Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

anlat bakım sabah cıktın hemen meraktan catladım ya
hoşgeldın hayalım

hoşbulduk balımmtelefondan girdim öğlen o yüzden yazamadımşimdi anlatayım size ben siz bana birşeyler diyiverin:44::44:ben yumurtlama günüm 6 ocaktı :44:regl günüm ayın 20 si olmalıydı yani dün kırmızıların gelme sinyali başladı hafif kahverengi kanamam başladıtabi bende moral eksilere düştüsabah kalktım bir mide bulantım var anlatamamtestlerim vardı evde yapayım dedim5 dk sonra 2. çizgi cıktı cok silik ama var hatta hala duruyor:26::26::26:ama kanamamda devam ediyor:26::26:cok değil ama tuvalete gittiğimde peçeteye geliyor az az ama var işte:26::26::26:şimdi hamile olma ihtimalim var mı yok mu benim yaaa:26::26::26:

hayalim kesin hamilelik variinsalalh kimyasal degildir yerlesmedir:26:

ben bılıyorumkı onu umut hocamın yazdıklarını okuyorum geçmişten
ankarada ıyı tup bebek hastanelerı var en ıyılerı orda yapılıyor oyuzden gıtcek selencelkımde orda oturuyor

kiz tüp bbekle ne lakasi var yine karistirdin iyisimi git biseyler ye

varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben bunlara bayıldımmmmmmmmmmmmmmmRABBİM SANADA BÖLE İKİZ NASİP ETSİN KUZUMM

amin kuzum hepimizee
lennnnnnnnnnnnn sizleri beğenmeyen bunu gıbı olsun emiiiiiiiiiiiiiii

dimi balımmm

bıcı yapcam az kişisel temizlik falan..malum yarın doktor varrr...
yasakımmm kızzzz muayeneye gidiyom gelseneeeeeeeee.
hani biz alıştık ya kurcalanmayaaa

hadi kolay gele scorpimm..
yasakım evlere gidiyosan, bana da uğra bi ara

emin olamıyorum kuzum yaaa:26::26:kesilmiyor kanama

kuzum benim testin pozitif cikmis kesin hamilelik var aam su an bisey diyemiyorum aynisi 8.ayda benim basima geldi ama kanamayla keseyi görmeden gitti kanla...doktora dedim muayane oldum bide ..sordum tabi hamilelik olarak sayilir dedi ve kayda 5 düsügüm var diye yazdi..siddetli kanaaman olursa kanla gidiyo malesef iyi yerlesemiyo cünkü düsük oluyo

ben geldiimmmmmmmm , nasılsınız canlarımmmmmmmmmmm
hoşgeldınnnnnnçok şükür sen nasılsın bıtanem
Hosbbulduk canım evettttt 10 puan heheheh

emin olamıyorum kuzum yaaa:26::26:kesilmiyor kanama

anbonum 3 5 gun surebılıyomus egerkı üstüne goruyosan veya yerleşiyosa işte.oyuzden testı bıdaha tekrarla bakalım inşallah allahım vardır.ama bence kaçagımın dedıgı gıbı hamılesın

hayalimmmmmmm kuzummm inş yerleşme kanamasıdır bitanemmm, ikinci çizgi hafif silikte olsa çıktıysa bence kesin öyledir yaniii
bitanem yarın dr. a git hemen bii ayyyyyyy Allahııımm hayırlısı ile inş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…