- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #29.541
canbonum havuzamı gıtcen? yeterınce aslında temızleyıp kllorluyolar havuzu.ama sakın sessız gercekten bakımı yapılan bıyer bulman lazımbende cok ıstıyorum rahatsızlıgım ıcın ama eşim gondermıyor tek basıma oldugum ıcın
sekerım bılıyorum bır espırı yapam dedım ortalık karıstı valla
canım nekadar klorlasalarda pek temiz olmuyo öyle havuzlarda bende bi ara gitmiştim sonra içime sinmedi biraktım hatta şimdi düşününce nasıl girmişim ben diyorumm
anladım zeynebnurum ben aralarda p koyuyorum alıskanlıkzeynebnur şimdik oldu
:18::18::18::18:bulamıyorum bulamıyorummmm
yaw merak etme sen ben seni konustururum alaalal üzülme
kızçelerim ben biraz çıkıp uzanmam lazım.bu sıralar belim çok ağrımaya başladı biraz dinlenim yıne gelırım öpüyorum hepınızı
tamam konuştur benii
görüşürüz canım ben buralardayım bugun benım herif istanbula gitti gece gelecek bende buradayımm
cnm sen istanbuldamı oturuyodun
kızçelerim ben biraz çıkıp uzanmam lazım.bu sıralar belim çok ağrımaya başladı biraz dinlenim yıne gelırım öpüyorum hepınızı
:26::26::26::26::26:nezaman gelcenizkuzucuklarim bende cikim sabahtan beri burdayim
biraz hamarat olum biseyler yapacamda
hoscakalin
slm kızlar cumanız mubarek olsun
nasılsınız bakalım anca gelebildim
geçmişe bakimda gelim
ben geldim ama gidenler var galiba:26::26:
güle güle gidin meleklerimyasagım haylotum
saol bitanemgünaydın kızçelerim
hayırlı cumalar hepinize
gurbet kızçem inşallah sınavın güzel geçer kuzum benimmeddcezirim nekadar güzel şeyler örmüşün ben bunların hiç birini örmeyi bilmiyorum güle güle giysin inşallah bıcırık umudum kaçakhayalim hep ağlamışınız ya gonzalezim kaçakhayalim başka bişeye gülmüştü gerçekten benimde ağlayasım geldi ya habibtemde alıngan mı olmuş kıyamam kuzum hormonlardan kaynaklanıyo daha bunlar bi başlangıç selencelkımınde kocası gidiyomuş hayılrı yolculuklar rabbım sagsalım bırbırınıze kavuştursun sizi tgb83ümde konuşamamız bugece pcyı kap uyanık ol alaala heriflerin elinde ne işi var pcnin kaçakcanbonum bi el at olaya :13::13:katrem ve scorpıonsum doktora gıdıcek bugün inşallah güzel haberlerle dönerler hayalim sende keşkem bugün bi kan testi yaptırsaydın:26:hayırlısı olsun hakkında
tşkr ederim canımm hb aminn cümlemizin duları kabul olsun inşşslm canım seninde cuman mübarek ,duaların kabul olsun inşallah hoşgeldinn
slm kızlar cumanız mubarek olsun
nasılsınız bakalım anca gelebildim
geçmişe bakimda gelim
ben geldim ama gidenler var galiba:26::26:
güle güle gidin meleklerimyasagım haylotum
yok canım ben ankarada oturuyorumm sen neredesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?