- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #29.561
ahanda bu erken saatlerde burdayim
yaw simdi gercek cuma cumaniz mübarek olsun gencleraslinda ben ta pazartesinden cumanizi kutlamistim ama neyse bide simdi kutlum
bu günden itibaren sogan suyuna basliyomdaha yapmadim yapacam birazdan alalalalaa
ama simdiden agzimin suyu akmaya basladi
herifin gittimi kankam ve ahretligimkac gün gelmeyecek calisma bittimi yumos kactimi bu aydan umut varmi calisma olmayacak diye herifin gitmeden böyle ve böyle yaptinmi ügrenci hepicigine cevap bekliyom en kisa sürede
ben istanbuldayım.nekadardır bebiş istiyosunuz.
benimde 6. ayybuay 6. ayımız ama ben pek umutlu değilim çalışma zamanlarını değerlendiremedik çünkü
gurbetim hg canım naptın sınavını merak ettim seni:26::26:
benimde 6. ayybizimde pek degerlendirmigimiz sayılmaz
iş yüzünden
evet ögretmenim busefer gerçek cuma RABBİM bu günün hürmetine dularımızı geri çevirmesin inşşş
kız ben seni yerimm sabah gönderdim herifimi
4 _5 gün yokçalışma herif olmadıgı için ara verdik
yumosu kaçırdımmı bilmyorum:26: sanırım yakaladım gibime geliyo
ALLAH tan umut kesilmez inş birazcık var bakalım
kıyamadım ögretmenimşeyy gitmeden böle yaptım:78::78::78::78::103::103::103::103:
iki yıldır cnm.bu ay benim içinde hüsran oldu.bugün kırmızılar geldi,doktorumu arıcam bugün artık bu ay çatlatma iğnesi yapılcak galiba.buay 6. ayımız ama ben pek umutlu değilim çalışma zamanlarını değerlendiremedik çünküsin nekadardır bekliyosunuz canım
Hosbulduk canim benim , sukur guzel gecti dersimide gectim sukurler olsun ..uzerimden 30 kg kalkti sanki .. canim katre1989 haber aldiniz mi bugun kontrollu vardi onun?
Hosbulduk canim benim , sukur guzel gecti dersimide gectim sukurler olsun ..uzerimden 30 kg kalkti sanki .. canim katre1989 haber aldiniz mi bugun kontrollu vardi onun?
ügrenci yine 5 verdim istedigim gibi cevapladin cünkümmm
demek 5 gün kadar yokolsun napalim herifin yoksa biz variz alalal üzülme
yaşasınn gene 5 aldımm ögretmenimi çok seviyorum ve dersi iyi dinliyorum
evet tatlım annemler gelmzse 5 gün sizinleyim
iki yıldır cnm.bu ay benim içinde hüsran oldu.bugün kırmızılar geldi,doktorumu arıcam bugün artık bu ay çatlatma iğnesi yapılcak galiba.
ohhh çok şükür canımm çok sevndm güzel geçtigine ben biliydum senin başaracagına
yok gülüm daha gelmedi katre:26::26:bizde merak ediyoruz
hadi geçmiş olsun cnm.
zeynebnurum isinma turlari güzel gidiyo konus iste böyle
esilamdada ara sira atak var ama yetersizesilam ha gayret olacak
yaw geri cikim bi bakim dedim kizlar kpnusuyomu demistim..hamarat olacam becerebilirsem icli köfte ve yesil mercimek salatasi yapacam...hamaratlarin daha cabuk cocugu oluyomus ögrendim o yüzden üsenme yok hamaratlik varrrr
bakalım annem arıycakdeemk simdi bide anne sorunu varbi bakalim geleceklermi
zeynebnurum isinma turlari güzel gidiyo konus iste böyle
esilamdada ara sira atak var ama yetersizesilam ha gayret olacak
yaw geri cikim bi bakim dedim kizlar kpnusuyomu demistim..hamarat olacam becerebilirsem icli köfte ve yesil mercimek salatasi yapacam...hamaratlarin daha cabuk cocugu oluyomus ögrendim o yüzden üsenme yok hamaratlik varrrr
:2: allahhhhhh içli köftemiii
ay ben seniin gibi hamaratı yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmkolay gelsin canım benm afiyet bal şeker olsun
bende yapmak istiyorum kolaymı içli köfte yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?