- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #29.881
Ayy evet yaa.yok bee yaşlı değil olgunlarbenide herkes çok genc buluyor yaa hatta çocuk eşimde çok sinirleniyor sübyancımıyım dıye yaa ben geç takip ediyorum kusura bakmayın.kimin fotosundan bahsediyorsunuz bende çatlarım görmek isterim
tatlım zaten ben dedimm yasakımınki melek oldu o şimdi dinlenicek dur bende yapmiyim kız olursa büyük olur onun oğlundan ondan yaneeeeeeeeeeeeeee
ayyy töbeee deliye abğladım kızlaarrr kusuruma bakmayınn nolurrrrrrrrrrrrrrrrr
angaranin baglarida buklum buklummmm yollariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hoba yandan sag soll oynattt
tatlım zaten ben dedimm yasakımınki melek oldu o şimdi dinlenicek dur bende yapmiyim kız olursa büyük olur onun oğlundan ondan yaneeeeeeeeeeeeeee
ayyy töbeee deliye abğladım kızlaarrr kusuruma bakmayınn nolurrrrrrrrrrrrrrrrr
angaranin baglarida buklum buklummmm yollariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hoba yandan sag soll oynattt
aglama ama ben hazirda bekliyom zatensabir scorpionsum bisey diyimmi canim benim rabbim sabrini veriyo gercekten
scorpimmm bende okumustummmm o arkadsi sonucu yanlis vermis kadindaa ne yapacagini bilememiss..cok zor allahim kimseye yasatmasin..ne sevincle mutlulukla gitmisti oraya
yaw ağlamayın nolur yaw
rabbım sabır versın sızlere inşallah tekrarlarını yaşatmasın rabbım kucaklarınıza almayı nasıp eylesin
iyi akşamlar kızlar......
bende en kısa zamanda bebeğini bekleyenlerdenim........
iyi akşamlar kızlar......
bende en kısa zamanda bebeğini bekleyenlerdenim........
yanımıza gelllllll
insallah hayalotum insalalh rabbim kimseyde yasatmasin
aminhepimizin inşallah
yaw anlatmam imkansız odundan bi farkı yok şuan
geldim kuşumm bu çocuklar tepemde pc istiyorularrrrrrrrrr ben napcam şimdi herifi kovdum şimdikte bebeler çıktı
yaw bak hala gözyaşlarını siliyo bu kızçe
nezaman sıkılırsan bak civcivine tamammı canbonum senınde bıgun oyle cıvcıvın peşinden tin tin gelıcek inşallah
slm arkadaslar
memlekette idim yeni geldim bi yazaYIM DEDİM
MALESEF 2 AY YUMURTLAMA TAKİBİM YAPILMIŞTI VEEEEEEEEEEEE
YİNE HÜSRAN
VERECEK OLAN O YAPACAK BAŞKA BİŞİ YOK
HER NE KADAR ÜZÜNTÜDEN YATAKLARA DÜŞSEMDE
EEEEEEE SİZLER NASILSINIZ
GEÇMİŞ ÇOK TU OKUYAMADIM
VAR MI YENİ HAMİLELER..RABBİM DAHA FAZLA BEKLETMESİN
HEPİMİZİDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?