- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.321
yok canım ben evlendiğimden beri evde oturuyorumeşim istemiyor çalışmamı..bende çok sıkılıyorum evde.sen çalışıyorsun galibaa??
bende sevmem hafta sonlarınıhımm evet bendeasıl haftasonları daha musait oluyorum..bizde kaç aydır bebek bekliyoruz nerde oturuyoruz v.s sıkıcı haftasonları dimi??ben hiç sevmiyorum
inş canım istedigin gibi ev bulursunHosbulduk canim benim sukur iyiyim , ne olsun bildigin gibi ev bakiniriz oyle .. 10 gun icinde cikmak istiyorum ..
Hafta icleri calsioyrmusun canim? neden se ben gunleri karistirdim su aralar evde olunca...iyi geldi bana boyle uzun evde kalmak ...
bende sevmem hafta sonlarınıama okul yüzünden sabah uyumak için gelsin diorum erken kalkıyorum
inş canım istedigin gibi ev bulursun
Ben okuyorum ve arada is oldumu calisiyorum , sabit degil yani isim . ama su bir kac haftadir evdeyim dun sinavim vardi , yoksa pek okulada gitmiyorum,. bende evde kalmaya hasretimparamiz cok olsa hep evde oturmaya raziyim ...
bende sevmem hafta sonlarınıama okul yüzünden sabah uyumak için gelsin diorum erken kalkıyorum
çocular o kadar buyuk muu yaa??okula gidiyolar maaşallah sanane güzel ayy bizimde olsun yaa inş.bizde okula gönderelim
ne güzel hem evli.hem okullu,hem işlii ooo yakında birde bebekli olursun inşya bende çalışıyoken evlenıyım evımın hanımı olcam dıyodum sonra bi baktım ev hanımının tek güzelliği öğlene kadar uyumak onun dışında tırt
hayırlısı canımmZor canim ev bulmak bakalim hayirlisiyla... senin cocuklar yatti mi? eniste olmayinca rahat olyor demi .. bende yenice mutfaga gectim , isiklari kapattim iki tane kokulu mum yaktim , resmen beynim kafam rahatliyor...
evet ablası kızım 11 yaşında oğlumda 9 yaşında[QUOTE
çocular o kadar buyuk muu yaa??okula gidiyolar maaşallah sanane güzel ayy bizimde olsun yaa inş.bizde okula gönderelim
gitmeeekızlar bana müsaade makınadan çamaşırlarımı çıkarmam lazım iş yapmaktan nefret ediyorumhepinizie iyi geceler bol bebişli göbüşler (artık nasıl bi cumle kurdumsa))hepinizee
canım bu yaz gelecekmisniz trInsallah bir bebegimiz eksik canim ya .. heheheevde bende hep duramam da arada insanin ihtiyaci var ,, ben izine tr geldim oyle bir rahatliyorum ki , isimi gucumu arkamda birakip geliyorum
gitmeeeişin varsa tutmuyum seni
kolay gelsin canımm iyi geceler
ya aslında işim yok da bi çamaşırlar çıkacak..bi de eşim belim ağrıyo dıyoraz bi masaj yapacam.üşüyorum üstümü ört falan diyo..hasta olacak heralde.yangın ayşe gibi dolanıyor ortalıkta sonra vay efendim belim ağrıyo..ama girerim yıne
hayırlısı canımmyok gülüm tv bakıyolar babaları yok fırsat degerlendiriyolar eşim evdeyken 10.30 yatırıyo
evet ablası kızım 11 yaşında oğlumda 9 yaşındakız 5. sınıf oğlan 3.sınıf
inş canım sizlerinde olur tez zamandaa rabbim gönlünğze göre verir inşş
canım bu yaz gelecekmisniz tr
Baba dan herzaman korkarlar ama anneden korkmaz bu coccuklar bu saate tv ne var onlara gore?
Insallah canim yaa dusunuyoruzz ,, maddi durum iste..
bendende korkarlar canım hafta sonu die sesimi çkarmıyorum
çizgi flim kanallarında cirit atıyolar
inş canım gelirsiniz tr övünmek gibi olmasında:26:vatanım başka yahutürkiyem canım türkiyem
benimde almanyada halam oturuyoo berinlindeama hiç gelmez cadoloz garıı
babası öldü gene gelmedine varsa orda eşim 15 günlügüne gitti almanyaya begenmedi
canım ne güzel işi varmış eşiinn:26::26:Ben esimi bura getirdim ama cok pismanim esimin cok guzel isi vardi benim yuzumden cikti, simdi esime diyorum tr temmeli dönelim kabul etmiyor oda hakli isimden cikartin beni ben ne yapacam ora vardim mi diyor is bulmak o kadar kolay degil tr de... devlet isi sigortaliydi . arada agliyom sizliyom donelim tr diye yok diyor sonra bakariz diyor alistim cocuk gibi beni kandiriyor .. ama ben dogma buyugume buraliyim .. bakalim ileri zamanda az calisalim para kazanalim . bakarsin ikna ederim , nedense cocuklarimin burda yetismelerini istemiyorum , tr bende cok seviyorum cevrem daha genis ve daha iyi avrupanin tek adi var .
canım ne güzel işi varmış eşiinn:26::26:
mesela gelirseniz aynı yada benzer işe giremezmi:44::44:
hakkında hayırlısı olsun bitanem
gerçektende avrupanın adı var oraya gidenler tr gelince
taşı topragı öpüyoeşim diokii insanlarıı düzenine çok düşkünlermiş
sabah erken kalkarlarmışş akşamda erkenden bitermiş işlerihava yönünden begenmemiş ama yaşam tarzlarını begenmş
tertip düzen varmış
hımmm:26:anladım canımmYa ona benzer is zor canim , esim lise son sene terk , sansina araci biri olmustu oyle girmisti .. meslekli olsa bulur filan diyecem de .. kismet iste.. yazin tr gittik 16 gunlugune esim havalimanina indi istanbulda ohh beee herkes turkce konusuyor dedi ..zor yaa bir erkek icin burda.. dil bilmiyorsun esine baglisin .. yasam tarzlari iyi duzen var 7-8 saat calisiliyor . ne iste calisitgina bakar 7 de is basi yaparsin 3 de cikarsin mesela.. ama tr de 12 saat calis dur ..:44::44:
hımmm:26:anladım canımm
eşin için çok zor oluyodur:26:
bilmedigi bi dillinş canım tez vakit gelirsiniz tr
evet o çalışma saatleri iyimiş
evet benm eşim gce gündüz demeden çalışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?