- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi medd_cezir
- #30.041
amın bıtanem.şu hayatta olmıycak hiç bişey yoktur önce dua etcez inanıcazki rabbım sesimizi duysun![]()
GÜNAYDIIIN kızlaar.....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amın bıtanem.şu hayatta olmıycak hiç bişey yoktur önce dua etcez inanıcazki rabbım sesimizi duysun![]()
Gurbetkız yurtdışındaydın demi sen?
günaydın canım demek uyudun kaldınGünaydın dun uyumuş kalmışım yatakda , evet yurtdışın da yasıyorum ya sen nerde yasiyorsun cnm
canbonlarım günaydınlar herkese
bugün temizlik yapıcam mutfaktan başlıyorumbelki yanınıza fazla uğrayamıyabiirim
ama akşam gelmeye çalışıcam mutlaka .bu karışıklık içersinde belki yarın babamlar gelır bana evin işleri bugün bitmesi lazım
dün gece nasıl yorulmuşum anlatamamama geçmşe dönüp bakmak hiç istemiyorum
son 3 sayfa komedi gibiydi neler saçmaladık kimbilir
ara ara gelebılırsem gorusuruk artıköpüldünüz
![]()
Canlarımmmmmmmmmmm.. döndüm dolandım bişe bulamadım ben yaaa, maşalllaaaaahh ne güzel kaynatmışsınıııızzzzz
3000 olmuş sayfamıııızzzzzzzzzzzz
harikasınız vallaaaa,bayılıyorum sizeeee yaaaaaaaa![]()
canbonlarım günaydınlar herkese
bugün temizlik yapıcam mutfaktan başlıyorumbelki yanınıza fazla uğrayamıyabiirim
ama akşam gelmeye çalışıcam mutlaka .bu karışıklık içersinde belki yarın babamlar gelır bana evin işleri bugün bitmesi lazım
dün gece nasıl yorulmuşum anlatamamama geçmşe dönüp bakmak hiç istemiyorum
son 3 sayfa komedi gibiydi neler saçmaladık kimbilir
ara ara gelebılırsem gorusuruk artıköpüldünüz
![]()
günaydın canım demek uyudun kaldın
valla bende hemen uyumuşumm![]()
iyi yapmışsınız canımSelamm canim benim , oh temizlik zamani mis gibi ev tutecek , bende bugun temizlik yapmam lazim , 2-3 gundur kendimi iyicene koyu vermistim sinav yuzunden , sen islerine bak canim gorusruz yine opuldunnn
evet yaa aynen uyu kalmisim yatagim icinde birde dun sabah erken kalktim siav stressi filan , birde ustune yaramazlik yaptik esimleeuyumus kalmisim yatakdan hic kalkmadan ,,
nasil oldu boynun gecmedi galiba daha?
iyi yapmışsınız canımbende herifi yollamadan yaptım yaramzlıgı
nolur nolmazo gelene kadar idare ediyim
yok tatlım agrıyo hala
bu ayböle yaptım eşime çalıştırdım
![]()
gurbet kızçem çalışmadan sonra
spermler 3 günmü canlı kalıyodu:44::44::44:
saol bitaneminsallah hemen gecer boynunun agrisi ,, iyi calismisinizzz
Canim bugun sogan suyuna basladimmm icemiyom kii zor zoruna yanimda duruyor , irgg seker karistirsam ne olur icinee![]()
Bilmem ki canim sende tam adamina sordunn ben suan sogan suyum la bogusuyorum , irggg bu nasil birsey ,, daha ilk gunum![]()
saol bitanemevet bakalım bu ay olur inş
bilmiyorumki tatlım hiç yapmadım içen kızçelere sor cnm:44::44:ama içmek zorundasın:26:
hımmm:126::126:ben bi araştırma yapimm
canm hiç denemedim tadını felan bilmiyorum
şifa niyetine de hemen bi içişte bitir
![]()
ev sahibemiz nasılsın gülümm
az kaldı tatilebende bekliyom tatili hemen anneme kacacam
3000 gelene kadar çok çalışltık
yasagım ögretmenimiz önden biz arkadan gittik
![]()
Yok sanmam seker olacagini icine , ama sifa niyetine diktim ictim sicak sicak , ay ictim icim disina cikti , daha 29 kere daha icecem sabahi atlattim ,
Yok sanmam seker olacagini icine , ama sifa niyetine diktim ictim sicak sicak , ay ictim icim disina cikti , daha 29 kere daha icecem sabahi atlattim ,
günaydın bitanem sanada güzel bi hafta sonu diliyorum canımmGünaydın canlarıııımmmmmm.... Güzel bi haftasonu diliyorum hepinizeeee
Günaydın canlarıııımmmmmm.... Güzel bi haftasonu diliyorum hepinizeeee
ohh yarasın balıma
alışırsın ortalarında bak haylotumda yasagımda nasıl alışmışlar
günaydın bitanem sanada güzel bi hafta sonu diliyorum canımm![]()
Soğan suyuna başlamışsınız ben 4 gün içebildim.. Mideme çook dokunduinşallaaah içebilirsiniz de şifa oluurrr sondasında daaaaa gelsin bebişleeerrrrrr
şimdilik kaçtım kahvaltının ardından dr. a gitcez, dün adetimin 3. günüydü gidip hormonlarıma baktırdım... Dr. a 10. denememiz de ılmadı dedim şok oldu adam nedenseeetabiiii muşta çocuğu olmayan hastası olmadığı için, adamcağız da haklı... kadınların bi elinde bi sırtında bi karnında maşallaaahh
biz bi taneyi beceripte yerleştiremedik göbüşümüzee
aslına memleketteki dr.uma göstermek için yaptırdım tahlili ama bi burdaki dr. a da göstercem yine deee... bakalım ne diceeeek :44:
hepinizii öpüyorum veeeeee ÇOOOOOOOOK SEVİYORUUUMMM![]()
:26::26::26Soğan suyuna başlamışsınız ben 4 gün içebildim.. Mideme çook dokunduinşallaaah içebilirsiniz de şifa oluurrr sondasında daaaaa gelsin bebişleeerrrrrr
şimdilik kaçtım kahvaltının ardından dr. a gitcez, dün adetimin 3. günüydü gidip hormonlarıma baktırdım... Dr. a 10. denememiz de ılmadı dedim şok oldu adam nedenseeetabiiii muşta çocuğu olmayan hastası olmadığı için, adamcağız da haklı... kadınların bi elinde bi sırtında bi karnında maşallaaahh
biz bi taneyi beceripte yerleştiremedik göbüşümüzee
aslına memleketteki dr.uma göstermek için yaptırdım tahlili ama bi burdaki dr. a da göstercem yine deee... bakalım ne diceeeek :44:
hepinizii öpüyorum veeeeee ÇOOOOOOOOK SEVİYORUUUMMM![]()