- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #25.661
kızlar nolur dua edin daha olmadım:)
hg canımmmben geldim canlarımmmm, nasılsınızzzkar hala durmadı, yarın da okullar tatill
aynenahhhh bilseler kardes gelecekkk cocuklar yemegini yer yemez uyuyyacaklarrrdoktor yasakladii zaten yapmiyordukkk...
helal olsun sanaa masallah cok yakistiiii alkisliyorummmm seni aysimaaaaaaaaaaaaaaalpın ılk bulamamıstım lınkten yararlandım oldu sanırım tesekkurler
ben geldim canlarımmmm, nasılsınızzzkar hala durmadı, yarın da okullar tatill
bende ilk başlarda öle yapıyodum sonra baktım olacagıı yok gözümü dört açtım başardım
tmam tatlımm görüşürüz
bende yemek yapmadım yemek yapıcam
tatlım sogukta dışarı çıkıyorum mecburen çocukları okula götürüyorum
başım agrıyoo hava çok sogukkk
bu akşam çalışma varama çok üşüyorum
sagolun habibtelerrimmmm yasakhayalimmm suedammm buradaki herkessss allahim en kisa zamanda sizede yasatsin isteyen herkese allahim gonlune gore versinnn
hayalotumun yaaa eltisi geldi ya da kayganasiii sesi cikmiyor habibteminnn
helal olsun sanaa masallah cok yakistiiii alkisliyorummmm seni aysimaaaaaaaaaaaaaasimdi resim yukleme var ve smile yapmani isitoyrumm..onlaridaa zamanla yaparsinnn
habibtemmmmmmmmmmmmm hosgeldinnnnnnnnnn evet kar yagiyormussss..kar yagiyor sikir sikir sikir yarabbi sukur sukur (o yagmurdu ama neyse)
eltım geldıhabıbtem sonrada eşimle fılm ızledık oyuzden geç kaldım adamı bulmuşken bırakmım dedım
hoşbuldum şekerimmm, valla sormaaa 4 gündür hiiiç durmadı şekerimmmmmmmmmm inş bu rahmetin yeryüzünü doldurduğu gibi bizim göbüşlerimizde dolarr
ne demek tatlimmm brbirmize yardim etmek icin buradayizz...ayyy ne seker oldu senin avatarinnnn..yerim ben senin resminialpın cok yardımcı oldun tesekkur ederım
eltım geldıhabıbtem sonrada eşimle fılm ızledık oyuzden geç kaldım adamı bulmuşken bırakmım dedım
ahh yavrularım bilseler hemencik yatarlar en çok onlar istiyo kardeşlerinin olmasını
allahım ayırmasın gülümmm
çocuk olunca biraz zor zaman ayırıyosun eşine
ben geldim canlarımmmm, nasılsınızzzkar hala durmadı, yarın da okullar tatill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?