Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bencede 10 cu gun basla ben gecen ay erken baslamistim ama bu sefer 13. gunde basliyacam insallah .. ben tam anlamiyorum simdi cift cizgiyi gordun mu 24 saat bekleyip oyle mi calismalari yapacaz?:17::17::17::17: kusura bakma canim soruyorum

allah razi olsun canim bende kopyaladim kendime sakladim okumak icin , hergun mu okunacak bunlar?

yaw onu bende bılmıyorum ama sanırım olana kadar bıtanem ..onla ılgılı bişey yazılmamıştı çünkü.zaten hepsi kısa kısa bence hergundur:16:

canbonum hoşgeldin:46::46::46::46:
bitanem benim pazartesıye kadar nasıl beklıyım ben he hayalota bu yapılırmı:9::9::9:yaw cok merak edıyorum kuzum scorpıonsumla seni:16::16:dualarım sızınle :54:
çok şükür iyiyim canım sen nasılsın:29::29:allah sendende razı olsuun canbonum:16:

hoşbulduk hayalotummmmmm :16:
kuzum yaa kan testinde olumsuz sonuç alınca daha çoook üzülüyorum ben yaa, o yüzden bu kez sabretmeye karar verdim.. Kırmızılar yarın da gelmezsee pzt sabah ilk işim kan vermek olcak kuuzuummm :69: inşşş hayırlısı ile nasip olur bitanemm,inşş :16:
kuzummmm yazdıklarını okudumm, ya ben hatırlıyorum bundan yaklaşık 1-2 ay öncesinde eşinle ne kadar çok vakit geçiriyodun kuzum senn..
Dışarı çıkıyodunuz geziyodunuz:4: şimdi uzun süredir zaten sorunlarınız var bide üstüne birbirinizden uzaksınız hep:50:
keşke ikna etsen de dışarı falan çıksanız, evde kaldığında aileri bırakmıyo ki kocişini sanaa... hiç olmazsa dışardayen başbaşa kalmış olursunuz:16:

ben geldim canlarıımmmmm :10:
naber nasılsınız bugün batımdı ... ben hala aynıyım, adet öncesi ağrılarım ara ara yokluyo benii kırmızılarda ses yookkkkkb:69: testimde dünkü gibi çıktı önce çift çizgi sonra teke düştü :44:
düşünmemeye çalışıyorum, eğer yarında kırmızılar gelmezseee pzt kan testi yaptırcamm, inş bu sefer hayırlı haberler veririm sizzeee:16:

hayalotum naber nasılsın balıımmmm... ne güzel dular paylaşmışsın kuzumm, Allah razı olsun bitanemmm

keserim güzel haberlerin vardır inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :16:

gurbetkızım nasılsın kuzuummmmm :109:

Selam canim benim insallah gelmez kirmizilar... Sukur iyiyim sen nasilsin canim benim :34::34:

yaw onu bende bılmıyorum ama sanırım olana kadar bıtanem ..onla ılgılı bişey yazılmamıştı çünkü.zaten hepsi kısa kısa bence hergundur:16:

insallah ben her gece okuyum yatmadan once, allah razi olsun canim..

Selam canim benim insallah gelmez kirmizilar... Sukur iyiyim sen nasilsin canim benim :34::34:

amin canımm hayırlısı ile inşşş :16:
valla temizlik yaptım, yarın akşama misafirim var yemeğe.. koca bi tencere sarma dolma yaptım, yarın pişircem... öyleişte onlarla uğraştım kuzumm, ovu testi almışsın hadi hayırlı olsun bitanemm... ne zaman ilişki olcağını sormuşsun, bazıları gün aşırı yaparken bazıları da ovu testinin pzitif olduğu günler her gün yapıyoo.. yine netten araştır istersen, karar senin kuzuuummm.. bizim şidiye kadar hep gün aşırı oldu,bu ay ovu testinin pozitif olduğu günlerde hergün yaptık.. sonuç henüz belli değill:1:

valla temizlik yaptım, yarın akşama misafirim var yemeğe.. koca bi tencere sarma dolma yaptım, yarın pişircem... öyleişte onlarla uğraştım kuzumm, ovu testi almışsın hadi hayırlı olsun bitanemm... ne zaman ilişki olcağını sormuşsun, bazıları gün aşırı yaparken bazıları da ovu testinin pzitif olduğu günler her gün yapıyoo.. yine netten araştır istersen, karar senin kuzuuummm.. bizim şidiye kadar hep gün aşırı oldu,bu ay ovu testinin pozitif olduğu günlerde hergün yaptık.. sonuç henüz belli değill:1:

güzel haberler yolda inş kuzummm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bende temizlik yapmam lazimdi ama bugun camasirlarla ugrastim evde camasir makinem olmadiig icin kilerde camasirhane var orda yikadim 4-5 makine zamanimi baya aldi . artik ev temizligi yarina kaldi benimde.. bizde aksam sarma yedik . gecen ay da almistim ama erken basladik 10-11 ci gun mu ne baslamistik biz calismalara ve ovu testinden positiv 14 cu gun gorduugum halde, ama bu sefer 13 gun basliyacam calismalara insallah, kiskaniyorum burdaki hepinizi ne guzel misafirliye gidiyorsunuz veya misafir geliyor bana gelen giden yok:((( herkesden uzak olunca

selammm güzel anne adaylarımmm:10::10::10:nasılsınız bakalım:34::34:

selam canim iyiyiz sukur sen nasilsin?

