Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yok hic bisey olmaz korkma meddcezirim..:16:o rabbim tarafindan özel bi yerde korunuyo..hamileliginde bile hic durmadan ilski yasayanlar var doguma kadar hemde:27:cünkü herkes ne zaamn bile yumurtladigini bile bilmeden dölenmede olsa calismaya devam ediyo..:27:

meddcezirim sizden sonra herseyin kismet olduguna daha cok inanmaya basladim..cünkü sen düzenli yumurtluyosun esinin sonucu harikaydi :16:ama iste bunlar nasip isi..sen icini ferah tut insallah sizinde olacak ...cünkü önünüzde hic bi engel yok..rabbimin bi bildigi var elbet...

aam sana sunu söylemek istiyorum inslalah buna gerek kalmazda yinede aklinda bulunsun 2 ay kadar daha olmazsa bi rahim filmi cektir..tüplere ve rahim icine bi bakilsin...:31:

aynen öyle kuzum yaaa kısmet işte... hiç bi sebep yok ama bebiş de yok:50::50:
memlekete gidince dr.a gitcem ordaki dr.um çok tecrübeli yaaa burdakilere gidesim gelmiyo bitanemm.. herkes doğurup durduğu için adamlar çocuğu olmayan insnalarla pek karşılaşmamış o yüzden sabretmeniz lazım diyip yolluyolar... kuzummm memleketteki de büyük ihtimalle de rahim filan ister zaten:26:

aynen öyle kuzum yaaa kısmet işte... hiç bi sebep yok ama bebiş de yok:50::50:
memlekete gidince dr.a gitcem ordaki dr.um çok tecrübeli yaaa burdakilere gidesim gelmiyo bitanemm.. herkes doğurup durduğu için adamlar çocuğu olmayan insnalarla pek karşılaşmamış o yüzden sabretmeniz lazım diyip yolluyolar... kuzummm memleketteki de büyük ihtimalle de rahim filan ister zaten:26:

hic üzülme meddcezirim:16:yeterki sagliginiz yerinde olsun sükür hicbi engeliniz yok...sadece rabbimin ol demesini bekleyecegiz:16:

o daha iyi bi tatili güzel degerlendir iyi bi dr tekrar bi kontrol ol..bencede rahim filmi ister hem ondan sonra hemen hamile kalani duydum..ben kendimde histereskopi yaptirmistim cünkü o da rahim filminin bi degisigi hemen 1 ay sonra hamile kalmistim 8.ayda:31:rabbim inslalah senin gibi güzel ve temiz kalpli birinede bu duyguyu nasip edecek ben buna kalbimden inanaiyorum..ama sende kendini yiprandirma canim benim biliyorum zor ama gercekten böylesi biliyorum daha hayirli olacak..belki su an bile umutlandirmak istemem aama hic belli olmaz yavrun seninle olabilir iki kez yumurtlamis olabilirsin:16::16::16:

Son düzenleme:
senden kacilirmi hic yaaaaaaaa duymamis oluyummmmmmm ben seni ellerimle beslerkennnnnnn ne demek kacmakkkkkkkkk :14:
:14::14::14::14:

yaw aglaama sakayla takiliyorum dikkat cekmek icin beni sevin diye:27::27::27::27::27::27::27:bak bide kendinde diyosun beni kendini feda ederek beslerken allal alala:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Sonu hayr olsunda bisey demesekte olurrr ... sen mutluysa sorunnn yokk ve bu arada anadigim kadariylaaa temizlenme isi olmamissss miiiiii neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:34:

oldummm oldum temizlenme isi de olduuu,,:17::17::17: .. adetten sonra her zaman temizlenirim .. Tr de olacaktim simdi , kas goz her yerini iki dkda halediyorlar burda boyle bir imkan yok .:52::52::52:

oldummm oldum temizlenme isi de olduuu,,:17::17::17: .. adetten sonra her zaman temizlenirim .. Tr de olacaktim simdi , kas goz her yerini iki dkda halediyorlar burda boyle bir imkan yok .:52::52::52:

Guzell temiz temiz konusalim o zaman evet canim ya Tr de olmak vardi burda hicbiseyden anlamiyorlarrrrrr bizde kendi capimizda birseyler yapiyoruz isteeeeeee ne yapalimmmm:52:
:52::52::52::52:

temizlenmis utandi cünkü:52::52::52::52::52:

yaw selencelkim de yok calisma var galiba:27::26::27::27::27::27:adama demli cayi icirdi tabi yine :52::52::52::52::52::52::52:

Aynen utandim bölye oldumm:17::17::17::17: Bir bucuk senelik kocam hala kasiyorum yaa anlamiyorum haa,, arada kasiyorum kendimi sonrada sag bacagim uzerine basamiyorum ... Selencelk nerde dedigin gibi ama esi uzun yolla gitmiyecekmiydi onun .. :44::44::44:

yaw hayalotumuda göremiyorum..:14:esi erken geliyo galiba sükürler olsun:46::46::46:

yeterki iyi olsunlar herseye raziyim :6:

Medd_cezirimmm sen nasilsin? :34:

iyiyim bitanem benim, sen nasılsıınn ooohhh gurbetkızımmm temizlenmiş mis gibi olmuuşş:46:

hic üzülme meddcezirim:16:yeterki sagliginiz yerinde olsun sükür hicbi engeliniz yok...sadece rabbimin ol demesini bekleyecegiz:16:

o daha iyi bi tatili güzel degerlendir iyi bi dr tekrar bi kontrol ol..bencede rahim filmi ister hem ondan sonra hemen hamile kalani duydum..ben kendimde histereskopi yaptirmistim cünkü o da rahim filminin bi degisigi hemen 1 ay sonra hamile kalmistim 8.ayda:31:rabbim inslalah senin gibi güzel ve temiz kalpli birinede bu duyguyu nasip edecek ben buna kalbimden inanaiyorum..ama sende kendini yiprandirma canim benim biliyorum zor ama gercekten böylesi biliyorum daha hayirli olacak..belki su an bile umutlandirmak istemem aama hic belli olmaz yavrun seninle olabilir iki kez yumurtlamis olabilirsin:16::16::16:

öyle tabi canım, her şeyin başı sağlık...
yok bitanem bebeğimin beninle olduğunu hiiiç sanmıyorum, az önce hafif pembe akıntım olduu sanırım geliyo kırmızılarr:1:
artık önümüzdeki maçlara bakıcaz :17:

Aynen utandim bölye oldumm:17::17::17::17: Bir bucuk senelik kocam hala kasiyorum yaa anlamiyorum haa,, arada kasiyorum kendimi sonrada sag bacagim uzerine basamiyorum ... Selencelk nerde dedigin gibi ama esi uzun yolla gitmiyecekmiydi onun .. :44::44::44:

bence daha yeni evlisin olur böyle kasilmalar:27:esi tir soförümü:53:

iyiyim bitanem benim, sen nasılsıınn ooohhh gurbetkızımmm temizlenmiş mis gibi olmuuşş:46:

öyle tabi canım, her şeyin başı sağlık...
yok bitanem bebeğimin beninle olduğunu hiiiç sanmıyorum, az önce hafif pembe akıntım olduu sanırım geliyo kırmızılarr:1:
artık önümüzdeki maçlara bakıcaz :17:

geliyo demek:53:yaw gelsinde sende bizde bi rahatlayalim:1:

Son düzenleme:
Back
X