Aşılama Bu Ay Aşilama Yaptiricak Arkadaşlar Buyrun Buraya Alalim Sizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben de bu guruba bugün dahil oldum. Bugün adetimin üçüncü günü bir poşet ilaçla eve geldim her akşam iğne yapacakmışım kendime korkuyorum
ben pko lu
eşimin sperm hareketliliği biraz düşük sayı ve morfoloji iyi
hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbim gönlümüze göre versin

bende iğnelerin 3. günündeyim arkadaşlar perşembe kontrolüm var. bizim ilk aşılamamız bende pkosluyum ve eşimde bazen hareket sorunu çıkıyor bazen düzgün oluyor. bakalım hayırlısı yalnız arkadaşlar ben iğnelere adetimin 1. günü başladım aranızda hiç 1. gün başlayan yok mu

ya kızlar ben bu iğneleri kullandığım zaman bende aşırı bir gaz birikmesi ve karın ağrısı oluyor sizdede oluyormu bu

ARKADAŞLAR BEN VAJİNİSMUS HASTASIYIM YANİ EŞİMLE 2,5 SENELİK EVLİYİM AMA HİÇ İLİŞKİYE GİREMEDİK ÇOCUK İSTEDİĞİMİZ İÇİN BU AY AŞILAMA YAPTIRICAM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ TUTARMI BİLMİYORUM MUTSUZUM ÇOK:1no2::roflol:senağlama

canım kısmetse olur ne diyim önce vajinusmusu atlatsan o da büyük bir sorun görüntüde ama esasında minicik bir sorun sonra aşılama yerine doğal yollardan denesen bu arada izmitte mi izmirde mi yaşıyorsun canım

bende geldım kızlar 1.asılama nısandaydı;bu ay 2.olucam.ALLAH hepımıze nasıp etsın.........

irena bnde senin gibi düsünüyorum asılama için o testi yaptırmak istem,iyorum
beni çok rahatsız ediyor
ama dr kabul etmiyor
bende ilaçla tedvi olmayı deniyorum
2 ay kloman kullandım ama olmadı bu ay günüm gecti test yaptırdım negatif yine olmadı ve adette olmadım sanırım yine kist olustu
:1no2:

kızlar şimcik dr dan geldim yumurtalıklarım 2 tane 1 cm olmuş 1 tanede ufak vardı 150UI ile pazartesi ye kadar devam edicem biugüne kadar 900UI gonal f kullanmışım salıya kadar 20mm pazartesi tekrar kontrol salı çatlatma perşembe aşılama günüm hayırlısı olsun bakalım ay bu arada yumurtalıklarımın görüntüsü o kadar komiktiki aynen böyleydi
0 0
0 surat gibi resmen yandan da aynı yüz gibiydi ay çok eğlendim bakarken:roflol::roflol::roflol:

bende geldım kızlar 1.asılama nısandaydı;bu ay 2.olucam.ALLAH hepımıze nasıp etsın.........

bende umudumu hazirana bıraktım.ikicisi için cuma dr gitcem inşallah babalar gününe eşime en güzel hediyeyi verecem.:hooray:

selam kızlar..bende ilk aşılamamı yaptırdım 12 gün önce..bi kaç gün içinde sonuç alcaz..eğer hamileysem belirtilerin başlamış olması gerekiyormuydu,bilgisi olan varmı hiç.....Allah bekleyen bütün arkadaşları müjdelesin...a.s.

merhabalar ben aranıza yeni katıldım.ilk defa aşılama oldum 14 mayısta,bugün son günüm yarın kandan baktırıcam.inşallah hamileyimdir.allah hepimize tattırsın.

yok canım hiçbir belirti vermiyor,bende aynı durumdayım,sadece uykum geliyor,kasıklarımda ve belimde adet ağrısı gibi ağrılarım var ama hamilemiyim yoksa adetmi olucam bilmiyorum.artık stres oldum.varmı acaba yok mu diye,beklemek çooookkk zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…