kızlar bu ovu.testleriyle ilgili ben bayaa arastırma yaptım :10::10:yumoş zamanı çitf cizginin kopkoyu olduğu gün değil silikleşmeye başladı gun oluyormuş:26::26:

bende temizlik yapmam lazimdi ama bugun camasirlarla ugrastim evde camasir makinem olmadiig icin kilerde camasirhane var orda yikadim 4-5 makine zamanimi baya aldi . artik ev temizligi yarina kaldi benimde.. bizde aksam sarma yedik . gecen ay da almistim ama erken basladik 10-11 ci gun mu ne baslamistik biz calismalara ve ovu testinden positiv 14 cu gun gorduugum halde, ama bu sefer 13 gun basliyacam calismalara insallah, kiskaniyorum burdaki hepinizi ne guzel misafirliye gidiyorsunuz veya misafir geliyor bana gelen giden yok:((( herkesden uzak olunca

selam canim iyiyiz sukur sen nasilsin?

çok şükür bende iyiyim balımmm iş güç devam işte:52::52: özledimm sizi cokkkk:16::16::16:

kızlar bu ovu.testleriyle ilgili ben bayaa arastırma yaptım :10::10:yumoş zamanı çitf cizginin kopkoyu olduğu gün değil silikleşmeye başladı gun oluyormuş:26::26:

çok koyu olduğu zaman yumurtaların çatlamaya en yakın olduğu zman değil mi, silikleşince yumurtlar çatlıyo yanii:31:

bitanemm Allah kolaylık versinnnn çamaşır baya vakit alıyo..
bitanemm gurbetin de gurbetindesin sen, Rabbim yardımcın olsun bi an evvel türk komşular göndersin sanaaaa:16:

nasil canim detajli anlatirmisin ?:34::34:

canimmm benm bizde seni ozluyoruzz:16::16::16::16::16:

bitanem lh hormonu ani bir sıcrama yapıyormuş bu ani artış yumurtanın çatlamasını tetikliyormuş:26::26:ama bu tetikleme 24 ile 36 saat sonra oluyormuş:26::26:yani çift çizgiyi gördükten 24 saat sonra ilişki öneriliyor :27::27:çift çizgiyi gördüğün gün çalışma olmayacak :30:ertesi gün olacakmış:30::30:biraz karışık oldu sanırım ama idare et bebeğim:34::34:

Son düzenleme:
hoşbulduk hayalotummmmmm :16:
kuzum yaa kan testinde olumsuz sonuç alınca daha çoook üzülüyorum ben yaa, o yüzden bu kez sabretmeye karar verdim.. Kırmızılar yarın da gelmezsee pzt sabah ilk işim kan vermek olcak kuuzuummm :69: inşşş hayırlısı ile nasip olur bitanemm,inşş :16:
kuzummmm yazdıklarını okudumm, ya ben hatırlıyorum bundan yaklaşık 1-2 ay öncesinde eşinle ne kadar çok vakit geçiriyodun kuzum senn..
Dışarı çıkıyodunuz geziyodunuz:4: şimdi uzun süredir zaten sorunlarınız var bide üstüne birbirinizden uzaksınız hep:50:
keşke ikna etsen de dışarı falan çıksanız, evde kaldığında aileri bırakmıyo ki kocişini sanaa... hiç olmazsa dışardayen başbaşa kalmış olursunuz:16:
evet bitanem haklısın.bende buna anlam veremiyorum ya zaten.ikna edebilecek bi kabiliyette bi insan değilim canbonum:31:kim nederse tamam der geçerim buda benim yapım işte :26:kendini okadar işe veriyoki anlatamam sonrasıda kahve olayı başladı zaten .iyice koptuk.kendi bilir diyipte sineye çekicek bi insan da değilim ama peşinde koşturacak okadar güçlü bi insanda değilim.:50:

bitanem lh hormonu ani bir sıcrama yapıyormuş bu ani artış yumurtanın çatlamasını tetikliyormuş:26::26:ama bu tetikleme 24 ile 36 saat sonra oluyormuş:26::26:yani çift çizgiyi gördükten 24 saat sonra ilişki öneriliyor :27::27:çift çizgiyi gördüğün gün çalışma olmayacak :30:ertesi gün olacakmış:30::30:biraz karışık oldu sanırım ama idare et bebeğim:34::34:

harbi bizim bildiğimizden çok daha farklıymış olay sağol bitanemm :16:

Back
X