Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kizlar eslerinizle nasi tanistiginizi ne anlatinda sayfalar dolsun biz anlatmistik bi gecemesala nerde nasi kac yas var aranizda ilk tanismada giydiginizi hatirliyomusunuz ne gibi

benım eşimle aramda 1 yaş var o 88 ben 89 dogumluyum
biz eşimin oturduğu semte taşındık.bakkacı bi çocukcagız vardı beni görmüş beğenmiş eşimde yakın arkadası.çocuk utanıyomuş benle konuşmaya eşime demişki bu kağıdı ona verebilirmisineşimde beni ilk gördüğünde çok beğenmiş ama bişey diyememiş arkadaşı önce davranıncasonra aynı okuldaydık önümü kesti erhaba dedi ben suratsız bi şekilde nevar be dedimdedi bunu su kısı verdı senın aramanı beklıyor dedı bende kagıdı yırttım al bunu bı guzel çiğne dedim
aradan bır ay geçti takip ediyor hep beni benimki.diğer çocukta umudu kesti tabisonram geldi arkadaş olabılırmıyız dedi hemenceceık hayır dedım.boyle 1 2 ay surdu sonram kız arkadaslarım dedıkı sen bu cocukla 1 hafta konus sonram ayrılırsın bı sekılde yakandan dusssun dedıler.bende hem ıstıyom hem ıstemıyom ama gorunce cok nefret edıyorum gece yatarkene aklımdan cıkmıyo falan
sonra kabul ettım 1 hafta oldu kızlar sıkıstırıyo bugun yarın derkene baktım ben bu kızana aşık oluyorum
sonram 4 sene geçmiş 18e gelıncede evlendık hemen üstümede ilk tanısırken okul kıyafeti ilk bulusurken okulu asmıstık yıne okul kıyafetibikere sivildim sadece ondada hatırlamıyorum 10 sene olmuş nerdeyse

ayy neka güzelmis hayalotummm

yaw en fazla bizim aramizdaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ay tanısmaya bak anajımmmm bızımde ben garsonken musterımdı ,bır portakal suyu ıle oldu bıttı ,hergun geldı valla

sayin kk karilariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii en degerli en catlatk patlak yusyuvarlak olannnnn ALPPIN INISE GECMEKTEDIRRR ACILIN USTUNEUZE DUSERSEMMM ALLAH KORUSUNN
hg habibtem nasılsınn
çok beğendim tanışma hikayeniiALLAHIM bi yastıkda kocatsın

inşallah tatlımmm..hayırlısını diliyorum Rabbimdenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…