- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.412
- 448
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #28.301
hmm.. peki adet düzensizlikleri için soğan kürü iyi geliyor diyolar.. hiç denedin mi ?
peki halen daha adet olmadın mı ?
kan da baktırsaydın bide, en son çare bu :)
s.a kızlar ovulasyon testi deniyen varmı
yok hiçbişey denemedim ben henüz ekstra cnm..
yalnız tam sana yazdım sonra vc ye gittim bişey oldu :44: ayıptır söylemesi sadece tuvalet kağıdında azıcık bi kanama gibi bişey vardı..
adet mi olucam? yoksa yerleşme kanaması oluyo ya o tarz bişey olabilir mi kiiii :44: :44:
aaay ben geciktirmeden bi kan testi yaptırayım en iyisi...akşam kociş gelince gidelim yada yarın sabahtan hemen...
bidaki ay bnde yapmayı düsünüyorum..:44: hiç yapmadım
iiyi oluomus die duydum bencede kesin yapp
kız ne duruyosun, hemen bi kan testi yaptırsana cnm :44:
hadi insaAllah bizlere iyi haberlerle gelirsin
Bekliyorum canim , aksama bende yaparim godnerisen erkenden
Bende cikacam canim zaten ariyacagim yerler var , birde nedense basim agriyor bugun , agri kesici atmamak icin kendimi zor tutuyorum .. gorusruz bir saat sonra
bendemı alsamkibidaki ay bnde yapmayı düsünüyorum..:44: hiç yapmadım
alppin yaptırdı hamile kaldı ben de bu ay düşünüyorumkızlar çatlatma iğnesi yaptıran varmı ?
valla ne duyuyosak yapıyoruz.. buradan ..
belki bunla tuttururuz
adet oluıyosam neysedeee bi yandan da korktum şimdi :18: umarım kötü bi durum yoktur,tribe girdim
bendemı alsamki
catlatma iğnesi yaptırcam ama ben doktordan randevumu aldım bile
iğneylede olmazsa kocişi tekrar göndercem teste belki banada rahim filmi bilemiyorum şimdi iğneyi bi olıyım hele
bendemı alsamki
catlatma iğnesi yaptırcam ama ben doktordan randevumu aldım bile
iğneylede olmazsa kocişi tekrar göndercem teste belki banada rahim filmi bilemiyorum şimdi iğneyi bi olıyım hele
vallaa cnımm napalımm her yolu deniycezz rabbiim bilir enguselini en iyisini hasretmizi son bulur inşallahhh
1 rahim filmi 1 laporoskopi 2 histereskopi yapıldı canımcnm sen rahim filmi hiç çektirmedinmi?
gerek olmaz heralde zaten doktor ultrasonda yumurtalara bakıcak dimivalla çatlatma iğnesi ve ovu testi aynı anda yapılıyor mu bilmiyorum..:44:
öyle tabi.. insaAllah..
sen ne zamandır istiyosun, yeni geliyorsun buraya sanırım ..
smdi adet oluyosan da, neden gecikiyo, onunla ilgili bilgin olması lazım bence.. kist tarzın da birsey olabilir .. :44:
yada dediğin gibi azıcık bi leke diyorsan eğer .. o zaman orda durcaksın .. sakın kımıldama
cok yorgunum uykumu alamadim:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
nassinizzzzz umutlu ev kadinlariiiiiiiiiiiibeni soracak olursaniz geceden kalma böyleyim
umutlumu?????cok yorgunum uykumu alamadim:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
nassinizzzzz umutlu ev kadinlariiiiiiiiiiiibeni soracak olursaniz geceden kalma böyleyim
1 rahim filmi 1 laporoskopi 2 histereskopi yapıldı canım
yanlızkürtajdan sonra tüpler tıkanabiliyomuş o yüzden rahim filmini tekrar düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?