Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

scorpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm habibtemmmm allahim hayirlisini versinnn..ne diyecem bilemiyorummm...bebegin keske seninle olsayfdi rabbim hayirlisini versinn canim benimm kurbanik enaaa

hayalotum 3 yildir bende boyatmiyorum....kuaförüm kizdi ya derdin ne bu yasta dedi beyazinda yok kendi ana renginde güzel ilerde beyazlaninca bolca boyatirsin dedi ve kafama dank etti...benimde siyaha yakin bi renk cikiyo sacim....
ben boyatırsam ana rengım sarıya yakın dip boyayla başlarım belkım yada rofle falan bilmiyorum belkıde beyazımda vardır ama sarı olunca bellı olmuyolar
dun benim herifi aadim dedim ki canim birsey istiyor ama bilmiyorummm ne oldugunu...ne dedi bende dedimki hep benmi duusunecem biraz sen dusunnnnnn cildirtmak ne hos hos hosssss

habıbtem supersın ya aferem hep büle ol

tuzlu pasta istemisti bizimkisi simdi aradimmm yine sinirlendirdi beni yapmiyacam isteeee...

hayalotum kızzz eşim de benim lise de kankamdııı..bende reddetmeye yeltendim..ama dostluğum uz bozulur diye kabulettim dedim 15 güne güzellikle ayrılırımmm..15 güne kankama aşık oldum laaaaa

inşallah tatlımmm..hayırlısını diliyorum Rabbimdenn
hayırlısı tabi tatlım hg bitanem stres yapma dicem ama insanın elinde deil:26:
yaw bizim yastıklar ayrı ayrı selencelkım oda olur dıme
hepımızı canım evlılıklerımız bır omur boyu sursun inşallah
bizimde ayrı kuzumolur balım olur tabiiaminn inş gülüm
ama biliyonmu siyah sacla daha bi güzelsin bence
bendaha boyatmadım hiç korkuyorum başka renk yakışmaz diyembeyazlarım çıkana kadar büle kalacam
bende sarıya boyattım ama öle civ civ sarısı deilyakışmıycak die korktum ama allahtan actı beniigecen sene yaptırdım annemlere gittimde herife süpriz hazırladımkulakrlımı deldirdim saçlarımı boyattım eve gelince herif tanıyamadı benii
bu arada yarın bat tarıhım hayırlısı oldun dıyorum dıcek baska bırsey yok verırse amenna
hayırlısı olsun canımm inşş

benim sacim simsiyahhhhhh br ara rofle yaptimmmmmm yaptirmaz olaydimmm keskee...simdi kendi sacimmm zaten boya falanda yapamam artik...

canlarımın ıcı ben yatayım rızanızla cok uykum geldı bugun yoruldum halıyle bıraz sabahta temızlık yapmıstım oda fena yordu ,kasıklarımda batıyor cok pıt pıt atıyor boyle dınlensem ıyı olacak ,bu mubarek cuma aksamında rabbım gınlumuzdekı guzel dılkerımızı gonullerımıze serpsın tez zamanda ,bızi ondan baska sına muhtaç etmesin inşallah.gunahlardan sakınıp guzellıklere yoneltsın cumlemızı ,optum hepınızı allaha emenat olun canlarım

kizlar eslerinizle nasi tanistiginizi ne anlatinda sayfalar dolsun biz anlatmistik bi gecemesala nerde nasi kac yas var aranizda ilk tanismada giydiginizi hatirliyomusunuz ne gibi

eşimle aramız sadece 20 gün..o büyük benden..lise de önce kankaydık ben ona kız ayarlaaya çalışıyordumm..o ara nasıl olduysa bana dönüverdiiidedim 15 gün çıkayım kankadan aşkolmazzz.anammmsonra bi baktım bu 10. gün benim elimi tuttuuu..Allahımmm onasıl bir elekrikkkktam 15. gün bana heybeliadada ''seni seviyorum'' dedi.. 1 gün sonra da ben itiraf ettimm..hiçınıtmam derste arkamda oturuyordu küçük bi kağıda yazıp eline tutuşturdumm.heygidi günlerrr yaniii onun çabalarıyla aşık oldum çatlak kocama..o gün bu gündür hiççç ayrılmadık gönül nikahımız 16 yıl 8 aydır devam ediyo..

allah seni iyiligini versin emiibende 41 bucuk civari hissediyorum
bende kendimi 18 yaşında hissediyorum herif aynı yaşında duruyo garibim
hayalotum kızzz eşim de benim lise de kankamdııı..bende reddetmeye yeltendim..ama dostluğum uz bozulur diye kabulettim dedim 15 güne güzellikle ayrılırımmm..15 güne kankama aşık oldum laaaaa
aynıı ne güzel kankaya aşık oldu hıııanlına yazılmışş balımmrabbim yuvanı bozmasın

benım buyuk eltımle aramda 9 yaş var selencelkım ılk sacını boyattıgında eşim arkadan gorunce tanımamıs laf atmıs eltım sokak ortasında kovalamıs onu yengene lafmı atıyon dıyem
bende boyatınca benımkıde yolda gorunce bana laf atmasınvallaha oracıkta parçalarım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…