Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet bitanem haklısın.bende buna anlam veremiyorum ya zaten.ikna edebilecek bi kabiliyette bi insan değilim canbonum:31:kim nederse tamam der geçerim buda benim yapım işte :26:kendini okadar işe veriyoki anlatamam sonrasıda kahve olayı başladı zaten .iyice koptuk.kendi bilir diyipte sineye çekicek bi insan da değilim ama peşinde koşturacak okadar güçlü bi insanda değilim.:50:

yapma kuzummm,evliliğin için daha doğrusu eşini kendine getirebilmek için gerekirse koşturmalısın da.. Bak eşin en başından böyle bi ada olmuş olsaydı sana asla mücadele et demezdim, çünkü o yaşa gelmiş bi adamı o yaştan sonra naaparsan yap (eğer içinde yoksa) değiştiremezsin... Ama senin eşinin olayı çook farklı, özünde öyle biinsan değil.. VEEEE ONU ÖZÜNE DÖNDÜRMEK DEE BİRİCİK EŞİNDEN BAŞKASINA DÜŞŞŞMEEEZZZ :16:

harbi bizim bildiğimizden çok daha farklıymış olay sağol bitanemm :16:

ben her ay citfi çizgiyi görünce dayanamaz calışır bırakırdım:26::26:bu ay o gün yapmadım:17::17:hatta hayalotum burdaydı ona söyledim çalışma yok ama yumoş kaçmaz inş dedim:9::9:ertesi gün 2 gün üst üste çalıştık:17::17:bakalım sonuç ne olacak:30::30:

yapma kuzummm,evliliğin için daha doğrusu eşini kendine getirebilmek için gerekirse koşturmalısın da.. Bak eşin en başından böyle bi ada olmuş olsaydı sana asla mücadele et demezdim, çünkü o yaşa gelmiş bi adamı o yaştan sonra naaparsan yap (eğer içinde yoksa) değiştiremezsin... Ama senin eşinin olayı çook farklı, özünde öyle biinsan değil.. VEEEE ONU ÖZÜNE DÖNDÜRMEK DEE BİRİCİK EŞİNDEN BAŞKASINA DÜŞŞŞMEEEZZZ :16:

haklısın kuzumda bazen insanın mecali kalmıyor işte.:26:
beynim dolmuş benim ya :1:

bende meddcezirime katılıyorum sonuna kadar pes etmek yok bitanemmm:20::20::20:

ben her ay citfi çizgiyi görünce dayanamaz calışır bırakırdım:26::26:bu ay o gün yapmadım:17::17:hatta hayalotum burdaydı ona söyledim çalışma yok ama yumoş kaçmaz inş dedim:9::9:ertesi gün 2 gün üst üste çalıştık:17::17:bakalım sonuç ne olacak:30::30:

hadi hayırlısı olsun kuzummmmmmmmmmmmmm :16:

bende hayırlısını istiyorummm Rabbimden:34::34:inş bu ay gelmiştir meleğimm:16::16:tabi benden önce sen ve scorpionsummm var:16::16::16:bir sonraki ayda gurbetkızçem:54::54:

yaaa bi gün burda bebişleriizi konuşuyor olcazz buna inancım tam :16: çoook heyecanlandırıyo bu beni bitanem yaaa :16:

yaaa bi gün burda bebişleriizi konuşuyor olcazz buna inancım tam :16: çoook heyecanlandırıyo bu beni bitanem yaaa :16:

bende buna inanıyorum balımm bu ay olmazsa gelecek ay yada daha sonraki ay:26::26:ama bebişlerimiz doğacak biz hala burda olacagız:34::34:koçişleri değil onların yaramazlıklarını anlatacağız birbirimize:52::52:

Back
X