Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

umudummmmm allah gonlune gore versin kuzummmm...insallahhh uiyi haberlelr geleceksin buna inaniyorummmm dualarim seninlee...cok guzel bir haberr...hersey cokn guzel olacakkk bundan sonraaa...cok mutlu oldum adinaaa canim,..

:44::44::44::44::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::78::78:

hemen

abovvvvv ne güzel haber böyle

hocam ügrencin olarak bi istegim var avatarsimdi degisim zamani geldi bence yeni bi baslangic icin

tmm balım.. demin aklıma geldi benim de.. sizin de içinizi kararttım.. ama napim içim öyle karanlıktı. o günlerde..
bgün bi resim gördüm onu koyayım, bakim beğencekmisiniz

dur balımm. sakin ol kusum.. daha küçük bisey bu.. insaAllah sizlere daha güzeh haberler vericemm..

oyy balımm çok sevindimmm helal enişteme
:124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::118::118::118::118:

ayy yapmayın nolur utanıyom bak hoca bu utanmaz demeyin sonramm
canlarım benim yaa.. sizleri çokk çok çokk seviyorummmm

Allahım bu kuslarımada bebislerin en en en tatlılarını ver, yakın zamanda yarabbimmmm

ahretligim hayalotum sey gecmisi hep okumusun begeniden anladimsey nasilsin seni cok özledim gözüm yollarda kaldi acep gelirmi diye baskada bisey olmadi yanlis anlama:78::78::78::82::82::82::82::87::87::93::93:

heee okudum nolcekhepisiğini gördüm mari hemide ahanda bu gözlerleama sen yıne yazdıgımı gormıcen o ayrı

anam 2 sayfa olunca nasılda geçmiş okuyo kaçakcanbonum

kankam hayalotum bunu anlamadim yaw benmi umut hocammi hangi güne geldim.:44::44:..kiz yazini bi düzelt eksiklik var

şimdik anladınmı

bul kuzum seninle tanışamyı çok isterimsen nerdeydin balım:44:

umudummm bu harika bir haber canımmmmmm
ohh maşşallahhh şubatta başlar araştırmalarrr veee ardından bebişko gelirrr..ayy hadi hayırlısıııı..ben şimdiden heyecan yaptımmmmmmmm

umudummmmm allah gonlune gore versin kuzummmm...insallahhh uiyi haberlelr geleceksin buna inaniyorummmm dualarim seninlee...cok guzel bir haberr...hersey cokn guzel olacakkk bundan sonraaa...cok mutlu oldum adinaaa canim,..

saol tatlı habiptem benimm..ee napalım.. sana yetismemiz lazımm.. bunun için de çok çalısmammız lazımm çoookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…