- Konu Sahibi medd_cezir
- #26.881
hoşgeldın canbonum.çok özlemişim seni hayalim![]()
aslında hergün geliyorum kuzumm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldın canbonum.çok özlemişim seni hayalim![]()
evet bitanem haklısın.bende buna anlam veremiyorum ya zaten.ikna edebilecek bi kabiliyette bi insan değilim canbonumkim nederse tamam der geçerim buda benim yapım işte :26:kendini okadar işe veriyoki anlatamam sonrasıda kahve olayı başladı zaten .iyice koptuk.kendi bilir diyipte sineye çekicek bi insan da değilim ama peşinde koşturacak okadar güçlü bi insanda değilim.
![]()
harbi bizim bildiğimizden çok daha farklıymış olay sağol bitanemm![]()
aslında hergün geliyorum kuzummokuyup cıkıyorum vakitsizlikten
![]()
madem hergün geliyon bitanem bi merhaba de canbonum dun yada gecen gun tam yakalamışken kaybettim seni
ama sımdı tuttum bırakmam![]()
yapma kuzummm,evliliğin için daha doğrusu eşini kendine getirebilmek için gerekirse koşturmalısın da.. Bak eşin en başından böyle bi ada olmuş olsaydı sana asla mücadele et demezdim, çünkü o yaşa gelmiş bi adamı o yaştan sonra naaparsan yap (eğer içinde yoksa) değiştiremezsin... Ama senin eşinin olayı çook farklı, özünde öyle biinsan değil.. VEEEE ONU ÖZÜNE DÖNDÜRMEK DEE BİRİCİK EŞİNDEN BAŞKASINA DÜŞŞŞMEEEZZZ![]()
yapma kuzummm,evliliğin için daha doğrusu eşini kendine getirebilmek için gerekirse koşturmalısın da.. Bak eşin en başından böyle bi ada olmuş olsaydı sana asla mücadele et demezdim, çünkü o yaşa gelmiş bi adamı o yaştan sonra naaparsan yap (eğer içinde yoksa) değiştiremezsin... Ama senin eşinin olayı çook farklı, özünde öyle biinsan değil.. VEEEE ONU ÖZÜNE DÖNDÜRMEK DEE BİRİCİK EŞİNDEN BAŞKASINA DÜŞŞŞMEEEZZZ![]()
ben her ay citfi çizgiyi görünce dayanamaz calışır bırakırdım:26::26:bu ay o gün yapmadımhatta hayalotum burdaydı ona söyledim çalışma yok ama yumoş kaçmaz inş dedim
ertesi gün 2 gün üst üste çalıştık
bakalım sonuç ne olacak
![]()
ben her ay citfi çizgiyi görünce dayanamaz calışır bırakırdım:26::26:bu ay o gün yapmadımhatta hayalotum burdaydı ona söyledim çalışma yok ama yumoş kaçmaz inş dedim
ertesi gün 2 gün üst üste çalıştık
bakalım sonuç ne olacak
![]()
bende meddcezirime katılıyorum sonuna kadar pes etmek yok bitanemmm![]()
hadi hayırlısı olsun kuzummmmmmmmmmmmmm![]()
koçiş şimdi işe gittisabaha kadar seninim balımm
![]()
haklısın kuzumda bazen insanın mecali kalmıyor işte.:26:
beynim dolmuş benim ya![]()
evet ama benim hayalotummm çook güçlü çabucak toparlanır veee yapması gerekenleri yapaarrr kocişini eski haline çevirir hemennn![]()
bende hayırlısını istiyorummm Rabbimdeninş bu ay gelmiştir meleğimm
tabi benden önce sen ve scorpionsummm var
bir sonraki ayda gurbetkızçem
![]()
ozaman hemen yemeğe başıyayım ben işim garanti olsun
:125::125::125::125::125::125:
ye bakalım tatlımıbebiş olup olmadığını anlarız ordan
![]()
yaaa bi gün burda bebişleriizi konuşuyor olcazz buna inancım tamçoook heyecanlandırıyo bu beni bitanem yaaa
![]()