- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #29.581
zeynebnurum isinma turlari güzel gidiyo konus iste böyle
esilamdada ara sira atak var ama yetersizesilam ha gayret olacak
yaw geri cikim bi bakim dedim kizlar konusuyomu demistim..hamarat olacam becerebilirsem icli köfte ve yesil mercimek salatasi yapacam...hamaratlarin daha cabuk cocugu oluyomus ögrendim o yüzden üsenme yok hamaratlik varrrr
aaaaaaaaaaaaasüpürgeli hocamız bizi izliyomuş arkadaşlarrrr dikkattli olalımm artıkın
allahhhhhh içli köftemiii
ay ben seniin gibi hamaratı yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmkolay gelsin canım benm afiyet bal şeker olsun
bende yapmak istiyorum kolaymı içli köfte yapmak
aminn canım cümlemizden razı olsun inşSAgol allah razi olsun canim benim , yaa sinavim ortasinda bile katre dusundum yaahayirlisiyla gelseydii.. sen nasilsin ? napiyorsun bakalim?
Allah razi olsun canim..
:18::18::18::18::18::18::18::18:aaaaaaaaaaaaasüpürgeli hocamız bizi izliyomuş arkadaşlarrrr dikkattli olalımm artıkın
saol ahretligim kankimmmyaw en son 3 yil önce yapmistim...
simdide hani sende diyodun ya cahide jibek diye onun bi tariffi var onu deniycem ilk defa bakalim nasi olacakkkk
offff menü güzelmiş cnm.yeşil mercimek salatasını nasıl yapıyorsun.
öyle zeynebnurum havada karada ve denizde benden kacis yok ona göre
gözümün önünden ayirmayacam sizi artikin ona göre
öyle zeynebnurum havada karada ve denizde benden kacis yok ona göre
gözümün önünden ayirmayacam sizi artikin ona göre
bende çoook severim içli köfte annem yapardı ama ben beceremem diye hiç kalkışmıyorum yapmayaa afiyet olsun canımm bizim içinde yee:125::125::125::125::125::125::125::125:
aminn canım cümlemizden razı olsun inşnapim canım oturuyorum boynum tutulmuşşş saga sola dönemiyorum
:18::18::18::18::18::18::18::18:
bende deniycem tatlım
senin elinden bişi kurtulmaz becerirsin hamaratım benimmm
habbitem bende ilk defa yapacam güzel olursa aciklarim
tamam hocammmm
zeynebnurum tembel olmak yok ügrencihamarat olacagiz yoksa bebekler gelmiyomus üsengec olunca arastirdim bunu
:44::44::44::44:ne yani şimdi, tembellik yapmak istesek hadii nolcak ozamanzeynebnurum tembel olmak yok ügrencihamarat olacagiz yoksa bebekler gelmiyomus üsengec olunca arastirdim bunu
tamam cnm.benimde difrizde içli köftemmm varrrrr.yapım bari.nekdar özentiyim dimii
tamam hocamız önden yapsın sonra tarifini versin bize bizde yapalım ozaman hocalar öndennn
gurbetkizim gözünaydinbak korktugun gibi olmadi sanada bu yakisirdi
rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin....
aminn canım cümlemizden razı olsun inşnapim canım oturuyorum boynum tutulmuşşş saga sola dönemiyorum
:18::18::18::18::18::18::18::18:
bende deniycem tatlım
senin elinden bişi kurtulmaz becerirsin hamaratım benimmm
doru ügrencim benden bisey kacmazcok hamarat oldum yaw ama iste kilo olarak bana geri dönüyo
habbitem valla bende sana yazacaktim esilam kusura bakam canin istediyse diyecektim
iyikide varmis dolabinda yap sende
:44::44::44::44:ne yani şimdi, tembellik yapmak istesek hadii nolcak ozaman
çok hızlıyımdır kalktıktan sonra
ama iş yerimden kalkana kadar
doru hoca önden yapmali ügrenci gözüma girdin bugün yineherifini yola geitrdinmi dünkü dersten sonra
habbitem valla bende sana yazacaktim esilam kusura bakam canin istediyse diyecektim
iyikide varmis dolabinda yap sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?