Aşılama Bu Ay Aşilama Yaptiricak Arkadaşlar Buyrun Buraya Alalim Sizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hiç ağrın var mı yada göğüslerinde sızı ne bileyim ne var ne yok yazsan yorumlayabiliriz belkifisfisfis

üzmek istemem ama bence değilsin, kendini buna hazırla, bi sonraki aşılamana yoğunlaş,
Allah hepimizin yüzünü güldürsün, üzülme

arkadaşlar benimde ilk aşılamam ve aşılamanın 18. günü hiç bi test falan yaptırmadım daha ve yarın regl tarihim aslında.Son 3-4 gündür karnım ağrıyo sanki adet sancısı gibi ama göğüslerimde acayip bi şişme var bir beden büyüdü sanki yaaaa.Tutmazsa eğer bu şişlik inermi sonradan ya.Yada hamilelik belirtileri nasıl olur gerçi kşiye göre değişir sanırım ama bi cevap nolurrrrbenneyaptımki

bendede aynı hastalık varyumurta tembellıgı hastalıgımın 3.gunu gel dedı tedavıye baslanacakmıs neden acaba bı bılgınız varmı hastayken muayne olurmıkı

doğru diyorsun,her işte bi hayır var..şimdi 2. aşılamaya başlıycaz..peki sen devam edecekmisin 3.aşılamaya....? Allah yüzümüzü güldürsün....

tabi devam edicem 2. aşılama oldu 9 gün önce ama ben ilk günden anladım tutmadığını 3-4 gündür jeli kullanmıyorum 3.aşılamayıda olucam, ben zeynep kamilde tedavi görüyorum. aşılamalardan sonra tüp bebek raporumu alıcam randevuyu da alıcam, zaten 6 ay kadar sonraya veriyorlar o arada belki microenjeksiyon yöntemi var onu denerim.böyle....

hayırlsı olsun hepimiz hakkında ama acele etme belki tutmuştur aşılaman...inş başka şeylere gerek kalmaz..a.s.

canım bende ılk asılamamda cok şıddetlı gogus ve kasık agrıları cektım.bunlar catlatma ignesının etkılerıymış.yav reglıyle gebelık belırtılerı neredeyse aynı ben cıkamadım bu ıslerın ıcınden:uhm:yanı test yapmalısın.kanda cıkar mutlaka.umarım tutmuştur canım.bır dr dan duymuştum arkadaslar bas ağrılarına dıkkat genelde pek hayırlı sayılmıyor.genelde reglı zamanları olur ya......tecrubeylede sabıttır canlar.inş.bu ay hepımıze uğurlu gelır

ınsallah tutar canım bu agrılar yumurta catlatma ıgnelerınden oluyor.......

canım tedavı goruyor musun?bu hastalıktan kurtulman bebısının olmasından daha onemlı bence.hem evlılığının selametı acısından,dahada onemlısı psıkolojık acıdan rahatlarsın.hem asılamaya fılan da gerek kalmaz.yınede sen bılırsın,ALLAH sana ve her ısteyene nasıp etsın............

izmitçim ben de seninle aynı sorunu yaşıyorum benimkisi primer vajinismusmuş doktor öyle dedi benim doğuştan darlık varmış ameliyat oldum kızlık zarını alıp genişletme yaptılar faydası oldu diyebilirim çünkü eskiden jinekolojik muayeneyi bile tolere edemiyordum ama şimdi daha rahatım eşimle de ilk beraberliklerimizi yaşıyoruz bizim ikimizin de cinsellik konusunda korkularımız ve bilgisizliğimiz vardı anlayacağın bir bebeğin yürümeyi öğrenmesi gibi biz de bu işi öğrenmeye çalışıyoruz 3.aşılamam yapılsı bugün 4.günü bekliyoruz bakalım bu arada çalışmalarımız sürüyor sana faydalı olmak açısından paylaştım bunları canım Allah hepimizin yardımcısı olsun

vuslat2008 Allahım yardımcın olsun, yanında olsun. en yakın zamanda sana da bize de bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin inş.
ben tedaviye daha gecen ay başladım.6,5 yıldır evliyim.ilk genel muayenemde bi problem yok.o ay için yumurtlamamı begenmedi.bu ayda aşılama yapıcaz inş.çatlatma iğnelerine başlıcam salı gunu.yarında rahim filmi çektircez.ilk denemede başarılı olur mu bilmiyorum.umutlanmak istemiyorum.senağlamabol bol dua edip Allah'tan hayırlısını istemek sanırım en iyisi.

canım sağol malesef ilk aşılamam tutmadıııııııı:1no2:senağlama olmadı.aşılamanın 20.gününde regl başlangıcı oldu ve bugün tamamen regl başlamış oldu.Baş ağrısında haklısın sanırım regl başlangıcı olacağı gece başım felaket ağrımıştı demek alakası varmış.
HAkkımızda hayırlısı arkadaşlar...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

arkadaşlar aşılamanın tutma şansını yukseltmek ıcın yapılacak ekstra bılgısı olanlar varsa yazsın lutfen olur ya hanı su yenılecek,şu kadar yatılacak fılan gıbı.dr lar genelde,kendınızı yormadan rutın hayata devam dıyorlar.belkı bazı yanlışlarımız vardır ne bıleyım..........

canım uzuldum ama kesınlıkle umutsuzluga kapılma.daha cok basındasın,yola devam......inşallah hepımızın olacak...........a.s.

canım ben sana benim doktorumun söylediklerini anlatayım.Bazı doktorlar aşılama yapılınca 20 dakika falan yatırıyomuş ama benim doktor beni tam bir saat yatırdı.Sonrasında eve gidince 2 gün hep yatacaksın hiç kalmayacaksın dedi. vede Progestan verdi ve bana günde 3 defa ve 2 şer ane alacaksın dedi. Progestan hem gebelik şansını artırıyormuş hemde gebelik oluşursa eğer düşmesini önlüyormuş canım.Eğer sigara içen arkadaşlarımız varsa (ki ben içiyorum malesef ama bırakmayı çok istiyorum) aşılamanın ilk 2 günü içme dedi bana çünkü spermler 2 gün kadar kalıyormuş içerde nikotinde spermi öldürdüğü için kötü etkiliyomuş.Ben doktorumun bana söylediklerini palaşmak istedim arkadaşlarıma.s.a.s.a.s.:1hug:

sağol be canım benım dr um ıyıdır ama cok bılgılendırmez.bugun hep yat demıştı,bıde bugun banyo ve ılışkı yok dedı yarın kendını yormadan hayata devam dedı o kadar.bende 30 dk fılan yatmıstım ışlemde.sonrada cok efor sarfetmedım ama sımdı daha temkınlı olmak ıstıyorum.progesteron ıyı fıkır unutmassam bı sorarım ben de.....bu arada ılk bıkac gun merdıvenlere dıkkat bızlere ınıp cıkmak yaramıyormus ılk bıkac gun....................................eeeeeeeeeee baska yok mu kızlar??????sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…