- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #26.021
Oh iyisin canim ben cay icece de firsat bulamiyorum ki ders yuzunden .. heycan yapmamaya calsiiyorum ..sagol canim benim.. bol dua edin benim icin..
hayirlisi bakalim canim..
Canim fikirlerini almak cok iyi geliyor , yok canim üzmezsin beni guzelim..hayirlisi bakalim ama bu gidisle zor bekliyecem cumayi yarin aksamda gelmezse yarin bi test yapacambenim adetimm geldimi agrilarim baslar bi bakarsin cok siddetli ilk gun bi bakarsin hafif agrilar agri kesici atiyorumson geldiginde agri kesici attim birde kisa surmustu adetim.
yaw katrem bunu içinden kendimi bulana kadar öldüm öldüm dirildim
valla bıtanem tam bılsem bu örgü işiniolurda sallamasyon yaptıgım için olduğu keder
hsb balım, snde hsgledin, naber nasılsın, nasıl gidiyor bakim
bugun hastaneye kontrole gittim ,keselerin arkasına kan oturmuş düşğk tehlikem var düşünmekten , aglamaktan başım agrıdı
bugun hastaneye kontrole gittim ,keselerin arkasına kan oturmuş düşğk tehlikem var düşünmekten , aglamaktan başım agrıdı
ahh suedam inşallahhh..gerçi hiçç umudum yok ama belli mi olur hiç belirtisiz de geliverir bebişşşscorpıon ve gurbetkız hadı guzel haber patlatın ıkız gıbı sevınelım bızde ınsallah ınsallah
scorpıonsum nabıyon canbonum nassın
sorma gonzalezım ya işte ama anlattıgım kadar bu işten bende bişey anlamadım
Oh iyisin canim ben cay icece de firsat bulamiyorum ki ders yuzunden .. heycan yapmamaya calsiiyorum ..sagol canim benim.. bol dua edin benim icin..
umutcum tesekkurler
scorpıon ve gurbetkız hadı guzel haber patlatın ıkız gıbı sevınelım bızde ınsallah ınsallah
canım inş inş düşündüğümüz gibidir yarın bi bak ozaaman ya cok merak ettim bende
canlarım yarın görüşürüzzz..gözlerim kapanmaya başladıı.böle bakıyom pc yeeeee
bol sohbetler şekerlerimmm
umudum cok şükür iyiyim hersey yolunda sen napyosun nasılsın
canlarım yarın görüşürüzzz..gözlerim kapanmaya başladıı.böle bakıyom pc yeeeee
bol sohbetler şekerlerimmm
umudummmm kız aynı beni anlattın heeee.kendimle mücadele ediyom yatmamak içinnnnnn
bnde günün yorgunluğu çıksın diye içeyim dedim, ama bardağı tutacak hal kalmamıs , bardağı tutunca anladım
aha smdi de barmakçağızlarım zor yazıyor
selam cnm ben scorpi kızlardan aldım haberini..maşallah üçüzlerin olacakmışşş
Rabbim sağlıkla kucağına lamayı nasibetsin inşallahh...ikiz hayalim ama üçüz hiç düşünmemiştimmmm
Iyi yapmisin git yat dinlen canim yorgunsan guzelim.
hadi bana müsade, artık yatma vakti, uykum çok geldi ..
canım benım allah kavustursun inşallah cabuk gecer zamanda bırbırınıze kavusursunuzanne içinde gözün aydın bıtanem napam bıtanem ip aldım bızım bıtane yingoş dıyen eltımın oglu varya hanı esas eltının ona süeter örücem bakalım nasıl olcak
hoş geldın canım aramıza.hurmalı topıktır ha sanada ugur getirsin inşallah
selam Gulchan .. nasilsin? ikimiz tanistik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?