Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

:26::26::26:kız allah seni emii çok güldüm

ılk evlendıgımız ay cocouk ıstemıyorduk ,hapla korunuyordum ,teyzesının oglunun evıne tanısmaya ve ıftar yemgıne carıldık cantamda artık ne arıyorsa hapı cıkartmazmı bu ne dıye kadında halıyle bılıyor cok kotuydu bıraz sınır bozucu ,cantamı karıstrmaktan ck zevk alıyor

yaw izin verme cantani karistirmasina benimki hayatta izin almadan dokunamaz kiyameti koparirim

ayy yarabbim eniştede pek meraklıymışşgülme krizine girdim kuşum beni güldürdün ALLAH da seni gülsünn

canım eşin için diyecek söz bulamıyorum şuannn

ilk zamanlar benimkide çok karıstırırdı ama şimdi bi göz işaretimle oturuveriyor yerine

kizlar eslerinizle nasi tanistiginizi ne anlatinda sayfalar dolsun biz anlatmistik bi gecemesala nerde nasi kac yas var aranizda ilk tanismada giydiginizi hatirliyomusunuz ne gibi

ilk zamanlar benimkide çok karıstırırdı ama şimdi bi göz işaretimle oturuveriyor yerine
halotum eşide korkuyo bende korkuturmda bakmıyo garibim
kizlar eslerinizle nasi tanistiginizi ne anlatinda sayfalar dolsun biz anlatmistik bi gecemesala nerde nasi kac yas var aranizda ilk tanismada giydiginizi hatirliyomusunuz ne gibi
önce ögretmenler başlamalısayfa 3000 olunca kaçmak yok ama

güzel olur ama hangi birini anlatalım şidi eski günlere gidersek ben dönemem geri çok güzeldi çünkü

ben 21 o 24 yasındaydı kıyafetımı hatırlıyorum bembeyaz gıyınmıstım kugular gıbınennonuda hatırlıyorum sıyah bır tısortle dar pacası vardı ve motoru bu arada motor hastası durun resmımı koyam vardı bıtane cekmıstı benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…