- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #27.441
atladım balımmmaglama kizyaw sen benimsin alalal sana ne dedim atla süpürgeme benim yazim senin sayilir dedim
heya valla zati onlarda aklım ermiyoduyaw iyikide önceden iki cocugun olmusbu adami bulamazdin yumos günlerinde
bugün canım çık sıkkın ablamın kayınpederi vefat etti ve benim de çok sevdiğim bi insandı okadar canım yanıyor kii insanın sevdiği birini kaybetmesi çok kötü:'(
basiniz sagolsun canimm allah rahmet eylesin...evet insanlarin sevdigi insani kaynbbetmesi cok aci birsey...allah yakinlarina ve ailesine bassagligi diliyorumm...benimde acim var annemi kaybettimmm icim ilk gunku gibi yaniyor..suan anneme co ohtiyacim var
başın saolsun canım mekanı cennet olsunnbugün canım çık sıkkın ablamın kayınpederi vefat etti ve benim de çok sevdiğim bi insandı okadar canım yanıyor kii insanın sevdiği birini kaybetmesi çok kötü:'(
kuzumm annecin herzaman senin yanında bitanembasiniz sagolsun canimm allah rahmet eylesin...evet insanlarin sevdigi insani kaynbbetmesi cok aci birsey...allah yakinlarina ve ailesine bassagligi diliyorumm...benimde acim var annemi kaybettimmm icim ilk gunku gibi yaniyor..suan anneme co ohtiyacim var
bugün canım çık sıkkın ablamın kayınpederi vefat etti ve benim de çok sevdiğim bi insandı okadar canım yanıyor kii insanın sevdiği birini kaybetmesi çok kötü:'(
kuzumm annecin herzaman senin yanında bitanem
üzülme balımm RABBİM BABANA sizlere uzun ömürler versin.
bebişin hissediyo balımüzülme
biliyorum acını dindiremeyiz ama sonuçta hepimizn gidecegi yer orasıı
haylotum gelmişşhg balım:125::125::125::125:
saol bitanemm amin canım cümlemizi inşştsk ederim habibtemmmm allah aileni sana bagislasinn canim benimm...babam dun yanimdaydi cok mutlu oldumm..evet dogdugu andan itibaren annemden bahsedecemm...annem yanimda olmasada torunu annemi bilecek insallah
tsk ederim habibtemmmm allah aileni sana bagislasinn canim benimm...babam dun yanimdaydi cok mutlu oldumm..evet dogdugu andan itibaren annemden bahsedecemm...annem yanimda olmasada torunu annemi bilecek insallah
hosgeldinnn haya;otummmmmmm nasilsin habibtemmmm...bizde salgam suyu iciyoruzzz bebisimlee..ama yine aciktimmm birini yemem lazimm :125::125::125:
yedim tabiii bayadır yemiyodumm
hosgeldinnn haya;otummmmmmm nasilsin habibtemmmm...bizde salgam suyu iciyoruzzz bebisimlee..ama yine aciktimmm birini yemem lazimm :125::125::125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?