- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.113
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #25.681
hayırlısı olsun canım hoşgeldın aramızaewet teşekkürler:) benim bugündü ama olmadım içimde bu sefer olacak diye düşünüyorum umarım yanılmam 2.aşılamam
umudum donmusun hoşgeldın kuzumselam kızlar nasılsınız, yoğun kar ve ben mücadele ede ede... ben evime geldim bu aksam sükür ki..
smdi çok duramayabilirim, sadece haber vereyim dedim..
yarın görüsürüz insaAllah..öpüyorm hepiciğnizi
:26::26:yok kuzum hala burdayım gidemedim biiselencimm ciktimiiiii sanirim kocasini bos buldu hemen ocyi kapatti yanina gitti ee calisma gunleriiii bos birakilmazz
eltım geldıhabıbtem sonrada eşimle fılm ızledık oyuzden geç kaldım adamı bulmuşken bırakmım dedım
iyi etmişsin gülümmbende varım
hoşgeldın canım aramızahanımlar buraya yeni üye oldum 3üz hamileyim gebeligimi bu forumda geçirmek birşeyler ögrenmek istiyorum
iyiyim bıtanem ben bu alıntı işinide çözdüm yaaysimaa aramıza hoşgeldin canım,maşallaaaaah sağlıcakla kucağına alırsın umarımmRabbim bizlere de nasip etsin inşş
alpınım selencelkim hayalotum siz nasılsınız ballarımmm... keserim heyecanlandım senin için vallaaa
hoşgeldın canım aramızarabbım sagsalım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah bızde aramızda olmandan cok memnun oluruz.
smiller için
kullanıcı kontrol panelı
seceneklerı duzenle
çeşitli secenekler
mesaj edıtorunu standart toolbar olarak ısaretle ve kaydet
mesaj yazarken smıller cıkacaktır
gordum bıtanem cok sevındım yahayalotummm yeni bir arkadsimizz geldiii aramizaa aysimaaa 3uzu olacakmiss darisi sizlere...smileyi nasil yapacagini aciklarmisiniz efenimmm
çok sıkışıyolardı habıbtem koltuğane demek tatlimmm brbirmize yardim etmek icin buradayizz...ayyy ne seker oldu senin avatarinnnn..yerim ben senin resmini
hayalitummm yine sasirmadimm...seni sevmeyen olsun beeeeeeeehayalotumm senin 10 tane bebgin nerde yinemi kenapede uyuttun sogan suyunju ictinmi sabah aksam iceceksin habibtemmm yarasinnn gobisin bebek olsunnnn
hayalot bunu yapamadım işte çok önemlimiki
iyiyim bıtanem ben bu alıntı işinide çözdüm yasen nasılsın kuşum
hoşbulduk bıtanemAynen bi bilseler erkenden yataklarinda olurlarda ne yapsinlar gec vakite oturmak iyi birsey saniyorlarAmin canim allah kimseyi ayirmasin seveninde..
Hosgeldin canim benim .. iyiyiz allah sukur gunler azaldii sabirsizlikla bekliyoruz... Sen nasilsin ??oh iyisin yarinda okullar tatilmis
Hayalotum sende hos geldinnn canim benim nasilsin
aynen balım artık bundan sonra öleselencelkım demekkı napıyormusuz bundan sonra tekli alıntı yapıyormusuz
geldım kuzum geldımm
hem çalışma var dıyo hem hala burdasın kızçem
iyiyim tatlım şüküraysimaa aramıza hoşgeldin canım,maşallaaaaah sağlıcakla kucağına alırsın umarımmRabbim bizlere de nasip etsin inşş
alpınım selencelkim hayalotum siz nasılsınız ballarımmm... keserim heyecanlandım senin için vallaaa
geldım ama sımdıde yapıyorum teker teker gonderıyorum sonradan caktım davayıhayalotummm bu seferrrrr coklu alinti yapmadinnnnn yasakhayalimin sozune gittin alkisliyorummm senii gecmisten hala gelemedinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?