Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet ögretmenim busefer gerçek cumaRABBİM bu günün hürmetine dularımızı geri çevirmesin inşşş
herifin gittimi kankam ve ahretligimkac gün gelmeyecek calisma bittimiyumos kactimibu aydan umut varmicalisma olmayacak diye herifin gitmeden böyleve böyle yaptinmi ügrenci hepicigine cevap bekliyom en kisa sürede
kız ben seni yerimm sabah gönderdim herifimi
4 _5 gün yokçalışma herif olmadıgı için ara verdik
yumosu kaçırdımmı bilmyorum:26: sanırım yakaladım gibime geliyo
ALLAH tan umut kesilmez inş birazcık var bakalım
kıyamadım ögretmenimşeyy gitmedenböle yaptım:78::78::78::78::103::103::103::103:

ügrenci yine 5 verdim istedigim gibi cevapladin cünkümmm

demek 5 gün kadar yok olsun napalim herifin yoksa biz variz alalal üzülme

Hosbulduk canim benim , sukur guzel gecti dersimide gectim sukurler olsun .. uzerimden 30 kg kalkti sanki .. canim katre1989 haber aldiniz mi bugun kontrollu vardi onun?
ohhh çok şükür canımm çok sevndm güzel geçtigine ben biliydum senin başaracagına
yok gülüm daha gelmedi katre:26::26:bizde merak ediyoruz

zeynebnurum isinma turlari güzel gidiyo konus iste böyle

esilamdada ara sira atak var ama yetersizesilam ha gayret olacak

yaw geri cikim bi bakim dedim kizlar konusuyomu demistim..hamarat olacam becerebilirsem icli köfte ve yesil mercimek salatasi yapacam...hamaratlarin daha cabuk cocugu oluyomus ögrendim o yüzden üsenme yok hamaratlik varrrr

Son düzenleme:
ohhh çok şükür canımm çok sevndm güzel geçtigine ben biliydum senin başaracagına
yok gülüm daha gelmedi katre:26::26:bizde merak ediyoruz

SAgol allah razi olsun canim benim , yaa sinavim ortasinda bile katre dusundum yaa hayirlisiyla gelseydii.. sen nasilsin ? napiyorsun bakalim?

hadi geçmiş olsun cnm.

Allah razi olsun canim..

allahhhhhh içli köftemiii
ay ben seniin gibi hamaratı yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmkolay gelsin canım benm afiyet bal şeker olsun
bende yapmak istiyorum kolaymı içli köfte yapmak

gurbetkizim gözünaydinbak korktugun gibi olmadi sanada bu yakisirdi

rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin....

aaaaaaaaaaaaa süpürgeli hocamız bizi izliyomuş arkadaşlarrrr dikkattli olalımm artıkın

:2:allahhhhhh içli köftemiii
ay ben seniin gibi hamaratı yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmkolay gelsin canım benm afiyet bal şeker olsun
bende yapmak istiyorum kolaymı içli köfte yapmak

saol ahretligim kankimmmyaw en son 3 yil önce yapmistim...

simdide hani sende diyodun ya cahide jibek diye onun bi tariffi var onu deniycem ilk defa bakalim nasi olacakkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…