Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende şimdilik çıkıyorum kızlar
:10::10:
evleri toplayım süpürim bii
:6::6:
bir sürü işim var bi arkadaşım gelcek o gelemden bitirim
:52::52::52:
işlerim biter bitmez gelirim
:16::16::16:
öpüyorum kızlar
:54::54::54::54::54:

:126::126:araştırmam sonucu spermler 24 saat canlı kalıyomuş:26:
ilk 6 saat baya mucadele ediyıolarmışş yumurtaya ulaşmak için yeni ögrendim:9::9::9::9:
bilmemek ayıp deil :27:ögrenmemek ayıp:9::9:

Dedigin gibi bilmeme ayip degil ogrenmemek ayip bak bende yeni brisey ogrenmis oldum:34::34::34: sagol canim ..

bende şimdilik çıkıyorum kızlar
:10::10:
evleri toplayım süpürim bii
:6::6:
bir sürü işim var bi arkadaşım gelcek o gelemden bitirim
:52::52::52:
işlerim biter bitmez gelirim
:16::16::16:
öpüyorum kızlar
:54::54::54::54::54:

hadi sen isine bak bizde yemek yiyecez esimle sonra evini icini filan toplarim bende sonra gorusruuz insallah .. allaha emnaet ol .

Merhaba kızlar, nasılsınız? paylaştıklarınızı sürekli takipteyim ama uzun zamandır yazmıyordum topiğe(neredeyse gebe kaldığımdan beri). Maşalllah güzel kaynatıyorsunuz gece gündüz. Bugün dayanamadım yazmak istedim bakalım hatırlanıcak mıyım diye...

Öncelikle hatırlayan hatırlamayan tüm dostlarımın gözlerinden öperim, bir de müjdem var bir kızım olucak, geçen hafta cinsiyeti belli oldu:nazar:eşimle isim arayışındayız bebişimize.Maşallah bebişimde ben de çok iyiyiz.

Burada sıkıntılı günlerimde bana destek olan, dertleştiğim tüm dostlarıma teşekkürler, Allah hepinizden razı olsun.

Sevgiyle kalın:16:

:54:

Merhaba kızlar, nasılsınız? paylaştıklarınızı sürekli takipteyim ama uzun zamandır yazmıyordum topiğe(neredeyse gebe kaldığımdan beri). Maşalllah güzel kaynatıyorsunuz gece gündüz. Bugün dayanamadım yazmak istedim bakalım hatırlanıcak mıyım diye...

Öncelikle hatırlayan hatırlamayan tüm dostlarımın gözlerinden öperim, bir de müjdem var bir kızım olucak, geçen hafta cinsiyeti belli oldu:nazar:eşimle isim arayışındayız bebişimize.Maşallah bebişimde ben de çok iyiyiz.

Burada sıkıntılı günlerimde bana destek olan, dertleştiğim tüm dostlarıma teşekkürler, Allah hepinizden razı olsun.

teşekkürler ben yeni üyeyim hatırlamam ama tekrar hoş geldiniz inşallah bebeğinizi sağlıkla kucagınıza alırsınız :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canbonlarım günaydınlar herkese:16::16::16:
bugün temizlik yapıcam mutfaktan başlıyorum:12: belki yanınıza fazla uğrayamıyabiirim:5:
ama akşam gelmeye çalışıcam mutlaka .bu karışıklık içersinde belki yarın babamlar gelır bana evin işleri bugün bitmesi lazım:27::27::27:
dün gece nasıl yorulmuşum anlatamam :27::27:ama geçmşe dönüp bakmak hiç istemiyorum :53:son 3 sayfa komedi gibiydi neler saçmaladık kimbilir:9::9::9::9::9::9:
ara ara gelebılırsem gorusuruk artık :3:öpüldünüz:54::54::54::54::54:
:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

Günaydın canım :16::16::16::16:

