- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #29.281
amin kuzum hepimizee
dimi balımmm
hadi kolay gele scorpimm..
yasakım evlere gidiyosan, bana da uğra bi ara
kiz tüp bbekle ne lakasi var yine karistirdin iyisimi git biseyler ye
slm canım hg nasılsın
tamam hocam az daha sabredim heyecanla bekliycem o anııı
thb 'm yaw bak gördünmü aksamci olduk gececilik nolcek simdi
bu sefer öyle hissetmek istemiyorumsonra daha cok üzülüyorumm
bende olumsuz birşeyler olduğunu düşünüyorum:26::26:Rabbim hayırlısını versin diyorum sadece:44::44:kuzum benim testin pozitif cikmis kesin hamilelik var aam su an bisey diyemiyorum aynisi 8.ayda benim basima geldi ama kanamayla keseyi görmeden gitti kanla...doktora dedim muayane oldum bide ..sordum tabi hamilelik olarak sayilir dedi ve kayda 5 düsügüm var diye yazdi..siddetli kanaaman olursa kanla gidiyo malesef iyi yerlesemiyo cünkü düsük oluyo
birkaç gün daha bekleyip göreyim diyorum canbonummm:44::44::44:hoşgeldınnnnnnçok şükür sen nasılsın bıtanem
anbonum 3 5 gun surebılıyomus egerkı üstüne goruyosan veya yerleşiyosa işte.oyuzden testı bıdaha tekrarla bakalım inşallah allahım vardır.ama bence kaçagımın dedıgı gıbı hamılesın
kuzum yarın çalışıyorum:26::26:regl günüm gecsin öyle bakayım diyorum:26::26::26:hayalimmmmmmm kuzummm inş yerleşme kanamasıdır bitanemmm, ikinci çizgi hafif silikte olsa çıktıysa bence kesin öyledir yaniii
bitanem yarın dr. a git hemen bii ayyyyyyy Allahııımm hayırlısı ile inş yaa
yaw arastırcak ıste gerekırse oda olur nevar. baktırmıcakmı tuplerıne gonzalezım benımrahım fılmı falan cektırcek ıste.hepısıcıgını bılıyorumda yazamadım bıan : bundan sonrakı tedavılerını orda olcak işte alaala...
kiz taamma da o konu baska konuydu alalalalabizim dedigimiz tüple ilgili degil hocamla selencelkim arasinda olan bi konuydu
seni yalniz birakirmiyim scorpionumbi kurcalattirma dedinya hic yalniz birakmam
Yasagimm bugun yemek yediremeyecegim tabletten yazıyorum smile göremiyorum ve yapamıyorum kusura bakmaaaa
hayalotum hocamm gecmisi okuyo demi ben yandim ozamansey ben yavastan kacsam iyiy olacak
yasağımm.. subat ayında banada lazım olucan
kuzularrr ben şimdilik cıkıyorum dus alıp yatağın yolunu tutacagımbu arada herkesi azda olsa takip etmeye calışıyorum en yakın güzel haberi umut hocam verecek biliyorum hepinizi cok seviyorummm öpüyorummmm
dedinn ve yakaladımm seniiii gel burayaaaaa seni yasak seniiii seni hayal seniii seni kaçak seniiiii
hoşgeldınnnnnnçok şükür sen nasılsın bıtanem
anbonum 3 5 gun surebılıyomus egerkı üstüne goruyosan veya yerleşiyosa işte.oyuzden testı bıdaha tekrarla bakalım inşallah allahım vardır.ama bence kaçagımın dedıgı gıbı hamılesın
canımın içiiiiii iyiiym çok şükür de kurban olduğum o avatar ne öyle, hadi değiştir kuşum hiiiç uygun değil sanaaabalım hsgeldiiinnnnnnnnnnasılsın bakimm kusumm
yoksaaa cebeci tıp fakültesimi:26::44:
hg canım nasılsın
bende olumsuz birşeyler olduğunu düşünüyorum:26::26:Rabbim hayırlısını versin diyorum sadece:44::44:
birkaç gün daha bekleyip göreyim diyorum canbonummm:44::44::44:
kuzum yarın çalışıyorum:26::26:regl günüm gecsin öyle bakayım diyorum:26::26::26:
kuzularrr ben şimdilik cıkıyorum dus alıp yatağın yolunu tutacagımbu arada herkesi azda olsa takip etmeye calışıyorum en yakın güzel haberi umut hocam verecek biliyorum hepinizi cok seviyorummm öpüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?