Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yok canım ben evlendiğimden beri evde oturuyorum eşim istemiyor çalışmamı..bende çok sıkılıyorum evde.sen çalışıyorsun galibaa??

Ben okuyorum ve arada is oldumu calisiyorum , sabit degil yani isim . ama su bir kac haftadir evdeyim dun sinavim vardi , yoksa pek okulada gitmiyorum,. bende evde kalmaya hasretim paramiz cok olsa hep evde oturmaya raziyim ...

hımm evet bendeasıl haftasonları daha musait oluyorum..bizde kaç aydır bebek bekliyoruz nerde oturuyoruz v.s sıkıcı haftasonları dimi??ben hiç sevmiyorum
bende sevmem hafta sonlarınıama okul yüzünden sabah uyumak için gelsin diorumerken kalkıyorum
inş canım istedigin gibi ev bulursun

bende sevmem hafta sonlarınıama okul yüzünden sabah uyumak için gelsin diorumerken kalkıyorum

inş canım istedigin gibi ev bulursun

Zor canim ev bulmak bakalim hayirlisiyla... senin cocuklar yatti mi? eniste olmayinca rahat olyor demi .. bende yenice mutfaga gectim , isiklari kapattim iki tane kokulu mum yaktim , resmen beynim kafam rahatliyor...

Ben okuyorum ve arada is oldumu calisiyorum , sabit degil yani isim . ama su bir kac haftadir evdeyim dun sinavim vardi , yoksa pek okulada gitmiyorum,. bende evde kalmaya hasretim paramiz cok olsa hep evde oturmaya raziyim ...

ne güzel hem evli.hem okullu,hem işlii ooo yakında birde bebekli olursun inşya bende çalışıyoken evlenıyım evımın hanımı olcam dıyodumsonra bi baktım ev hanımının tek güzelliği öğlene kadar uyumak onun dışında tırt

Insallah bir bebegimiz eksik canim ya .. hehehe evde bende hep duramam da arada insanin ihtiyaci var ,, ben izine tr geldim oyle bir rahatliyorum ki , isimi gucumu arkamda birakip geliyorum

kızlar bana müsaade makınadan çamaşırlarımı çıkarmam lazım iş yapmaktan nefret ediyorumhepinizie iyi geceler bol bebişli göbüşler(artık nasıl bi cumle kurdumsa))hepinizee

Zor canim ev bulmak bakalim hayirlisiyla... senin cocuklar yatti mi? eniste olmayinca rahat olyor demi .. bende yenice mutfaga gectim , isiklari kapattim iki tane kokulu mum yaktim , resmen beynim kafam rahatliyor...
hayırlısı canımmyok gülüm tv bakıyolar babaları yok fırsat degerlendiriyolareşim evdeyken 10.30 yatırıyo
[QUOTE

çocular o kadar buyuk muu yaa??okula gidiyolar maaşallah sanane güzel ayy bizimde olsun yaa inş.bizde okula gönderelim
evet ablası kızım 11 yaşında oğlumda 9 yaşında kız 5. sınıf oğlan 3.sınıf
inş canım sizlerinde olur tez zamandaa rabbim gönlünğze göre verir inşş

gitmeeeişin varsa tutmuyum seni
kolay gelsin canımm iyi geceler

ya aslında işim yok da bi çamaşırlar çıkacak..bi de eşim belim ağrıyo dıyoraz bi masaj yapacam.üşüyorum üstümü ört falan diyo..hasta olacak heralde.yangın ayşe gibi dolanıyor ortalıkta sonra vay efendim belim ağrıyo..ama girerim yıne

Son düzenleme:
tamam canım adamı hasta etmeden bakta gel

Baba dan herzaman korkarlar ama anneden korkmaz bu coccuklar bu saate tv ne var onlara gore?

canım bu yaz gelecekmisniz tr

Insallah canim yaa dusunuyoruzz ,, maddi durum iste..

Baba dan herzaman korkarlar ama anneden korkmaz bu coccuklar bu saate tv ne var onlara gore?

Insallah canim yaa dusunuyoruzz ,, maddi durum iste..
bendende korkarlar canım hafta sonu die sesimi çkarmıyorum
çizgi flim kanallarında cirit atıyolar
inş canım gelirsiniz tr övünmek gibi olmasında:26:vatanım başka yahutürkiyem canım türkiyem
benimde almanyada halam oturuyoo berinlindeama hiç gelmez cadoloz garıı
babası öldü gene gelmedi ne varsa orda eşim 15 günlügüne gitti almanyaya begenmedi

Ben esimi bura getirdim ama cok pismanim esimin cok guzel isi vardi benim yuzumden cikti, simdi esime diyorum tr temmeli dönelim kabul etmiyor oda hakli isimden cikartin beni ben ne yapacam ora vardim mi diyor is bulmak o kadar kolay degil tr de... devlet isi sigortaliydi . arada agliyom sizliyom donelim tr diye yok diyor sonra bakariz diyor alistim cocuk gibi beni kandiriyor .. ama ben dogma buyugume buraliyim .. bakalim ileri zamanda az calisalim para kazanalim . bakarsin ikna ederim , nedense cocuklarimin burda yetismelerini istemiyorum , tr bende cok seviyorum cevrem daha genis ve daha iyi avrupanin tek adi var .

canım ne güzel işi varmış eşiinn:26::26:
mesela gelirseniz aynı yada benzer işe giremezmi:44::44:
hakkında hayırlısı olsun bitanem
gerçektende avrupanın adı var oraya gidenler tr gelince
taşı topragı öpüyoeşim diokii insanlarıı düzenine çok düşkünlermiş
sabah erken kalkarlarmışş akşamda erkenden bitermiş işleri hava yönünden begenmemiş ama yaşam tarzlarını begenmş
tertip düzen varmış

Ya ona benzer is zor canim , esim lise son sene terk , sansina araci biri olmustu oyle girmisti .. meslekli olsa bulur filan diyecem de .. kismet iste.. yazin tr gittik 16 gunlugune esim havalimanina indi istanbulda ohh beee herkes turkce konusuyor dedi .. zor yaa bir erkek icin burda.. dil bilmiyorsun esine baglisin .. yasam tarzlari iyi duzen var 7-8 saat calisiliyor . ne iste calisitgina bakar 7 de is basi yaparsin 3 de cikarsin mesela.. ama tr de 12 saat calis dur ..:44::44:

hımmm:26:anladım canımm
eşin için çok zor oluyodur:26:
bilmedigi bi dill inş canım tez vakit gelirsiniz tr
evet o çalışma saatleri iyimiş
evet benm eşim gce gündüz demeden çalışıyo

hımmm:26:anladım canımm
eşin için çok zor oluyodur:26:
bilmedigi bi dill inş canım tez vakit gelirsiniz tr
evet o çalışma saatleri iyimiş
evet benm eşim gce gündüz demeden çalışıyo

Aynen zor oluyor canim dil kursuna basladi burdada meslek edinmek istiyor hevesli hayirlsiiyla bir ogrense dili ama cabuk ogreniyor.. iste tr kotu seyelrden biri gece gunduz calsiiyorlar yazikk

Keserrr canim buralardasin galiba... ses verr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…