Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Selam canimm sukur iyiyiz heycanla batimi bekliyorum.. sen nasilsin?

Insallah canim bu sefer hamile kalirsin butun icten istiyorum... bu maddi durum herkesi oldurup bitiriyor.. canim insallah bebek vardir agzindan bal damliyor...:1::1::1: dedigin gibi ama ciddi diyorum bi baksana tarihe normalde batim hangi gun olmasi lazim? yardimci ol bana:34::34::34:

inşallah bıtanem :16::16:
kuzum bana gore gidişata bakılırsa ya 12 ya 11 .verdiğin tarıhler olması lazım erkene gelıyor cunku hep:26:

Yok sukur zorlanmiyorum temize cekiyorum dersimi suan bittim .. Benim sosyal danisman uzmanlik okuyorum hayalotum psykologum diyor bana heheh , oyle birsey canim insallah seneye kisa bitecem .
canim insallah yaa hamileyimdir..bak sana bati gunlerimi yaziyim son 3 ayi bu ay hangi gun gelecek sen hesepla..

17 ekim bu sabah geldi
14 kasim sabah geldi
13 aralik aksam gec geldi

???

canım benım allah kavustursun inşallah cabuk gecer zamanda bırbırınıze kavusursunuz :16:anne içinde gözün aydın bıtanem:16::16:napam bıtanem ip aldım bızım bıtane yingoş dıyen eltımın oglu varya hanı esas eltının ona süeter örücem bakalım nasıl olcak:9::9::9::9:

selam kızçelerim, naber nasılsınız bakimm :51: hocanız geldi :17::17::52:

canım bölüm çok güzel inş başarıyla bitirirsin bende cok isterdim o bölümü okumak ama kısmet..inş canım bnm baktım netten 22.12-27.12 arası yumurtlama günlerin. dediğin gbi doğru yani 5-6 gün sürüyomuş ya döllenmeden sonra rahme tutunması 6 ocak gbi gelse rahme şimdilerde tutunuyor ozaman son 3 gndür...ya ben tamamen tahmin yürütüyorum tabi.nette senin adet dönemin 29 günde 1 cıktı yani benle 1 gün falan var arada o da pek fark sayılmaz aynı sayılır. ya inş hamilesindr inş boşa ümitlenmeyiz. adetlerin genelde ağrılı mı olur yoksa gelirde bişey anlamazmısın? benim çok üşütünce ağrım olurdu o da söküülünce gecerdi bu ay cok ağrım oldu sanki sökülünce gecccek gbi tam günümde oldu bu ağrılar bi de. yani bunlar bu şekilde sendede olursA hamilesin dye düşünüyorum tabi asla böle seni üzmek istemem sadece eğer hamileysen paylaşıp böle sevinmek istiyorum ondan canım benm:16::16::16:

hayalotum amin canım bnm evet bnde cok sevndm anneme.inş güzel olur canım hayalotum yaparda güzel olmaz mı:6::6::6::6::6:

slm umudum hoşgeldin iyi çok şükür sen nassılsın:3::3::3::3:

olsun bea.. takıldığımız hurmalar olsun.. :1:

ya şimdi listeyi sen yapınca çok karışık oluyo başkasının düzenlemesi senin için daha kolaydır-----> ya balım burasını anlıyamadım, ben yapınca karısık mı oluyo :26:

:1::1::1::1::1:
yok bitanem dur bi açıklamasını yapam:17:yazdım ama tekrar okumadım :17:
yani şimdi hani sen yaparsın bi işide başkası onu yapamaz bellı bı muddet.çünkü onu sen düşünerek yaptıgın için benım anlamam zor oldu.
mesela bende bı lıste yapsaydım sana verseydım belkı sende başta zorlanırdın.
sen yazıyosun mesela renk koyuyosun bırı eklenıcegı zaman kendın yaptıgın ıcın nereye yazıcagını bılıyosun hemen:46::46:
ama ben alıntı yapınca renklerınde yazısı cıkıyo bıde herkes karısık bı sekılde kımı nereye yazıcagımı bulamıyorum:9::9::9:
oyuzden dıger lıstede duz olunca alıntı yaptıgımda herkes yıne altalta duruyodu:2::2:
anlatabıldımmı bılmıyorum ama kısaca sorun sende degıl gonzalezım bende:9::9:
benım bu kalın kafa almadı su lıste olayını eklemeyı napam:6::6:

