Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kiz tüp bbekle ne lakasi var yine karistirdin iyisimi git biseyler ye

yaw arastırcak ıste gerekırse oda olur nevar. baktırmıcakmı tuplerıne gonzalezım benımrahım fılmı falan cektırcek ıste.hepısıcıgını bılıyorumda yazamadım bıan: bundan sonrakı tedavılerını orda olcak işte alaala...

bende olumsuz birşeyler olduğunu düşünüyorum:26::26:Rabbim hayırlısını versin diyorum sadece:44::44:
birkaç gün daha bekleyip göreyim diyorum canbonummm:44::44::44:
kuzum yarın çalışıyorum:26::26:regl günüm gecsin öyle bakayım diyorum:26::26::26:

kiz taamma da o konu baska konuydu alalalalabizim dedigimiz tüple ilgili degil hocamla selencelkim arasinda olan bi konuydu

Yasagimm bugun yemek yediremeyecegim tabletten yazıyorum smile göremiyorum ve yapamıyorum kusura bakmaaaa

kuzularrr ben şimdilik cıkıyorum dus alıp yatağın yolunu tutacagımbu arada herkesi azda olsa takip etmeye calışıyorumen yakın güzel haberi umut hocam verecek biliyorumhepinizi cok seviyorummmöpüyorummmm

bu sefer öyle hissetmek istemiyorumsonra daha cok üzülüyorumm

bitanem her şeyin hayırlısı, yaşamamız gereken belli çizgiler var hayatta... Yaşamamız gerekiyosa önüne geçemiyoruz o yüzden bol bol dua et Rabbim hayırlı kapılar açsın kuzuuuummmmmmm

hoşbuldum canımınn içiiiii, örgüleri yetiştirmeye çalışıyorum, arkadaşım doğum iznine ayrıldı daaaa

balım hsgeldiiinnnnnnnnn nasılsın bakimm kusumm
canımın içiiiiii iyiiym çok şükür de kurban olduğum o avatar ne öyle, hadi değiştir kuşum hiiiç uygun değil sanaaa

yoksaaa cebeci tıp fakültesimi:26::44:

hg canım nasılsın

iyiyim bitanemm, karnelerle uğraşıyorumm:126: sen nasılsın bitanemmm

bitanemmmmmmm, en azından bi kandan baktırabilsen daha sonra yine yenilersin dr.una da öyle gösterir sorarsın.. en azından süreç hakkında bilginiz olur tatlım:103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…