Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım ben çıkıyorumm çok uykum geldii
iyi geceler canımm öpüyorum seni
sohbetimiz güzeldi ama yazarken gözlerim kapanıyoo

yarın görüşürüz tatlım

Aynen zor oluyor canim dil kursuna basladi burdada meslek edinmek istiyor hevesli hayirlsiiyla bir ogrense dili ama cabuk ogreniyor.. iste tr kotu seyelrden biri gece gunduz calsiiyorlar yazikk

Keserrr canim buralardasin galiba... ses verr
inş canım ne güzel azimli eşin inş başarır güzel bi meslek edinir
keser geçmişi okuyo sanırım

Son düzenleme:
canım ben çıkıyorumm çok uykum geldii
iyi geceler canımm öpüyorum seni
sohbetimiz güzeldi ama yazarken gözlerim kapanıyoo

yarın görüşürüz tatlım

inş canım ne güzel azimli eşin inş başarır güzel bi meslek edinir
keser geçmişi okuyo sanırım

Sen yat canim ben az daha buralardayim iyi geceler tatli ruyalar...

burdayım canım nette sorun var

Hayirdir ne var nettinde?

aybishiimmmmm gelmiişşşş valla ben de aybishimiz bizi unutttu sanırıımmmm diyordumm
nasıl sevindim kuzum yazını görünceee, bitanem görüşemesek de iyi dileklerimizle ve dualarımızla birbirimizin yanındayız biiizzz
Arada gel de görüşelim bitanem, bizi habersiz koyma olur muuu oyyy teyzoşumun cinsiyeti de belli olmuuşşşş yerim ben siziiiii
kendine ve meleğine çook dikkat et bitanem, öpüyoruuummmmmmmm

Son düzenleme:
bu aksam arkadasımın kınası var.buralarda olamayacagim.meraketmeyin kizcelerim iyiyim cok sükür keyfim de yerinde.opuyorum hepinizi

bebeğimm çok merak ediyorum senii, geçmişte döndüm dolandım bi bu yazını bulabildimmmm?? yaz bana nolurr

hayalimmmm bitanem her şeyin hayrılısı nolur üzülme kuzuummmmm

Medd_cezirrr napiyorsun??

bebeğiimm geçmişe baktım kaldım, çıkmışsın yeni gördüm yazını kusura bakma bitanem
yarın görüşürüz inş .. öpüyorum

HERKESEEE İYİ GECELEERRRRRRRRRRRR

gorusruz yarin canim buralardayim hala ama cikacam simdi bende... hayirli geceler ...

gorusruz yarin canim buralardayim hala ama cikacam simdi bende... hayirli geceler ...

burda mıydın kuzum, az önce göremedim aamaaa:44: nette mi sorun var kk da mı anlayamadım vallaa. zor açıyorum sayfayı.. neyse yarın görüşürüz o zamaaann İYİ GECELEERRR BİTANEMMM

oy habıbtem sen ıkı canlısın ben sana hıcbısı yatıramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…