canım bölüm çok güzel inş başarıyla bitirirsin bende cok isterdim o bölümü okumak ama kısmet..inş canım bnm baktım netten 22.12-27.12 arası yumurtlama günlerin. dediğin gbi doğru yani 5-6 gün sürüyomuş ya döllenmeden sonra rahme tutunması 6 ocak gbi gelse rahme şimdilerde tutunuyor ozaman son 3 gndür...ya ben tamamen tahmin yürütüyorum tabi.nette senin adet dönemin 29 günde 1 cıktı yani benle 1 gün falan var arada o da pek fark sayılmaz aynı sayılır. ya inş hamilesindr inş boşa ümitlenmeyiz. adetlerin genelde ağrılı mı olur yoksa gelirde bişey anlamazmısın? benim çok üşütünce ağrım olurdu o da söküülünce gecerdi bu ay cok ağrım oldu sanki sökülünce gecccek gbi tam günümde oldu bu ağrılar bi de. yani bunlar bu şekilde sendede olursA hamilesin dye düşünüyorum tabi asla böle seni üzmek istemem sadece eğer hamileysen paylaşıp böle sevinmek istiyorum ondan canım benm:16::16::16:

hayalotum amin canım bnm evet bnde cok sevndm anneme.inş güzel olur canım hayalotum yaparda güzel olmaz mı:6::6::6::6::6:

slm umudum hoşgeldin iyi çok şükür sen nassılsın:3::3::3::3:

yaw katrem bunu içinden kendimi bulana kadar öldüm öldüm dirildim:1::1::1::1:
valla bıtanem tam bılsem bu örgü işini :6::6:olurda sallamasyon yaptıgım için olduğu keder:52::52::52::52:

:1::1::1::1::1:
yok bitanem dur bi açıklamasını yapam:17:yazdım ama tekrar okumadım :17:
yani şimdi hani sen yaparsın bi işide başkası onu yapamaz bellı bı muddet.çünkü onu sen düşünerek yaptıgın için benım anlamam zor oldu.
mesela bende bı lıste yapsaydım sana verseydım belkı sende başta zorlanırdın.
sen yazıyosun mesela renk koyuyosun bırı eklenıcegı zaman kendın yaptıgın ıcın nereye yazıcagını bılıyosun hemen:46::46:
ama ben alıntı yapınca renklerınde yazısı cıkıyo bıde herkes karısık bı sekılde kımı nereye yazıcagımı bulamıyorum:9::9::9:
oyuzden dıger lıstede duz olunca alıntı yaptıgımda herkes yıne altalta duruyodu:2::2:
anlatabıldımmı bılmıyorum ama kısaca sorun sende degıl gonzalezım bende:9::9:
benım bu kalın kafa almadı su lıste olayını eklemeyı napam:6::6:

hay Allah iyiliğini vere emi :9::9:
kusum anlatıcam diye telef etmis kendini :9::9::9:
ama ben anlamadım yine :44::44::44::52::52::52::52:

günün yorgunluğu, yorgunum sadece diyeceğim bu.. gözlerimden akıyor yorgunluğum da, bi yatsam uyuyup kalırım yani..
çayımızı fln içtik, bi bakim dedim, snrada ukuş :9::9:
hadi bakalım, ins..dualarımız seninle kuzum .. :16:
çokta heycan yapma he, nolur nolmaz
:1:

Oh iyisin canim ben cay icece de firsat bulamiyorum ki ders yuzunden .. heycan yapmamaya calsiiyorum ..sagol canim benim.. bol dua edin benim icin..

inşallah bıtanem :16::16:
kuzum bana gore gidişata bakılırsa ya 12 ya 11 .verdiğin tarıhler olması lazım erkene gelıyor cunku hep:26:

hayirlisi bakalim canim..

canım bölüm çok güzel inş başarıyla bitirirsin bende cok isterdim o bölümü okumak ama kısmet..inş canım bnm baktım netten 22.12-27.12 arası yumurtlama günlerin. dediğin gbi doğru yani 5-6 gün sürüyomuş ya döllenmeden sonra rahme tutunması 6 ocak gbi gelse rahme şimdilerde tutunuyor ozaman son 3 gndür...ya ben tamamen tahmin yürütüyorum tabi.nette senin adet dönemin 29 günde 1 cıktı yani benle 1 gün falan var arada o da pek fark sayılmaz aynı sayılır. ya inş hamilesindr inş boşa ümitlenmeyiz. adetlerin genelde ağrılı mı olur yoksa gelirde bişey anlamazmısın? benim çok üşütünce ağrım olurdu o da söküülünce gecerdi bu ay cok ağrım oldu sanki sökülünce gecccek gbi tam günümde oldu bu ağrılar bi de. yani bunlar bu şekilde sendede olursA hamilesin dye düşünüyorum tabi asla böle seni üzmek istemem sadece eğer hamileysen paylaşıp böle sevinmek istiyorum ondan canım benm:16::16::16::

