- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #23.501
geldinmi zeynenurum
esalamın kalbi, yarına iki olur. bu yasağım la. hayalotumun sayesindee
banane özlemissebizde sen giidince seni özleyecegiz o nolcek
ne anladım biliyon muu..en basta
o gelince yatağa yat .................. deyince..gerisini okuyunca çözdüm olayı
geldim geldimm
artık buradayımm
nasılsınız
gıt boncugum ne guzel ıste benım kk dısında arkadaşım bılem yok .
çok varda bana uymuyolar hepsı bekar evlıde kımse yok
hüüüüüüüüüüü napim kusumbnde özlüyom sizle konusmayınca
ölüyom askından gelmezsen dedi
sev umudumbi kızı yakalayamadınız .. heben sizi napim he napim dövim im sevim mii
esalamın kalbi, yarına iki olur. bu yasağım la. hayalotumun sayesindee
gelmiş evetgeldi hayalotum
iyiyim zeynepnurum çok sey yazdım sana ammma sakın geçmişe dönme seni bidaha kaybetmek isteiyorumgeldim geldimm
artık buradayımm
nasılsınız
hüüüüüüüüüüü napim kusumbnde özlüyom sizle konusmayınca
ölüyom askından gelmezsen dedi
artık bakıcaz.. havaya bağlı gitmem benimaksama esime soram bida gidiyim mi napiyim diye barim
yakın olsak ikimiz oluirud ne güzel.. burda da öyel banada uyan kimse yok.. 1-2var onlarda uymuyo nebilim bazen
demin çağırıd annei fln gelmis gel oturalıml çzay yapıyorum dedi.. dedimyemek yapçam.. halen yapçam düşün artık
artık bakıcaz.. havaya bağlı gitmem benimaksama esime soram bida gidiyim mi napiyim diye barim
yakın olsak ikimiz oluirud ne güzel.. burda da öyel banada uyan kimse yok.. 1-2var onlarda uymuyo nebilim bazen
demin çağırıd annei fln gelmis gel oturalıml çzay yapıyorum dedi.. dedimyemek yapçam.. halen yapçam düşün artık
alıntı yapmadan cvp lıycam artık arkadaşlar öyle yapınca bilgisayar bi sapıtıyoo :)) batım 30 ocak daha cok var liste nerede ben göremedim canlarım
kızlar ben de yemek yapıcam ama bir türlü ayrılamıyom sizden.eşim bide 5de gelcek artık bu saatten sonra ne yapacaksam.
gitmesin kiskaniyom
esilam hocamdan biraz ögren koca pc basindan nasi kaldirilir diye
bence canbonlar akıllı olupta bizde bi sorun olmasın umudumhepimiz akıllıyız heide en zekisinden şey bide scorpıonsumla meddcezırımde sanırsam okuyodu gecmısı herkes yetiştiği kadar artık
şükürler olsunnn
tamda yeni kavuşmuştuk
temam
doru hocam yapiyodumaam bi ara kacirdim sonrada yakalayamadim ve biraktim
kızlar ben de yemek yapıcam ama bir türlü ayrılamıyom sizden.eşim bide 5de gelcek artık bu saatten sonra ne yapacaksam.
cnm kaldırmak bişey değil kaldırırım ama bu sefer başımda bekler.çok meraklı benimkide
sev umudum
gelmiş evet
iyiyim zeynepnurum çok sey yazdım sana ammma sakın geçmişe dönme seni bidaha kaybetmek isteiyorum
bizde geberiyoz umudum bizleri umutsuz bırakmaama gıt tabı umudum degısıklık olsun senın mutlulugun bızım mululugumuz dme kaçakhayalim
hocammmm yazik esilaam nasi okusun hepicigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?