Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yok düsük olsa agrin kesin olurdu ne kadar kücük olursa olsun..ben bu isten bisey anlamadim :44::44::44:nasi böyle bisey yapiyolar özeldemi vermistin kani :44:

benimkide oynuyo kirpiğim kapanıyo bebişte kendıne bakıyo ordan ileri geri ama sabit duruyo avatarda :44::44::44:

benimkide oynuyo kirpiğim kapanıyo bebişte kendıne bakıyo ordan ileri geri ama sabit duruyo avatarda :44::44::44:

kankim seninkidemi oynuyoyaw onun üzerinde calisma yapmaniz lazim kk da istenilen büyüklük olan 100x100 pixele getirmezseniz oynamaz

ben boyle seylerden cok utanıyorum valla ılk defa bu sekılde rahat bır soyleşi kurdum burda affola:18:
kız yerim senii:125::125::125::125:valla insan bi zaman sonra açılıyone affı kuzumestflh-
:44::44::44::44:adı üstünde hareketliyasagımm senin nie kıpraşıyo hemencik söleeavatarın

ögretmenimmmmmmmmmmm nasıl yapcazders verirmisniz

aam simdi onu anlatamamki:44::44::44:kendi bilgisayarinizdaki calisma resim düzeltme yerine girmeniz lazim.anlayan birine yaptirman lazim o zaman..simdi benimki almanca türkcesi yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…