- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.341
inş canım ne güzel azimli eşin inş başarır güzel bi meslek edinirAynen zor oluyor canim dil kursuna basladi burdada meslek edinmek istiyor hevesli hayirlsiiyla bir ogrense dili ama cabuk ogreniyor.. iste tr kotu seyelrden biri gece gunduz calsiiyorlar yazikk
Keserrr canim buralardasin galiba... ses verr
hg canımburdayım canım nette sorun var
canım ben çıkıyorumm çok uykum geldii
iyi geceler canımm öpüyorum seni
sohbetimiz güzeldi ama yazarken gözlerim kapanıyoo
yarın görüşürüz tatlım
inş canım ne güzel azimli eşin inş başarır güzel bi meslek edinir
keser geçmişi okuyo sanırım
burdayım canım nette sorun var
bağlantı kesiliyo sürekli canım
Merhaba kızlar, nasılsınız? paylaştıklarınızı sürekli takipteyim ama uzun zamandır yazmıyordum topiğe(neredeyse gebe kaldığımdan beri). Maşalllah güzel kaynatıyorsunuz gece gündüz. Bugün dayanamadım yazmak istedim bakalım hatırlanıcak mıyım diye...
Öncelikle hatırlayan hatırlamayan tüm dostlarımın gözlerinden öperim, bir de müjdem var bir kızım olucak, geçen hafta cinsiyeti belli oldueşimle isim arayışındayız bebişimize.Maşallah bebişimde ben de çok iyiyiz.
Burada sıkıntılı günlerimde bana destek olan, dertleştiğim tüm dostlarıma teşekkürler, Allah hepinizden razı olsun.
Sevgiyle kalın
bu aksam arkadasımın kınası var.buralarda olamayacagim.meraketmeyin kizcelerim iyiyim cok sükür keyfim de yerinde.opuyorum hepinizi
Medd_cezirrr napiyorsun??
bebeğimm çok merak ediyorum senii, geçmişte döndüm dolandım bi bu yazını bulabildimmmm?? yaz bana nolurr
hayalimmmm bitanem her şeyin hayrılısı nolur üzülme kuzuummmmm
bebeğiimm geçmişe baktım kaldım, çıkmışsın yeni gördüm yazını kusura bakma bitanem
yarın görüşürüz inş .. öpüyorum
HERKESEEE İYİ GECELEERRRRRRRRRRRR
gorusruz yarin canim buralardayim hala ama cikacam simdi bende... hayirli geceler ...
temem paylaşın aranızda en iyisinapsin kadin alalala bide calisiyo zaten yaw benim bi fikrim var ama simdi bizlerin yok hepimize ver birer tane lalalaala söyle güzel oglanin birine ben talibim
oy habıbtem sen ıkı canlısın ben sana hıcbısı yatıramamyineee geldimmmm yemegimi yapip geliyorummm habibtelerimm...yasakhayalimm yesil biber koyuyoruzz ama kirmizi da olurr istege gore tabiki
hayalimmmm sen silikciozgimi gordun neden benim haberim yokkk
keserimmm nerelerdesin kuzu sen ozledik seni...demek gunun vardi aldin altinlari ya da paralari gule gule harcaa habibteemmm
hayalotummm yakin olsaydikk sana yardima gelirdimmm...ellerine saglik mis gibi olmusturr yuvann
nurlummm sanada iyi gezmelerrrrr tatlimmm
gunaydın gurbet kızçem çok şükür sen nasılsın bıtanemGunaydin hayalotum nasilsin ?
Canlarım elektriklerimiz kesildi.gelince burada olacagım öptümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?