- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #26.061
Hayir canim hatayliyim.. evet kar varr hemde nasil..
Ay ne guzel kar var sizin orda simdi kisin tadini cikar bosver isi filan ama 3 cay sonu filan calismaya basla canim
Hamile kalamazsan baslicam karin baya tadini cikardim sacma gelir belki sana ama dun gece temiz yerinden alip kaseye koydum uzerinede recel doktm nasil guzel oldu anlatamam tadini cikara cikara yedim :)
Yok neden sacma gelsin canim benim kaynanamda kar sakliyor derin dondurucuda..bizim bura 11 cay ve 12cayda yagdi tamam , artik kar gormek istemiyorum
:) bende sakladimesim iyice siyirdin diyodu bugun
eveet siyirdim dee... calismak istiyorum de ne diyecek? esin ne is yapiypr?
Elektrik teknisyeni bi trafoda . iyi taktik ... :)
canim insallah istedigini yaparsin ve esinide ikna edersin , canim ben artik musade istiyim . kendine iyi bak hayirli geceler.. opuldun
günaydın kızlar çok üzülerek söylüyorum malesef geldi kırmızılar umutlar bir sonraki aya kaldı :'(
Keserim olsun tatlum yaa üzülme ne olur.her ay yasiyoruz bunu ve o an uzuluyoruz.ama ben ardindan hemen sükrediyorum.ez azindan geliyo kirmizilar.ya baska sorunlar yuzunden gelemese.mesela kuzenim35 yasinda girdi menapoza.henuz bekar.ve evlense de cocuk sahibi olamayacakhalimize cok sukur tatlim gelen her aydan umudumuz var.Allah saglik versin yeter ki
evet canım haklısın napalım dmekki daha zamnı var:) bugün bi doktora gidip görünsemmi acep nasıl olur?
günaydın kızlar çok üzülerek söylüyorum malesef geldi kırmızılar umutlar bir sonraki aya kaldı :'(
Keserim olsun tatlum yaa üzülme ne olur.her ay yasiyoruz bunu ve o an uzuluyoruz.ama ben ardindan hemen sükrediyorum.ez azindan geliyo kirmizilar.ya baska sorunlar yuzunden gelemese.mesela kuzenim35 yasinda girdi menapoza.henuz bekar.ve evlense de cocuk sahibi olamayacakhalimize cok sukur tatlim gelen her aydan umudumuz var.Allah saglik versin yeter ki
kızlarr , gurbetkızım canım günaydııınnasılsınız ? keserim zamanı gelince olur 8 scorpionsum çok güzel örnek vermiş allahım nasip edeceği zamanı biliyodur yeterki sebeblerimiz tükenmesin dimi allah büyüktür
bu sefer olmuş katremcanım inş inş düşündüğümüz gibidir yarın bi bak ozaaman ya cok merak ettim bende
yaw hayalotum acemi olunca işte du bakam böle olcek mi bence bu sefer olduinş tutar sende bi ilk olursun değişik modeller cıkar
umudum cok şükür iyiyim hersey yolunda sen napyosun nasılsın
canbonum napam bıraz kafam dagılırörgümü örecen marim yormasaydin kendini keske
amin canım aminInsallah insallah rabbim hepimize tez zamanda bebisler nasip etsinn..
Bende anlamiyorum canim neden uyuyamadigimi uykum geliyo ama olmuyo uuyamiyorum e sabahta normal olarak uyanamiyorum.. en son gordugum ruyayi anlatayim hamileymsiim ve doguma gitmek icin hazirlaniyorum bide baktim ne goreyim dogurdum bile ama tavuk dogurdum :S ondan oncede bi horoz dogurmusum o buyumus tavukta kucagimda . ... Cok komik degil mi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?