Canim fikirlerini almak cok iyi geliyor , yok canim üzmezsin beni guzelim..hayirlisi bakalim ama bu gidisle zor bekliyecem cumayi yarin aksamda gelmezse yarin bi test yapacam :34::34::34::34: benim adetimm geldimi agrilarim baslar bi bakarsin cok siddetli ilk gun bi bakarsin hafif agrilar agri kesici atiyorumson geldiginde agri kesici attim birde kisa surmustu adetim.

Oh iyisin canim ben cay icece de firsat bulamiyorum ki ders yuzunden .. heycan yapmamaya calsiiyorum ..sagol canim benim.. bol dua edin benim icin..

hayirlisi bakalim canim..

Canim fikirlerini almak cok iyi geliyor , yok canim üzmezsin beni guzelim..hayirlisi bakalim ama bu gidisle zor bekliyecem cumayi yarin aksamda gelmezse yarin bi test yapacam :34::34::34::34: benim adetimm geldimi agrilarim baslar bi bakarsin cok siddetli ilk gun bi bakarsin hafif agrilar agri kesici atiyorumson geldiginde agri kesici attim birde kisa surmustu adetim.

aman ha kuzum kırmızıları gorene kadar agrı kesıcı falan içme:20::20:
dikkat et inşallah gelmez bu kırmızılar:46::46::46:

Insallah canim cuma gunune kadar bekliyebilecekmiyiz bakalim ,...:34::34::34: hayirlisi insalah ikimizde mujdeli haberi aliriz..

Est canim telefonda konus sen , anladim yazdiklarini bende bir yandan ders yapmaya calisiiyorum . bir yanim bekle diyor bir yanimda yap cift cizgiyi gorecen diyor..akintim yok islaklik var tek , birde dedigim gibi ufaktan sacim var ama bilmiyorum canim yaa ne guzel anlattin birde.. insallah hamileyimdir... bakarsiniz yarin aksam testi yaparim:34::34:

azcık belirtim olsa beklemicem dee yok kiiii:31::31::31:

bitanem ben de duymuştum, anestezi uzmanı çok iyi olursa süper bi yöntem, iyice araştır sen yine de :16:

evet bitanem acayip kar var ve hala da devam ediyor.. Felaket oldu resmen her yer, rabbim her şeyin hayılısını versin :69:

ohh iyi yapmışsın kuzummm, benim çıkasım gelmiyo bu kadar karda yaaa 2 gündür hiiç çıkmıyodum evden bi bugün komşuya indim o kadar... ev kuşu oldum ben yaa:9:

inşallaaahh kuzuuummmmm, şimdi göbeğimin altında bi ağrı var kasılma gibi anlayamadım ben dee:25: umarım hayırlı şeylerin habercisidir:16::16::16::16::16:

kıyamammmmm midesi mi bulanıyomuş benim kuzumuuunnn, inşallaah bulantıların kısa sürer kuzumm:16:

scorpionsummm nabersin tatlımmmm, durumlar nasıl bakalımmm:34:

umuduuuummmm rüyamı ne güzel yorumlamışsın bitanemm, inşallaaahh güzel şeylerin habercisidir bitanemm :16:

medd tatlım bende durumlar aynı valla..kar da fena çarptı beni..bugün çook üşüdüm şimdi çok uykum varrr birazdan yatsam diyomm:ssz::ssz:

aman ha kuzum kırmızıları gorene kadar agrı kesıcı falan içme:20::20:
dikkat et inşallah gelmez bu kırmızılar:46::46::46:

yaw sakarya fırattakı osmanı vurdular yahu ben bıraz aglama molası verımde gelırım yıne:14::14::14:

Yok canim atmam agri kesici filan , evet ya osman vuruldu komutan :44::44::44::44::43::43::43::43: bende bir yandan sesleri geliyor esim icerde bakiyor... aglama canimmm benim bi film o:52::52:

Back
X