- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
- #25.961
kızlar ya bendeki bu ıslaklık neden acaba hastalndm sanyrm gdp korkarak bakyrm bişy yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya bendeki bu ıslaklık neden acaba hastalndm sanyrm gdp korkarak bakyrm bişy yok
kuzum bende bayadır cıkmıyodum valla ıyı oldubitanem ben de duymuştum, anestezi uzmanı çok iyi olursa süper bi yöntem, iyice araştır sen yine de
evet bitanem acayip kar var ve hala da devam ediyor.. Felaket oldu resmen her yer, rabbim her şeyin hayılısını versin
ohh iyi yapmışsın kuzummm, benim çıkasım gelmiyo bu kadar karda yaaa 2 gündür hiiç çıkmıyodum evden bi bugün komşuya indim o kadar... ev kuşu oldum ben yaa
inşallaaahh kuzuuummmmm, şimdi göbeğimin altında bi ağrı var kasılma gibi anlayamadım ben deeumarım hayırlı şeylerin habercisidir
kıyamammmmm midesi mi bulanıyomuş benim kuzumuuunnn, inşallaah bulantıların kısa sürer kuzumm
scorpionsummm nabersin tatlımmmm, durumlar nasıl bakalımmm
umuduuuummmm rüyamı ne güzel yorumlamışsın bitanemm, inşallaaahh güzel şeylerin habercisidir bitanemm![]()
gecen ay 25 tı ama hep ılerı atıyo bakalım hayırlısıGunun ne zamandi canim senin? Allahallah batina coksa neden agrisin baska birseyin mi var canim yoksa... dikkat et kendine canim benim.. insallah bebis vardir yaa.. ya dusunyorum ben filan hamile oldugumu ogrensem ucarim galiba suan bile icimde heycan varucacak gibiyim ..
birde hayal kirikligina ugrasam baya yikilcamgibi hissediyorum ama ben gucluyum beni kimse yikamaz allahin izniyle insallah
kuşuuuumm belli mi olur belki senin göbüşüne de minik bi kelebek konmuştuuuurrrr![]()
Yok sukur zorlanmiyorum temize cekiyorum dersimi suan bittim .. Benim sosyal danisman uzmanlik okuyorum hayalotum psykologum diyor bana heheh , oyle birsey canim insallah seneye kisa bitecem .
canim insallah yaa hamileyimdir..bak sana bati gunlerimi yaziyim son 3 ayi bu ay hangi gun gelecek sen hesepla..
17 ekim bu sabah geldi
14 kasim sabah geldi
13 aralik aksam gec geldi
???
selam kızçelerim, naber nasılsınız bakimmhocanız geldi
![]()
canlarımmm benkaçtım şimdilikk.. Kocişle kahve içicez:127: bide sülüman başladı malumm:107:
o diziyi sevmediğinizi biliyorummm ama ama amaaaaaaaaaaaaaaa:111:
daha sonra geleblirsem gelirim inşşş, hamiş haberi olursaaa bana yazın noluuuuurrrrrrrr
rabbim bebek özlemiyle yanan şu kullarının göbüşlerini boş koymasın inşşşşşş
Sevgilerleee
sizi çooooooooooooooooooook seven medd_ceziriniiiiiizzzz![]()
gecen ay 25 tı ama hep ılerı atıyo bakalım hayırlısıbenım kıstlerım gecsınde bebek için biraz daha beklıycem sanırım canım
![]()
psikologumun tarıhlerıne bak be maşallah![]()
![]()
Canim birsey soracam ne zamandir kist var sende merak ettim ? ben yeni evlendigimde bende kist var dediler bir suru hap yazdilar hic birini atmadim burda kac kere muane oldum burdada kist filan yok dediler tertemiz gornuyor dediler .. 2 degisik doktora gosterdim burda canim ben... canim masallah diyon tahmin et bu ay ne zaman batim o zaman??![]()
gaymaklı gonzalezım
hoşgeldinnnn![]()
Hocam hoşgellddiiiinnn
ama benn çıkıyodum yaaa sohbet edemedik :100: neyse daha sonra karşılaşırız inş kuzummm, bu arada rüya yorumuna bayıldımmmmm yanaklarını ısırasm geldi umuduummm:103:
kendine iyi bak bitanemmm![]()
hsb balkutum., nassıl sekerparem
hsb balım benim.. sağlık olsun kuzum; yine görüsürüz, brnde çok yorgunum da çok kalamayabilirim..
hangi yanakları kusumhadi ısır bakim
görüsürüz medcezirimm..snde iyi bak balım kendine, öpüyorum yanacaklarından![]()
![]()
canım sanırım bende yaklasık 4 senedır vardı duzensız olmaya baslıyodum ama gıdemedım o sıralar maddı durumdan dolayı.
bundan 2 sene once gıttım kıst var dedı ilaçları kullandım tekrarına yıne çalıştıgım için gıdemedım.o sene korunmayı bırakmıstık zaten.sonra ısten cıkınca doktorlar basladı.ama benımkı sadece doktor kontrolu altında 1 defa gectı 1 senede .ondanda yumurtlama takıbı yapılıyodu 22mmde catlamadan kıste donustu son 4 aydır nerdeyse hala duruyo ama ne büyüyo ne küçülüyo:26:bakalım bu ay sonucunda yıne degısme gostermesse sanırım kıst arastırılcak bebek çalışması durdurulcak
![]()
gurbet kızçem senın batın yok bu ay bebişin gelcek hayırlısıyla![]()
bız bu ay fazla takıldık bu hurmalara galıba![]()
zammı oleyyygonzalezım benim
ya şimdi listeyi sen yapınca çok karışık oluyo başkasının düzenlemesi senin için daha kolaydır
![]()
Selam canimm sukur iyiyiz heycanla batimi bekliyorum.. sen nasilsin?