Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Birini tanimanin mutlulugunu anlatamam yasagimmmmmmm seni nasilda damardan yakaliyorummmmmmm canimsin yaaaaaaa yarasin yasagimaaaaaaaa bunlarin hepsi sana bebis olarak gelecekkkkkk biliyorsun degilmiiiiiiiiiiiii:53:
:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

:46::46::46::46:doru seni yedikce belki kanimda düzelir sifa olur:52::52::52::52::52::52::52:

yaw bi kapansinda sende rahatla diye sordum su soguklarda:52::52:

meddcezirim yaw senin reglin benim kafami karistirdi iyice:44::44::44:..öglenden beri seni düsünüyom:52::52::52:

normalde demi 13 .günde yumurtluyosun üstüne 14 koyarsak 27.günde batin gelmeliydi..senin yarin 32.günün acaba sen bilmeden gecte yumurtlaya olabilirmisin diye düsünmeye basladim:53::53::53:yumurtlaman gectikten sonra calismalar devam ettimi.:17::17::17:mesala 18 yada 20 günde :29::29::29::29::29:

valla öyle be kuzummm, bi kapansa da rahatlasam hiiç fena olmucak :52:
bitanem benim de aklıma takılıyo yaa,biz her ay yumurtlama bitse de ne olue ne olmaz diye devam ediyoruz son ana kadar... ama bu ay kasıklarımda batmalar olunca en son 22.gün öalıştık sonra bıraktık bellki bebiş vardır diye... ovu testine göre 16. gün yumurtladım bebişim, belkide onda n gelmiyodur halaa.. ama geçmiş aylarda da 16. gün yumurtladığım olmuştu bu kadar gecikmemişti kuzummmm:44::44: bakalım hayırlısııı

alalal noldu yaw ben gelince niye konusmuyosunuz:4::4::4::4:benden kaciyomusunuz cok konusuyorum diye:27::27::27::27::27::27:

valla öyle be kuzummm, bi kapansa da rahatlasam hiiç fena olmucak :52:
bitanem benim de aklıma takılıyo yaa,biz her ay yumurtlama bitse de ne olue ne olmaz diye devam ediyoruz son ana kadar... ama bu ay kasıklarımda batmalar olunca en son 22.gün öalıştık sonra bıraktık bellki bebiş vardır diye... ovu testine göre 16. gün yumurtladım bebişim, belkide onda n gelmiyodur halaa.. ama geçmiş aylarda da 16. gün yumurtladığım olmuştu bu kadar gecikmemişti kuzummmm:44::44: bakalım hayırlısııı

mededcezirim konustu:46::46::46::46:16.gün olsa bile en gec 30.günde gelmeliydi:44::44::44:bayada calismisiniz bi bekle bakalim canim benim insalalh bu gecikme hayirli bi seyin belirtisidir:16:cünkü bazi kadinlar iki kez bile yumurtluyo :46:

fal turk net tten canım cok uzun yzıyır hangı bırını yazabılırım kovada bole dedı ınsalah umutlarımız fala kaldı

mededcezirim konustu:46::46::46::46:16.gün olsa bile en gec 30.günde gelmeliydi:44::44::44:bayada calismisiniz bi bekle bakalim canim benim insalalh bu gecikme hayirli bi seyin belirtisidir:16:cünkü bazi kadinlar iki kez bile yumurtluyo :46:

Biz her ay öyleyiz kuzumm belkide yanlış yapıyoruzdur.. adetim bitince başlıyoruz adet olana kadar gün aşırı devamm :17: ama tutturamıyoruz işte bi türlü, ya peki biz çalışırken tuttu diyelim, farkında olmadığımız için çalışmaya devam edersek bi zararı olur mu sence.. ya da ondan dolayı olmuyo olabilir mii:26:

Biz her ay öyleyiz kuzumm belkide yanlış yapıyoruzdur.. adetim bitince başlıyoruz adet olana kadar gün aşırı devamm :17: ama tutturamıyoruz işte bi türlü, ya peki biz çalışırken tuttu diyelim, farkında olmadığımız için çalışmaya devam edersek bi zararı olur mu sence.. ya da ondan dolayı olmuyo olabilir mii:26:

yok hic bisey olmaz korkma meddcezirim..:16:o rabbim tarafindan özel bi yerde korunuyo..hamileliginde bile hic durmadan ilski yasayanlar var doguma kadar hemde:27:cünkü herkes ne zaamn bile yumurtladigini bile bilmeden dölenmede olsa calismaya devam ediyo..:27:

meddcezirim sizden sonra herseyin kismet olduguna daha cok inanmaya basladim..cünkü sen düzenli yumurtluyosun esinin sonucu harikaydi :16:ama iste bunlar nasip isi..sen icini ferah tut insallah sizinde olacak ...cünkü önünüzde hic bi engel yok..rabbimin bi bildigi var elbet...

aam sana sunu söylemek istiyorum inslalah buna gerek kalmazda yinede aklinda bulunsun 2 ay kadar daha olmazsa bi rahim filmi cektir..tüplere ve rahim icine bi bakilsin...:31:

Back
X