Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım inş inş düşündüğümüz gibidir yarın bi bak ozaaman ya cok merak ettim bende

yaw katrem bunu içinden kendimi bulana kadar öldüm öldüm dirildim
valla bıtanem tam bılsem bu örgü işini olurda sallamasyon yaptıgım için olduğu keder

yaw hayalotum acemi olunca işte du bakam böle olcek mi bence bu sefer oldu inş tutar sende bi ilk olursun değişik modeller cıkar

hsb balım, snde hsgledin, naber nasılsın, nasıl gidiyor bakim

umudum cok şükür iyiyim hersey yolunda sen napyosun nasılsın

bugun hastaneye kontrole gittim ,keselerin arkasına kan oturmuş düşğk tehlikem var düşünmekten , aglamaktan başım agrıdı

canım benım bol bol yat dınlen rabbım vermesın uzak etsın.allah korusun canım benım ya uzulme
rabbımın ıznıyle bısey olmaz ınsallah

bugun hastaneye kontrole gittim ,keselerin arkasına kan oturmuş düşğk tehlikem var düşünmekten , aglamaktan başım agrıdı

canımm aklına hiçççkötü şeyler getirme lütfennn..doktorlar hep en kötüsünü söyler..sen şimdi iyice dinlen..hatta mümkünse hep yat..çalışıyorsan rapor al..hem sen böyle ağlar kendini yıpratırsan o küçücüküç melek ne yaparlar karnında..onlar seni hissediyor cnm benim..dualarımız seninlee.hiçç bişeycik olmaz sen içini ferah tut..

scorpıon ve gurbetkız hadı guzel haber patlatın ıkız gıbı sevınelım bızde ınsallah ınsallah
ahh suedam inşallahhh..gerçi hiçç umudum yok ama belli mi olur hiç belirtisiz de geliverir bebişşş
scorpıonsum nabıyon canbonum nassın

valla tatlım uyukluyom yaaa..daha çamaşırı asamadımben yavaştan gidip çamaşırı asayım da gidip yatayım diyorummmm

canlarım yarın görüşürüzzz..gözlerim kapanmaya başladıı.böle bakıyom pc yeeeee
bol sohbetler şekerlerimmm

sorma gonzalezım ya işte ama anlattıgım kadar bu işten bende bişey anlamadım

Oh iyisin canim ben cay icece de firsat bulamiyorum ki ders yuzunden .. heycan yapmamaya calsiiyorum ..sagol canim benim.. bol dua edin benim icin..

bnde günün yorgunluğu çıksın diye içeyim dedim, ama bardağı tutacak hal kalmamıs , bardağı tutunca anladım
aha smdi de barmakçağızlarım zor yazıyor

umutcum tesekkurler

bisey değil cnm..
bu arada, birine bisey yazacağın zaman karısıklık olmasın diye, yazacağın kisinin msj yerinde ALINTI İLE CEVAP .. var ona tıklarsan, o kisi kendine yazldığını daha iyi görüyor, yoksa bazen gözümüzden kaçmıs olabiliyor

scorpıon ve gurbetkız hadı guzel haber patlatın ıkız gıbı sevınelım bızde ınsallah ınsallah

Insallah canim benim yaaa

canım inş inş düşündüğümüz gibidir yarın bi bak ozaaman ya cok merak ettim bende

Bakalim canim hayirlisim insallah dusundugumuz gibidir..

gorsuruz canim kendine iyi bak ..

umudum cok şükür iyiyim hersey yolunda sen napyosun nasılsın

ne olsun yorgunum balım, bi uyusaydım geçerdi sabaha

iiy geceler scorpim.. Allah rahatlık versin, konusamadık senle de, nyse bakalım, görüsürüz balım.

selam cnm ben scorpi kızlardan aldım haberini..maşallah üçüzlerin olacakmışşş
Rabbim sağlıkla kucağına lamayı nasibetsin inşallahh...ikiz hayalim ama üçüz hiç düşünmemiştimmmm

ben düsünmüstüm hatta üçüz bile göze almıstım scorpim..
tüp bebek zamanlarımda, üçüz konulmustu iki kez, ama ikisi de hüsran maaleseff :85:

örgümü örecen marimyormasaydin kendini keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…