Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ay ne guzel kar var sizin orda simdi kisin tadini cikar bosver isi filan ama 3 cay sonu filan calismaya basla canim

Hamile kalamazsan baslicam karin baya tadini cikardim sacma gelir belki sana ama dun gece temiz yerinden alip kaseye koydum uzerinede recel doktm nasil guzel oldu anlatamam tadini cikara cikara yedim :)

Hamile kalamazsan baslicam karin baya tadini cikardim sacma gelir belki sana ama dun gece temiz yerinden alip kaseye koydum uzerinede recel doktm nasil guzel oldu anlatamam tadini cikara cikara yedim :)

Yok neden sacma gelsin canim benim kaynanamda kar sakliyor derin dondurucuda.. bizim bura 11 cay ve 12cayda yagdi tamam , artik kar gormek istemiyorum

günaydın kızlar çok üzülerek söylüyorum malesef geldi kırmızılar umutlar bir sonraki aya kaldı :'(

günaydın kızlar çok üzülerek söylüyorum malesef geldi kırmızılar umutlar bir sonraki aya kaldı :'(

Keserim olsun tatlum yaa üzülme ne olur.her ay yasiyoruz bunu ve o an uzuluyoruz.ama ben ardindan hemen sükrediyorum.ez azindan geliyo kirmizilar.ya baska sorunlar yuzunden gelemese.mesela kuzenim35 yasinda girdi menapoza.henuz bekar.ve evlense de cocuk sahibi olamayacakhalimize cok sukur tatlim gelen her aydan umudumuz var.Allah saglik versin yeter ki

evet canım haklısın napalım dmekki daha zamnı var:) bugün bi doktora gidip görünsemmi acep nasıl olur?

evet canım haklısın napalım dmekki daha zamnı var:) bugün bi doktora gidip görünsemmi acep nasıl olur?

Tatlim bebis karari cerdiginde gitmismiydin tahlil vs yaptirmismiydin bilmiyorum ama bence git derim.reglin 3. Gunu yapilan hormon testlerini de yaptirirsun.simdiden gidersen 3. Gun sabah erkenden ac karnina verebilirsin kan tahlilini.zaten reglin ilk gunu muayene etmez saniim dktor.baska gune kontrole cagirr reglin bitince gidersin

Gunaydin canim uzulme insallah bir daki aya olur bak scorpions dedigi gibi kirmizilari gelmeyenlerindevar cocuk sahibi olmayanin ..

Gunaydin canim benim katiliyorum sana, herzaman sukretmek lazim kirmizilar geldigindede .

kızlarr , gurbetkızım canım günaydııın nasılsınız ? keserim zamanı gelince olur 8 scorpionsum çok güzel örnek vermiş allahım nasip edeceği zamanı biliyodur yeterki sebeblerimiz tükenmesin dimi allah büyüktür

Günaydın canım benim iyi diyelim iyi olalım canım benim , sen nasılsın. ?

bu sefer olmuş katrem

çok komikmiş gulchanım hayırlara çıksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…