- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #29.761
bos mu bulunmus mesaj gayet doluydu vallasus dıye kıcını tekmelemekten ayaklarım sıstı
yerim seni kara kara düsünüyo..
:26::26::26:kız allah seni emii çok güldüm
ılk evlendıgımız ay cocouk ıstemıyorduk ,hapla korunuyordum ,teyzesının oglunun evıne tanısmaya ve ıftar yemgıne carıldık cantamda artık ne arıyorsa hapı cıkartmazmı bu ne dıye kadında halıyle bılıyor cok kotuydu bıraz sınır bozucu ,cantamı karıstrmaktan ck zevk alıyor
ılk evlendıgımız ay cocouk ıstemıyorduk ,hapla korunuyordum ,teyzesının oglunun evıne tanısmaya ve ıftar yemgıne carıldık cantamda artık ne arıyorsa hapı cıkartmazmı bu ne dıye kadında halıyle bılıyor cok kotuydu bıraz sınır bozucu ,cantamı karıstrmaktan ck zevk alıyor
yaw bu sayfalar niye ilerlemiyo2980 bilem olamadik..
yaw izin verme cantani karistirmasinabenimki hayatta izin almadan dokunamaz kiyameti koparirim
yaw izin verme cantani karistirmasinabenimki hayatta izin almadan dokunamaz kiyameti koparirim
eniştem senden korkuyo
benimkii hiçç bakmaz
ilk zamanlar benimkide çok karıstırırdı ama şimdi bi göz işaretimle oturuveriyor yerine
kizlar eslerinizle nasi tanistiginizi ne anlatinda sayfalar dolsun biz anlatmistik bi gecemesala nerde nasi kac yas var aranizda ilk tanismada giydiginizi hatirliyomusunuz ne gibi
kizlar eslerinizle nasi tanistiginizi ne anlatinda sayfalar dolsun biz anlatmistik bi gecemesala nerde nasi kac yas var aranizda ilk tanismada giydiginizi hatirliyomusunuz ne gibi
aferem canbon senle ben aynıyızbenimki biraz ailesine gelince dinlemiyor ama diğerlerinde sözümden çıkmaz çıkamaz
güzel olur ama hangi birini anlatalım şidi eski günlere gidersek ben dönemem geri çok güzeldi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?