Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

offff menü güzelmiş cnm.yeşil mercimek salatasını nasıl yapıyorsun.

allahhhhhh içli köftemiii
ay ben seniin gibi hamaratı yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmkolay gelsin canım benm afiyet bal şeker olsun
bende yapmak istiyorum kolaymı içli köfte yapmak

bende çoook severim içli köfte annem yapardı ama ben beceremem diye hiç kalkışmıyorum yapmayaa afiyet olsun canımm bizim içinde yee:125::125::125::125::125::125::125::125:

SAgol allah razi olsun canim benim , yaa sinavim ortasinda bile katre dusundum yaa hayirlisiyla gelseydii.. sen nasilsin ? napiyorsun bakalim?

Allah razi olsun canim..
aminn canım cümlemizden razı olsun inş napim canım oturuyorum boynum tutulmuşşş saga sola dönemiyorum
aaaaaaaaaaaaa süpürgeli hocamız bizi izliyomuş arkadaşlarrrr dikkattli olalımm artıkın
:18::18::18::18::18::18::18::18:
saol ahretligim kankimmmyaw en son 3 yil önce yapmistim...

simdide hani sende diyodun ya cahide jibek diye onun bi tariffi var onu deniycem ilk defa bakalim nasi olacakkkk
bende deniycem tatlım
senin elinden bişi kurtulmaz becerirsin hamaratım benimmm

bende çoook severim içli köfte annem yapardı ama ben beceremem diye hiç kalkışmıyorum yapmayaa afiyet olsun canımm bizim içinde yee:125::125::125::125::125::125::125::125:

zeynebnurum tembel olmak yok ügrencihamarat olacagiz yoksa bebekler gelmiyomus üsengec olunca arastirdim bunu

doru ügrencim benden bisey kacmazcok hamarat oldum yaw ama iste kilo olarak bana geri dönüyo

gurbetkizim gözünaydinbak korktugun gibi olmadi sanada bu yakisirdi

rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin....

Allah razi olsun sinava tam ckacagimda kalbim sanki yerinden cikacak gibiydim .

sagol canim benim destleriniz icin ... anah boynun mu tutulmus sicak birseyler tut insalalh hemen geceer.. bende hemen ters hareket yapiyim benimkide hemn tutulur .

doru ügrencim benden bisey kacmazcok hamarat oldum yaw ama iste kilo olarak bana geri dönüyo
napcaz bu kilolarıı bilmiyorumeşimde bana kızıyo sen bi ara çok tatlı yaprdın noldu dioo
bendesana yapıyorum hep ben yiyorum dedimm çıkıştımmtatlıya dayanamamda azcıkk
habbitem valla bende sana yazacaktim esilam kusura bakam canin istediyse diyecektim

iyikide varmis dolabinda yap sende
benim yok ben napimmmhemen kolları sıvayımm

:44::44::44::44:ne yani şimdi, tembellik yapmak istesek hadii nolcak ozaman
çok hızlıyımdır kalktıktan sonra
ama iş yerimden kalkana kadar

ügrenci nolcekmi halin 3.cocugu rüyanda görün ancakkktembellik yok hamaratlik var yeni slogan bu artikinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…