- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #29.141
slm
yasagım hocam sana sormadan çıktım:18::18:
tlefonda konuşuyodum anam saate bi baktım
benim çocukların çıkma saati nasıl fırladıysam evden
kasıklarım agrıyo
nasılsınız bakalım
esbayarim gel hos geldin neler ögrenmiyoz ki
herifleri nasil yola getiririz,kür cesitleri,ne zaman calisilacakkk ya girmeye calisirken engellenen kadinlar neler yapacak ve daha neler neler istersen gel buraya hocamiz umud hoca bende azcik ondan ögrendiklerimi ögreten bi ciragim
geçmişi okumaya vaktim yok kusuruma bakmayın..sallan yuvarlan bu günü de atlattım..yarın akşam 5 gibi doktorumda olucam..haberleri size bildiricem..artık hayırlısı..
bugün sağlık ocağındak,i hemşire arkadaşım biraz moral verdi..daha çok yeni.öyle düşünürsen düşüne düşüne düşürürsün bebeğini dedi..bu kadar sık hcg ölçtürme dedi..her ölçümde stres yapıyorsun o da etkiliyor dedi..ne bileyim o da bana moral vermeye çalıştı sanırım..tecrübelerime dayanarak konuşuyorum dedi..ama ben yarın duyacağım herşeye hazırlıklıyım...ne gelirse Allahtan..olsunnn yine yaparızzzz yeterki Rabb,m güç kuvvet sağlık versin dimi amaa..iyiyim iyiym bugün gerçekten daha iyiyimmmm
hepinize çook teşekkürederimm bana çok destek oldunuz..hepinizi çook seviyorummmmm
hahahahahaha.. yasağımm yiyecem senii
:18::18::18::18:özür dilerim ögretmenimm bida olmuycakögrenci benim haberim yoktu benden öncemi ciktin
al sana
siddete karsiyim ama napim mecbur kaldim
:26::26:Rabbim şifanı versin kuzummyok canım ya ilaçlarımı yalasık 1 seneyı gemıstır kullanmayalı.zaten agrı kesıcı kesmıyo benımkını
kaçakcanbonum yakaldım seni
geçmişi okumaya vaktim yok kusuruma bakmayın..sallan yuvarlan bu günü de atlattım..yarın akşam 5 gibi doktorumda olucam..haberleri size bildiricem..artık hayırlısı..
bugün sağlık ocağındak,i hemşire arkadaşım biraz moral verdi..daha çok yeni.öyle düşünürsen düşüne düşüne düşürürsün bebeğini dedi..bu kadar sık hcg ölçtürme dedi..her ölçümde stres yapıyorsun o da etkiliyor dedi..ne bileyim o da bana moral vermeye çalıştı sanırım..tecrübelerime dayanarak konuşuyorum dedi..ama ben yarın duyacağım herşeye hazırlıklıyım...ne gelirse Allahtan..olsunnn yine yaparızzzz yeterki Rabb,m güç kuvvet sağlık versin dimi amaa..iyiyim iyiym bugün gerçekten daha iyiyimmmm
hepinize çook teşekkürederimm bana çok destek oldunuz..hepinizi çook seviyorummmmm
buda içimden geldi nıyeyse
1.ahretligimle kavustum sonunda:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119:
heee okudum nolcekhepisiğini gördüm mari hemide ahanda bu gözlerle ama sen yıne yazdıgımı gormıcen o ayrı
marimden gelen herseye raziyimyarabbbi sükür
bu sana yardımcı olur balım hayalotumm kusumm..ne fenayımmmmm
umudum hocam hg nasılsın canım
yasagım 2. hocam sende hg sen nasılsın bakalım
hocalrım yanımızda artık sırtım yere gelmz
:18::18::18::18:özür dilerim ögretmenimm bida olmuycak
:26::26:Rabbim şifanı versin kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?