Kolay gelsin çok yorma kendini :1::1::1:

iyi yapmışsınız canım:17::17:bende herifi yollamadan yaptım yaramzlıgı:17::17::17:
nolur nolmaz:1::1::1:o gelene kadar idare ediyim:4::4:
yok tatlım agrıyo hala:31:
bu ay:22::22:böle yaptım eşime çalıştırdım:9::9::9::9::9:

Çok geçmiş olsun canım sana da :34:

Bu arada topiğe nazar mı değdi ne, kimi okusam hasta ,yorgun.
Dikkat edin kızlar kendinize.:16::16::16:

Günaydın kızlar..bende bişey soracam.benim bu ay da olmazsa 9.ay da olmamış olacak yaa.ben 4 .ayımda gitmiştim Dr hormonlar,ultrason,ve alttan muayene olmuştum.herşey normal çıktı.ve özele gittim o kadar cık muayeneye çok para verdim.peki bu uyuz Dr bana niye adetin 3.gel demedi??birde bu ay eşimle gidicez.3.günü mü gitmem lazım??eşim ürolojıye mî görünecek.uff inş bi problemimiz yoktur.bat yaklaştıkça korku sardı:18::18:

Aybishhhhh tatlim seni unuturmuyuz askolsunnn.ama cok ozledik bilesin.gel tatlim ya azada yaz bizeee.oyy masallah kiz annesi olacaksinn.Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasipetsin kızını.

bu aksam arkadasımın kınası var.buralarda olamayacagim.meraketmeyin kizcelerim iyiyim cok sükür keyfim de yerinde.opuyorum hepinizi

dun geceee iyi kaynatmisiinizz yazdiklarinizi okudum cok guldummmm :1::1::1::1::1::1: 3000 sayfaya ulasmisizz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: niceee 3000 sayfalaraa...dun esasoglanlar geldiler yemege cikmak zorunda kaldimmm...neden geldilerse:27::27::27::27::27::27:kacirdimm konusmayiii:27::27::27::27:

habbiteler yaw ben daha kendime gelemedim her yerim agriyo :27::27::27:

dün neydi o rüyada gibiydim..:51::51:

ya bundan sonra 4000 nasipse gelirken böyle geceye fazla birakmayalim perisan olmayalim :4::4::4:

bi baktim o nekadar bildiriydi bide ben de birikmis böyle oldum:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

neyse basardik ya gerisi önemli degil yalniz bi habibte allpin ve meddcezirim eksikti:4:onlarda olsaydi cok güzel olurdu:27::27::27::27:

dun geceee iyi kaynatmisiinizz yazdiklarinizi okudum cok guldummmm :1::1::1::1::1::1: 3000 sayfaya ulasmisizz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: niceee 3000 sayfalaraa...dun esasoglanlar geldiler yemege cikmak zorunda kaldimmm...neden geldilerse:27::27::27::27::27::27:kacirdimm konusmayiii:27::27::27::27:

ne yaptin yemekte kuru ekmegi verseydin önüne:4::4::4::4::4::27::27::27::27:

Günaydın kızlar..bende bişey soracam.benim bu ay da olmazsa 9.ay da olmamış olacak yaa.ben 4 .ayımda gitmiştim Dr hormonlar,ultrason,ve alttan muayene olmuştum.herşey normal çıktı.ve özele gittim o kadar cık muayeneye çok para verdim.peki bu uyuz Dr bana niye adetin 3.gel demedi??birde bu ay eşimle gidicez.3.günü mü gitmem lazım??eşim ürolojıye mî görünecek.uff inş bi problemimiz yoktur.bat yaklaştıkça korku sardı:18::18:

papom esinin ürolojiye gitmesi cok güzel..sende reglin 3.ve 21.günü gitmen hormonlara bakilmasi lazim..her doktorun nedenle aklina gelmiyo...:4::4::4:iyice konus hormonlara bakilsin bide esinin spermlere inslalah bisey yoksa dua ederek sabirla beklemek gerek canim benim:31:

Back
X