- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #29.921
aaaa çok ayıp paylaşmayı bilmelısınız çocuklar de
sen babalarıyla paylaşıyon onlarda kendı aralarında paylaşıcak
saol balım iyiym canımhg canım hayırlısı olsun kuzum
HOŞBULDUK CANM NASILSN
rabbim yardımcın olsun canımm inş bu denemen olur inşşcanım ben hiç hamile kalmadım 6 yıldır..... ve 4 kez tüp denedim hepsi negatif sonçlandı......
2 yıl geçti en son denemenin üstünden bi yandan 5. denemeye hazırlanıyorum bir yandan da belki normal yoldan kalrım diye umudumu yitirmemeye çalışıyorum işte.....
size göre ben umutsuz vakaa yım yani.....
Kızlar kimler hamile yaa hadi gzl haberler verinn
öyle deem melekim canim benim rabbim isterse hic bisey engel degil..bak benim 5 bebek kaybim var aam bazen umutsuzluga düssemde yinede umudum varrabbim yardimcin olsun
canım ben hiç hamile kalmadım 6 yıldır..... ve 4 kez tüp denedim hepsi negatif sonçlandı......
2 yıl geçti en son denemenin üstünden bi yandan 5. denemeye hazırlanıyorum bir yandan da belki normal yoldan kalrım diye umudumu yitirmemeye çalışıyorum işte.....
size göre ben umutsuz vakaa yım yani.....
amın bıtanem
yaw ne cıkması alaalaaa surda 8 sayfacık kalmış garpuzumu yemeden kalkmam
bebekımın hakkını ben yıyecem o beklemedı garpuzu
kln simdi ne desem aslinda cok üzgünüz scorpionsum hamileydi amaoolmadi gelisemedi simdi pazar netlesecek
çok haklısın canım rabbim sana da bidaaha göstermesin inşallahh
inş kalırsın ..canım yaaaaa.ben haftaya başlıcam daha
kiz dur yiyecem seni:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
sağol canım...
sen niye kaybettin meleklerini.....
üzülme canım hamile kalmanda engel yoksa yine olur inş......
gebelık için faydası olurmu bılmıyorum bu ay ama kıstlerım gıtse neka cok sevıncem
duydun tabe sogan suyumu içmediğimi nasılda yıyo hemen
rabbım tez zamanda gondersın meleğini inşallah saglıklı bişekılde kucagına almayı nasıp eylesın canım üzülme rabbımden umut kesılmez
Selammmm canımlarımmmmm benım gurbetınız geldııı ...3000 cı sayfada bende yer almam lazımmmm Napıyorsunuz ıyımısınız?
kadın olmak çok zorrr ama..inşallah kistsiz kalırsınnn
canım bende de çıktı bu kan pıhtılaşmasıkuzum benim simdilik kan pihtilasmasi cikti igne kullandim yine olmadi ..denemekten baska carem yok rabbim izin verirse olur...aama umudumuzu kaybetmemiz en önemlisi
hele gurbetime bak garpuz yemeyede nasi yetisti
hoşgeldin bi el atıver hele ya çok yoruldukSelammmm canımlarımmmmm benım gurbetınız geldııı ...3000 cı sayfada bende yer almam lazımmmm Napıyorsunuz ıyımısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?