- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.361
gunaydın gurbet kızçem çok şükür sen nasılsın bıtanem
Canlarım elektriklerimiz kesildi.gelince burada olacagım öptümmmm
kızlar nerdesınız sogan suyuyla benı yanlız bıraktınız ölecem galıba....
Kizlarr size birsey anlatacam pek önemli birsey degil ama anlatmak istedim nedense, babamlar 10 cayda bana ziyarete gelmislerdi ve onlar varken ölü bir kus bulmustum balkonumda benim balkonum kapali yani camli , üzüldüm icime batti kusu ölü görünce , balkonun kenarinda ölmus her neyse gecenlerde yine girmistim esim disariya kovalamis ama zor cikmis cami actigi halde cikmiyormus, bugun sabah kusun sessine kalktim evimin icinde kusmu var diye bi baktim balkonda yine kus var 3 cu kez, nasil giriyor anlamiyorum ki camlarim nerdeyse hic acmiyorum baya uzun sure izledim distan ona benzer ufak bir kus capaliyor onu cikartamak icin ve icerdeki ordan ora gidiyor cikmak icin.. hosuma gitti izlerken, esimi uyandirdim kalk dedim kusu cikar yoksa olecek havasizliktan , esim usenmeden kalkti cikartti .. iki kus beraber ucarak gitti ..sanki birseye isaretmis gibi ... komsuma sordum onun kine hic kus girmemis bu zamana kadar .. :44::44::44::44:
kızlaaarrr selam ben geldim nasılsınızbu arada cuma günü gittim doktora cok şükür hersey normal kalp atışlarını da duydum cok güzel bişey allahım isteyen bekleyen herkese tüm arkadaşlarıma yaşatsın
Bitanemmmm, inşş güzel şeylerin habercisidir kuş..... Umarım meleğini müjdeliyodur anneciğineee
ahhh o soğan suyunu bilmem mii, ben de zor da olsa içiyodum amaa mideme dokundu kuzum yaa.. Burnunu tut içerken daha kolay oluyo içmekkk
kızlaaarrr selam ben geldim nasılsınızbu arada cuma günü gittim doktora cok şükür hersey normal kalp atışlarını da duydum cok güzel bişey allahım isteyen bekleyen herkese tüm arkadaşlarıma yaşatsın
HERKESEEEEE MUTLU PAZARLAAAARRRRRRRRR
bugün çooooooook işim varrr, kuaföre gitcem, temizlik yapcam, çamaşır ve ütü varrr... bi de akşam arkadaşlara gitcezz.. Daha kahvaltı bile hazır değil
bugün temellik yapıyorum sanırımmmm
ama hiiç bana göre değil.. Yarın okul var veeee hepsi bitmek zorundaaa
akşam geç de olsa uğrarım inşşş
Bu arada dün dr. a gitmiştim ya, hormonlarım normal çıktı.. Dr a 10. ay oldu, nolacak böyle dedim 1 yıla kadar bekliycez sonrasında bakarız dedi... eyvallah dedik naapalımm.. Doğru zaman gelene kadar beklemekten başka çaremiz yok, RABBİM HAYIRLISI İLE HEPİMİZE VERSİN İNŞ
HEPİNİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM
bat eşittir beklenen adet tarihi demek tatlım
Kizlarr size birsey anlatacam pek önemli birsey degil ama anlatmak istedim nedense, babamlar 10 cayda bana ziyarete gelmislerdi ve onlar varken ölü bir kus bulmustum balkonumda benim balkonum kapali yani camli , üzüldüm icime batti kusu ölü görünce , balkonun kenarinda ölmus her neyse gecenlerde yine girmistim esim disariya kovalamis ama zor cikmis cami actigi halde cikmiyormus, bugun sabah kusun sessine kalktim evimin icinde kusmu var diye bi baktim balkonda yine kus var 3 cu kez, nasil giriyor anlamiyorum ki camlarim nerdeyse hic acmiyorum baya uzun sure izledim distan ona benzer ufak bir kus capaliyor onu cikartamak icin ve icerdeki ordan ora gidiyor cikmak icin.. hosuma gitti izlerken, esimi uyandirdim kalk dedim kusu cikar yoksa olecek havasizliktan , esim usenmeden kalkti cikartti .. iki kus beraber ucarak gitti ..sanki birseye isaretmis gibi ... komsuma sordum onun kine hic kus girmemis bu zamana kadar .. :44::44::44::44:
süpürgeni sevsinler emi nasilda yine atladi gidiyo
bende seni öptüm hoscakal
kolay gelsin canımm baya işin varmışşşHERKESEEEEE MUTLU PAZARLAAAARRRRRRRRR
bugün çooooooook işim varrr, kuaföre gitcem, temizlik yapcam, çamaşır ve ütü varrr... bi de akşam arkadaşlara gitcezz.. Daha kahvaltı bile hazır değil
bugün temellik yapıyorum sanırımmmm
ama hiiç bana göre değil.. Yarın okul var veeee hepsi bitmek zorundaaa
akşam geç de olsa uğrarım inşşş
Bu arada dün dr. a gitmiştim ya, hormonlarım normal çıktı.. Dr a 10. ay oldu, nolacak böyle dedim 1 yıla kadar bekliycez sonrasında bakarız dedi... eyvallah dedik naapalımm.. Doğru zaman gelene kadar beklemekten başka çaremiz yok, RABBİM HAYIRLISI İLE HEPİMİZE VERSİN İNŞ
HEPİNİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM
ayyy inş canım bu ay için sana haber vermeyemi geldiler naptılar benimde 3 gün önce camın önüne gelmiş beni gördügü halde uçmadı bende kendi kendime seviniyorumm bana müjdemi getirdin bu ay hamile kalcam die konuşuyorum kendi kendime
ayy canımmm çk sevindim rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin bitanem
hb bitanemHosgeldinnnnn,,, boynun nasil oldu canim benim?? bende aynen kusu gordum kendi kendime konusuyorum ...insallah onumuzdeki ay hamile kaliriz ..
sende diceksin ben doktormuyum herşeyi bana soruyosunnHosgeldinnnnn,,, boynun nasil oldu canim benim?? bende aynen kusu gordum kendi kendime konusuyorum ...insallah onumuzdeki ay hamile kaliriz ..
hb bitanemazcık kaldı canım çogu geçti hamdolsun
bugün biraz başım agrıyoilaç aldım
canım benim bu sıralar kasıklarım hafif hafif agrıyoo:44::44:
neden oldugunu bilirmisin:26:
seninde oluyomuydu daha batıma 10 gün var ama 3 gündür agrıyo
tememdir gelde anlat neler yaptınız dun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?