Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ne anladım biliyon muu..en basta
o gelince yatağa yat .................. deyince.. gerisini okuyunca çözdüm olayı

aaaaaaaaaa hiç hayalotun aklı otaraflarda oldugunu gordunmu sen
ay umudum senı cok sevıyorum ya
ama oda olabılır kuzum ee artık yazmama gerek yok hangısı ısıne gelırse

gıt boncugum ne guzel ıste benım kk dısında arkadaşım bılem yok .
çok varda bana uymuyolar hepsı bekar evlıde kımse yok

artık bakıcaz.. havaya bağlı gitmem benim aksama esime soram bida gidiyim mi napiyim diye barim
yakın olsak ikimiz oluirud ne güzel.. burda da öyel banada uyan kimse yok.. 1-2var onlarda uymuyo nebilim bazen
demin çağırıd annei fln gelmis gel oturalıml çzay yapıyorum dedi.. dedimyemek yapçam.. halen yapçam düşün artık

bi kızı yakalayamadınız .. he ben sizi napim he napim dövim im sevim mii
sev umudum
esalamın kalbi, yarına iki olur. bu yasağım la. hayalotumun sayesindee

gelmiş evet
geldim geldimm
artık buradayımm
nasılsınız
iyiyim zeynepnurum çok sey yazdım sana ammma sakın geçmişe dönme seni bidaha kaybetmek isteiyorum

hüüüüüüüüüüü napim kusum bnde özlüyom sizle konusmayınca
ölüyom askından gelmezsen dedi

bizde geberiyoz umudum bizleri umutsuz bırakmaama gıt tabı umudum degısıklık olsun senın mutlulugun bızım mululugumuz dme kaçakhayalim

alıntı yapmadan cvp lıycam artık arkadaşlar öyle yapınca bilgisayar bi sapıtıyoo :)) batım 30 ocak daha cok var liste nerede ben göremedim canlarım

otur oturdugun yerde sen bizlesin paylasamam

kızlar ben de yemek yapıcam ama bir türlü ayrılamıyom sizden.eşim bide 5de gelcek artık bu saatten sonra ne yapacaksam.

bende oyleyım umudm
biri çağırıca yemektı utuydu falan busefrde onlar kalkıp bana gelıyo

alıntı yapmadan cvp lıycam artık arkadaşlar öyle yapınca bilgisayar bi sapıtıyoo :)) batım 30 ocak daha cok var liste nerede ben göremedim canlarım

hocam zeynebnurumu listeye al bi zahmet bizim olur tamamen listeye eklersen baska yere gitmez

kızlar ben de yemek yapıcam ama bir türlü ayrılamıyom sizden.eşim bide 5de gelcek artık bu saatten sonra ne yapacaksam.

bosver esilam tek kötü aliskanligin biz olalimkislik menemenin varsa koy önüne biz öyle yapiyoz

Son düzenleme:
gitmesin kiskaniyom

esilam hocamdan biraz ögren koca pc basindan nasi kaldirilir diye

hocaya bak sen hocayaaa

artık bilemiyom hayalotum,. ikisinin arası bisey yada
doru hocam yapiyodumaam bi ara kacirdim sonrada yakalayamadim ve biraktim

bnde kaçıracam bu gidisleee

hayalot ne yazdın kız arkamdan fırsat bulamıyorum ki girmeye ondan giremiyorum aklımda hep ama işte bi cuma boşum onda da işler gucler işte malum ama bağımlılık yapıyo burasıı

kavaltı olabılır
melemen olabılır
kızartma olabılır
balık al dıyebılırsın
kızarmıs tavuk canın cekebılır onu aldırt
artık dıyete gırmenız gerekebılır bı salata yaparsın
alsana 5 gunluk yemek
ee bıde hafta sonları var oda dısarda gecer zaten

ama öylede biz napacaz o yokken:44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…