- Konu Sahibi medd_cezir
- #30.021
evet bugün ugrar sanıyodum:44:ama gelmedi inş iyi haberler verir![]()
Gelirim demişti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bugün ugrar sanıyodum:44:ama gelmedi inş iyi haberler verir![]()
inş canımm eşin uyudumuGelirim demiştiannemin yanindada yazarım demişti hayırlısı iyi haberlerle gelir bize
inş canımm eşin uyudumu![]()
Kızlar selam,
nabersiniz.
![]()
hg canımm iyidir şekerim senden nbr
![]()
Selam canım Hoşgeldin . Ne yapalım sakın sakın sohbet ederiz sen naparsin ? Nasılsın ?![]()
iyi canım bende biraz okuyayım dedim,maşallah zaman yetmiyor,sayfalar uzamış,sizleri görünce selam veriyim dedim
![]()
iyi canım bende biraz okuyayım dedim,maşallah zaman yetmiyor,sayfalar uzamış,sizleri görünce selam veriyim dedim
![]()
iyi yapmışsın canımiylik benden de ne olsun ,yatırdım herkesi ben topiğe bakayım dedim,
herzaman fırsat bulamıyorum
:44::44:
geçmişi okumakmıı ne mümküniyi canım bende biraz okuyayım dedim,maşallah zaman yetmiyor,sayfalar uzamış,sizleri görünce selam veriyim dedim
![]()
canım ben çıkıyorum uykum geldii
diodum eşim gidince rahat rahat takılırım die
ama agrı bi taraftan uyku bi taraftan rahat vermiyo
yarın görüşüz canım öpüyorum sizleri
iyi geceler![]()
Canlarımmmmmmmmmm tatil ödevleri yüüznden gelemedim bu akşam.. Şimdi yetişebildim ama hepiniz gitmişsiniz...
Hepinizeeeee güzeeel bir haftasonu diliyorum...
Dualarımdasınız,Rabbim hayırlısı ile bebişlerimizi göndersin bizlereinşşşş güzel haberler veririz birbirimizeeee
biraz geçmişe bakayım, scorpionsumu ve hayalimi merak ettimmmm... hepinizii çoook seviyorummmmİYİ GECELLLLEEERRRRR
![]()
Slmm cnmm:)))yogunsun
A.s..evet bu aralar baya yoğunum , karne hazırlıkları... sen nasılsın?