Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aaaa çok ayıp paylaşmayı bilmelısınız çocuklar de
sen babalarıyla paylaşıyon onlarda kendı aralarında paylaşıcak
kızdım sıpalara

öyle deem melekim canim benim rabbim isterse hic bisey engel degil..bak benim 5 bebek kaybim var aam bazen umutsuzluga düssemde yinede umudum varrabbim yardimcin olsun

sağol canım...
sen niye kaybettin meleklerini.....
üzülme canım hamile kalmanda engel yoksa yine olur inş......

rabbım tez zamanda gondersın meleğini inşallah saglıklı bişekılde kucagına almayı nasıp eylesın canım üzülme rabbımden umut kesılmez

sağol canım...
sen niye kaybettin meleklerini.....
üzülme canım hamile kalmanda engel yoksa yine olur inş......

kuzum benim simdilik kan pihtilasmasi cikti igne kullandim yine olmadi ..denemekten baska carem yok rabbim izin verirse olur...aama umudumuzu kaybetmemiz en önemlisi

Selammmm canımlarımmmmm benım gurbetınız geldııı ... 3000 cı sayfada bende yer almam lazımmmm Napıyorsunuz ıyımısınız?

rabbım tez zamanda gondersın meleğini inşallah saglıklı bişekılde kucagına almayı nasıp eylesın canım üzülme rabbımden umut kesılmez

inş canımya tüm isteyenlere göndersin rabbim.....
her yeni bi umut doğuyo benim için ama sonra olmayınca çoook üzülüyorum.........

kuzum benim simdilik kan pihtilasmasi cikti igne kullandim yine olmadi ..denemekten baska carem yok rabbim izin verirse olur...aama umudumuzu kaybetmemiz en önemlisi
canım bende de çıktı bu kan pıhtılaşması
tüp bebeğe başlayınca tekrar devamlı iğne kullanıcakmışım........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…