- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #29.721
yok kuzum ya ben o olaydan sonra tam 3 kez adet oldumayrıca kapı gibim ultrosan kağıtları var. ama aklıma bişey geldi düşüne düşüne hani benım bi ara ıkı adet arası kanamam olmuştuda devlete gıtmıstım kan testınde bişey çıkmamıştı yine ama hani vardıda düştü desem eee agrım sızım parça falan hiçbişi gelmemişti:44::44:du bakalım yanlışlık var ama işin nersesinde en son ayın 29unda gıttım aralıgın yıne kıstım duruyodu :44:benimkide gitmiş bugun gebelık testı almış garıbım yap yap diyo illa belkim vardır saklanıyor diyor bende şaşkınım ama oldu işte
bitanem benim hakkında neyse hayırlısı o ollsun demekten başka bişey geçemiyor dilimdeninşallah dış gebelik değildir ama kaçagım haklı dış gebelikte bildiğim kadarıyla bulantı agrı kusma gıbı şeyler oluyor inşallah yukselmezde kımyasaldır kuzum üzülme ne gelırse rabbımden
geldim bitanem benim bişey yapmadım kasıklarımı ontrol ettim ama bişeycik yok sanırsam yanlışlık yapmış ...
ama daha ölsemde gam yemem gebesiniz dediler ya insan gerçekten başka duygulara kapılıyomuşyaw ben bu lafı duydum ya meleğim gelene kadar sanırım kulaklarımda çınlar artık bu kelime güzel bişeymiş bu nu duymak
zeynebur sıkıntı ne canım ,
önemli birşey yok canımm biraz trip yapıyım dedim koçişim bana yaptı süpürgeli hocamdan ders alıyorumyasak hayalden yanii
yok düsük olsa agrin kesin olurdu ne kadar kücük olursa olsun..ben bu isten bisey anlamadim :44::44::44:nasi böyle bisey yapiyolar özeldemi vermistin kani :44:
önemli birşey yok canımm biraz trip yapıyım dedim koçişim bana yaptı süpürgeli hocamdan ders alıyorumyasak hayalden yanii
benimkide oynuyo kirpiğim kapanıyo bebişte kendıne bakıyo ordan ileri geri ama sabit duruyo avatarda :44::44::44:
alıngan yanı ,bızımkıne cekmıs,boyle durumlarda sanki regli olmuslar gıbı trıp atmıyorlarmı delıresım gelıyor,bırde yumurtlama gunlerı olsa ne olurdu acaba
alıngan yanı ,bızımkıne cekmıs,boyle durumlarda sanki regli olmuslar gıbı trıp atmıyorlarmı delıresım gelıyor,bırde yumurtlama gunlerı olsa ne olurdu acaba
ben boyle seylerden cok utanıyorum valla ılk defa bu sekılde rahat bır soyleşi kurdum burda affola:18:
:44::44::44::44:adı üstünde hareketlibenimkide oynuyo kirpiğim kapanıyo bebişte kendıne bakıyo ordan ileri geri ama sabit duruyo avatarda :44::44::44:
kankim seninkidemi oynuyoyaw onun üzerinde calisma yapmaniz lazim kk da istenilen büyüklük olan 100x100 pixele getirmezseniz oynamaz
yaw bu avatar neka güzel bi avatar tam canbonuma göre
kankim seninkidemi oynuyoyaw onun üzerinde calisma yapmaniz lazim kk da istenilen büyüklük olan 100x100 pixele getirmezseniz oynamaz
sormaaa yaa hemen üste cıkıp kendini haklı hale getiriyoo ben anlamıyorummmböyle oluyorum sonraaa
yav bu hareketli ama bi gram oynamıyo:44::44:yasagımın tin tin geziyo
canım ögretmenim gelmiş izindeyim ögretmenim çocuklardan ancak yazabildim
utanma kız yabancı yok burda şekercim
kız yerim senii:125::125::125::125:valla insan bi zaman sonra açılıyo ne affı kuzum estflh -
:44::44::44::44:adı üstünde hareketliyasagımm senin nie kıpraşıyo hemencik sölee avatarın
tesekkürlerdemek begendiniz herifimde öyle diyo beni hep ördegim diye severde yoksa ben saan ördek dedigim icinmi koydun diyo
ögretmenimmmmmmmmmmm nasıl yapcaz ders verirmisniz
benım ki der ben erkegım sen kadınsın ben de derim iş bir dal meselesi ise o agactada var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?