- Konu Sahibi vuslat2008
-
selam kızlar..bende ilk aşılamamı yaptırdım 12 gün önce..bi kaç gün içinde sonuç alcaz..eğer hamileysem belirtilerin başlamış olması gerekiyormuydu,bilgisi olan varmı hiç.....Allah bekleyen bütün arkadaşları müjdelesin...a.s.
yok canım hiçbir belirti vermiyor,bende aynı durumdayım,sadece uykum geliyor,kasıklarımda ve belimde adet ağrısı gibi ağrılarım var ama hamilemiyim yoksa adetmi olucam bilmiyorum.artık stres oldum.varmı acaba yok mu diye,beklemek çooookkk zor.
kızlar haber vereyim dedim..benim aşılama negatif maalesef......umutlar başka bahara.....(((
üzülme olur olur inan herşeyde bir hayır var, benim 2 . de tutmadı, napalım, Allah yardımcımız olsun
doğru diyorsun,her işte bi hayır var..şimdi 2. aşılamaya başlıycaz..peki sen devam edecekmisin 3.aşılamaya....? Allah yüzümüzü güldürsün....
tabi devam edicem 2. aşılama oldu 9 gün önce ama ben ilk günden anladım tutmadığını 3-4 gündür jeli kullanmıyorum 3.aşılamayıda olucam, ben zeynep kamilde tedavi görüyorum. aşılamalardan sonra tüp bebek raporumu alıcam randevuyu da alıcam, zaten 6 ay kadar sonraya veriyorlar o arada belki microenjeksiyon yöntemi var onu denerim.böyle....
arkadaşlar benimde ilk aşılamam ve aşılamanın 18. günü hiç bi test falan yaptırmadım daha ve yarın regl tarihim aslında.Son 3-4 gündür karnım ağrıyo sanki adet sancısı gibi ama göğüslerimde acayip bi şişme var bir beden büyüdü sanki yaaaa.Tutmazsa eğer bu şişlik inermi sonradan ya.Yada hamilelik belirtileri nasıl olur gerçi kşiye göre değişir sanırım ama bi cevap nolurrrrbenneyaptımki
slm arkadaşlar bende 20 mayısta aşılama yaptırdım bugün 10 gün oldu allahtan hepimiz için hayırlısı.bende son 4 gündür gögsümde şişkinlik ve bayagı agrı var bunun sebebi kullanılan ignelere olabilirmi sizce arkadaşlar
ARKADAŞLAR BEN VAJİNİSMUS HASTASIYIM YANİ EŞİMLE 2,5 SENELİK EVLİYİM AMA HİÇ İLİŞKİYE GİREMEDİK ÇOCUK İSTEDİĞİMİZ İÇİN BU AY AŞILAMA YAPTIRICAM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ TUTARMI BİLMİYORUM MUTSUZUM ÇOK:1no2::roflol:senağlama
ARKADAŞLAR BEN VAJİNİSMUS HASTASIYIM YANİ EŞİMLE 2,5 SENELİK EVLİYİM AMA HİÇ İLİŞKİYE GİREMEDİK ÇOCUK İSTEDİĞİMİZ İÇİN BU AY AŞILAMA YAPTIRICAM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ TUTARMI BİLMİYORUM MUTSUZUM ÇOK:1no2::roflol:senağlama
merhaba arkadaşlar bugün 4.defa olmak üzere gonal f ignesi ile tedaviye tekrar döndüm
önceki tedavilerle bir sonuç alamayınca aşılamaya karar verdik 3 senedir uğraşıyorum
ama bir sonuç alamadım hayırlısı olsun diyerek yeniden bu yola çıkıyorum inşallah bu sfer
olucak dr um olmaması için hiç bir sebeb yok diyor ama olmuyor işte yaşadığım 3 seneyi
unutuyorum ve ilk defa deniyor gibi heyecanla başlıyorum .....
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
herkezi buraya bekliyorum....:teselli:
canım bende ılk asılamamda cok şıddetlı gogus ve kasık agrıları cektım.bunlar catlatma ignesının etkılerıymış.yav reglıyle gebelık belırtılerı neredeyse aynı ben cıkamadım bu ıslerın ıcınden:uhm:yanı test yapmalısın.kanda cıkar mutlaka.umarım tutmuştur canım.bır dr dan duymuştum arkadaslar bas ağrılarına dıkkat genelde pek hayırlı sayılmıyor.genelde reglı zamanları olur ya......tecrubeylede sabıttır canlar.inş.bu ay hepımıze uğurlu gelır
canım sağol malesef ilk aşılamam tutmadıııııııı:1no2:senağlama olmadı.aşılamanın 20.gününde regl başlangıcı oldu ve bugün tamamen regl başlamış oldu.Baş ağrısında haklısın sanırım regl başlangıcı olacağı gece başım felaket ağrımıştı demek alakası varmış.
HAkkımızda hayırlısı arkadaşlar...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
arkadaşlar aşılamanın tutma şansını yukseltmek ıcın yapılacak ekstra bılgısı olanlar varsa yazsın lutfen olur ya hanı su yenılecek,şu kadar yatılacak fılan gıbı.dr lar genelde,kendınızı yormadan rutın hayata devam dıyorlar.belkı bazı yanlışlarımız vardır ne bıleyım..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?