- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #29.301
ben 2kişilik konulara girmem
bitanem her şeyin hayırlısı, yaşamamız gereken belli çizgiler var hayatta... Yaşamamız gerekiyosa önüne geçemiyoruz o yüzden bol bol dua et Rabbim hayırlı kapılar açsın kuzuuuummmmmmm
hoşbuldum canımınn içiiiii, örgüleri yetiştirmeye çalışıyorum, arkadaşım doğum iznine ayrıldı daaaa
canımın içiiiiii iyiiym çok şükür de kurban olduğum o avatar ne öyle, hadi değiştir kuşum hiiiç uygun değil sanaaa
iyiyim bitanemm, karnelerle uğraşıyorumm:126: sen nasılsın bitanemmm
bitanemmmmmmm, en azından bi kandan baktırabilsen daha sonra yine yenilersin dr.una da öyle gösterir sorarsın.. en azından süreç hakkında bilginiz olur tatlım:103:
bas gaza yasakhayal ne duruyon alalalaa
kolay gelsin canım benimmbitanem her şeyin hayırlısı, yaşamamız gereken belli çizgiler var hayatta... Yaşamamız gerekiyosa önüne geçemiyoruz o yüzden bol bol dua et Rabbim hayırlı kapılar açsın kuzuuuummmmmmm
hoşbuldum canımınn içiiiii, örgüleri yetiştirmeye çalışıyorum, arkadaşım doğum iznine ayrıldı daaaa
canımın içiiiiii iyiiym çok şükür de kurban olduğum o avatar ne öyle, hadi değiştir kuşum hiiiç uygun değil sanaaa
iyiyim bitanemm, karnelerle uğraşıyorumm:126: sen nasılsın bitanemmm
bitanemmmmmmm, en azından bi kandan baktırabilsen daha sonra yine yenilersin dr.una da öyle gösterir sorarsın.. en azından süreç hakkında bilginiz olur tatlım:103:
Selammmmm kizlarr ben geldim , pek keyfim yok benimde....
Selammmmm kizlarr ben geldim , pek keyfim yok benimde....
hoşgeldınnnnnnçok şükür sen nasılsın bıtanem
anbonum 3 5 gun surebılıyomus egerkı üstüne goruyosan veya yerleşiyosa işte.oyuzden testı bıdaha tekrarla bakalım inşallah allahım vardır.ama bence kaçagımın dedıgı gıbı hamılesın
bende thb m niye yapmiyo diyodumyedirmeyecek galiba artik dedim
kız ben seni yiycem du kaçma:125::125::125::125::125:
kolay gelsin canım benimmkaçıncı sınıf canım senin az kaldı tatilede
ben bılıyorumkı onu umut hocamın yazdıklarını okuyorum geçmişten
ankarada ıyı tup bebek hastanelerı var en ıyılerı orda yapılıyor oyuzden gıtcekselencelkımde orda oturuyor
kiz tüp bbekle ne lakasi var yine karistirdin iyisimi git biseyler ye
gurbetim hayirdir
hoşgeldın canbonumhayırdır nıyekı:26:
slm canım hg nasılsın
tamam hocam az daha sabredim heyecanla bekliycem o anııı
ben geldiimmmmmmmm , nasılsınız canlarımmmmmmmmmmm
iyi bi ügrenci hocasiyla ilgili olan tüm konulara girmeli naberrrr
thb83 ümm.. hsgledin kuzum nassın
:26::26:hayırdı balım neyin varr:44:Selammmmm kizlarr ben geldim , pek keyfim yok benimde....
iyi bi ügrenci hocasiyla ilgili olan tüm konulara girmeli naberrrr
mis gibi oldummmmmmmmmmmmmmmmm ohhh rahatladimm icimin sikintisi gitti diyebilirimmmmm
2.ahretligim kiz burdamiydin lalala niye sesin cikmiyoatla süpürgeme gerde kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?