Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

oyy umudumm bneim güzel kalpli arkadaşımmmmm..Allahtan gelen herşeye razıyım geçmişte olduğu gibi bu günde..
iyiki varsınız iyiki sizi tanıdım..Allah sizden razı olsun..ne muradınız varsa bir bir gerçekleşsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

yaw cagır hele şu eniştemi korkmasın teşekkür edecem ona

[h=2]geçmişten kaçak canbonuma[/h]

yasakhayal kullanıcısından alıntı

ahretligim hayalotum sey gecmisi hep okumusun begeniden anladimsey nasilsin seni cok özledim gözüm yollarda kaldi acep gelirmi diye baskada bisey olmadi yanlis anlama:78::78::78::82::82::82::82::87::87::93::93:

hayalot kullanıcısından alıntı

heee okudum nolcekhepisiğini gördüm mari hemide ahanda bu gözlerleama sen yıne yazdıgımı gormıcen o ayrı

hayalot kullanıcısından alıntı

anam 2 sayfa olunca nasılda geçmiş okuyo kaçakcanbonum

Umut81 kullanıcısından alıntı

ahretligim hayalotum sey gecmisi hep okumusun begeniden anladimsey nasilsin seni cok özledim gözüm yollarda kaldi acep gelirmi diye baskada bisey olmadi yanlis anlama:78::78::78::82::82::82::82::87::87::93::93:

bu sana yardımcı olur balım hayalotumm kusumm.. ne fenayımmmmm

kankam hayalotum bunu anlamadim yaw benmi umut hocammi hangi güne geldim.:44::44:..kiz yazini bi düzelt eksiklik var

şimdik anladınmı

ben üğrencinin.. zeki.. atak.. çevikk.. aynı zamanda.. enerjik olanının severimm evladımm
Türk, Öğün, Çalıs, Güven...

öyle canım..ilerleyen aylarda üzüleceğime şimdi ne olursa razıyımmm..sağol bitanemm..yarın size muhakkak yazıcam..drden anneme geçicem ama eşimin ıpadini araklarım muhakkakkkkk

:26::18::18::18:tememmmmm mesaji aldim hocammmmmmm

artık bi hocanın gözden kaçırdığını, diğeri yakalar.. bittiniz sizz
gerçi kocalar bölümünden sorumlu yasağım..
:44::44:esas kocalarınız bitti
evet hocam haklısın hocam:18::18::18::18:
bak nasi hemen gidiyohocamin gözüne girecek iyice:26:

bizde seni çok seviyoruz canım benimm seni böle mutlu görmek hepizmin içini açtıRABBİM hepimizn yüzünü ez vakit güldürsün inş

ahretligim bak hocam sana ne yazmis..diyoki selencelkim ankarada gelince bulacam aam bundan sonra hic sormaz diyo
kuzum sonunu anlamadım :26bundan sonra hiç sormaz) derkene :44::44::44:valla gene hzılandınız kaçırıyorum gene yazdıklarınızıyeişemiyorum

inşallah canımmm hayırlısıııııı

yüyüyün be kızçelerimmm

bul kuzum seninle tanışamyı çok isterimsen nerdeydin balım:44:

ben seni bulurum kuzum.. hocalar bulurr..
gelince anlatırım herseyi
çok yakınındayım kusumm
birazdan ensene damlıycam..anam bu da korku filmi giib olduu

ahretligim bak hocam sana ne yazmis..diyoki selencelkim ankarada gelince bulacam aam bundan sonra hic sormaz diyo

kız yasağım.. ne kafa karıstırıyon kız.. sevgili üğrencimin ne aklını karısdırıyon..

umudummm bu harika bir haber canımmmmmm
ohh maşşallahhh şubatta başlar araştırmalarrr veee ardından bebişko gelirrr..ayy hadi hayırlısıııı..ben şimdiden heyecan yaptımmmmmmmm

kısmet artık balım.. iki aydır hep diyom.. anca kabul etti..sükür kii
sana yazmıstım , okudun mu balımm demin :26:gerçi gündüz de yazdım da, görmemissindir kuzum.. :26:

yaw bosuna bunlari getirmisin ben bunlari sormadim tabi bunlari okudum anladim lalalaaa

kıvır yasağımm kıvırr ne anlamadım diyon yaa

hiçte bilem ben zatn hocamın gözbebeklerının içindeyim

bak seeennn... bu nasıl bi öz güven patlamasıdır yarabbimm

galiba yanlis hatirlamiyosam hocam sana bende ankaraya ara sira geliyorum dedi sende görüselim ne dememistinde o yüzden dedik selencelkim canim bemin

seninde balım .. senin deeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…