Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben geldim canlarımmmm, nasılsınızzz kar hala durmadı, yarın da okullar tatill

selinimmm sende hosgeldinnn sohbete katil bizimlleeeee...

ahhhh bilseler kardes gelecekkk cocuklar yemegini yer yemez uyuyyacaklarrrdoktor yasakladii zaten yapmiyordukkk...

alpın ılk bulamamıstım lınkten yararlandım oldu sanırım tesekkurler
helal olsun sanaa masallah cok yakistiiii alkisliyorummmm seni aysimaaaaaaaaaaaaaasimdi resim yukleme var ve smile yapmani isitoyrumm..onlaridaa zamanla yaparsinnn

habibtemmmmmmmmmmmmm hosgeldinnnnnnnnnn evet kar yagiyormussss..kar yagiyor sikir sikir sikir yarabbi sukur sukur (o yagmurdu ama neyse)

selencelkım demekkı napıyormusuz bundan sonra tekli alıntı yapıyormusuz
geldım kuzum geldımm
hem çalışma var dıyo hem hala burdasın kızçem

aysimaa aramıza hoşgeldin canım,maşallaaaaah sağlıcakla kucağına alırsın umarımm Rabbim bizlere de nasip etsin inşş

alpınım selencelkim hayalotum siz nasılsınız ballarımmm... keserim heyecanlandım senin için vallaaa

hayalotummm yeni bir arkadsimizz geldiii aramizaa aysimaaa 3uzu olacakmiss darisi sizlere...smileyi nasil yapacagini aciklarmisiniz efenimmm

hoşbuldum şekerimmm, valla sormaaa 4 gündür hiiiç durmadı şekerimmmmmmmmmm inş bu rahmetin yeryüzünü doldurduğu gibi bizim göbüşlerimizde dolarr

hoşbuldum şekerimmm, valla sormaaa 4 gündür hiiiç durmadı şekerimmmmmmmmmm inş bu rahmetin yeryüzünü doldurduğu gibi bizim göbüşlerimizde dolarr

aminnn canimmmmmmmmmmmmmm aminnnn...allahim gonlunuzdekini versinnn habibtemmm benimmmmmbugun sormadin bana keseyi gordun mu diyee teyzosu

alpın cok yardımcı oldun tesekkur ederım
ne demek tatlimmm brbirmize yardim etmek icin buradayizz...ayyy ne seker oldu senin avatarinnnn..yerim ben senin resmini
eltım geldıhabıbtem sonrada eşimle fılm ızledık oyuzden geç kaldım adamı bulmuşken bırakmım dedım

hayalitummm yine sasirmadimm...seni sevmeyen olsun beeeeeeeehayalotumm senin 10 tane bebgin nerde yinemi kenapede uyuttun sogan suyunju ictinmi sabah aksam iceceksin habibtemmm yarasinnn gobisin bebek olsunnnn

ahh yavrularım bilseler hemencik yatarlar en çok onlar istiyo kardeşlerinin olmasını
allahım ayırmasın gülümmm
çocuk olunca biraz zor zaman ayırıyosun eşine

Aynen bi bilseler erkenden yataklarinda olurlarda ne yapsinlar gec vakite oturmak iyi birsey saniyorlar Amin canim allah kimseyi ayirmasin seveninde..

Hosgeldin canim benim .. iyiyiz allah sukur gunler azaldii sabirsizlikla bekliyoruz... Sen nasilsin ??oh iyisin yarinda okullar tatilmis

Hayalotum sende hos geldinnn canim benim nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…