- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.381
:26::26:ilaç aldım m amaiyi aman gecsin ,, kiz alma ilaccc benimde bir iki gun once agrimisti atmadim dayandim, allahallah hayirdir insallah, takinti yapiyorsun filan ondan mi ki kasiklari sIkIpta,, bebek yerlesiyor belki oncedne boyle olmaz miydin benim de agrir yumurtlama sirasindan ve gectikden sonra hafifden patiyordu...
sende diceksin ben doktormuyum herşeyi bana soruyosunn
napim anam fikir alıyım dedim:26::26::26:
hg canım okuma yorma kendini canımmaz geçmişi okuyim dedim ama hiçç halim yok..kızlar üç gecedir uyku bana haram oldu..Allahım deli olucam yaaaa.dön dön bi hal oluyorum yatakta..zaten gögüsler şiş üzerine yatamaz oldum..valla ik gündür eşim kahvaltıyı hazırlıyo çayı yapıyo..bulaşık makinesini boşaltıyo çamaşır topluyo zavallım..
inşallah şu günleri bir an önce atlatırım yaa menapozlu teyzelere benzedim inanınnnn:26::26::26:
Est... canim neden oyle dusunuyorsun,bende bildiklerimi aktaririm sana .
hg canım okuma yorma kendini canımmkuzum son durum ne balım ne olcak şimdi:44::44:
tşkr ederim canımm bende sizin tecrübelerinize dayanarak soruyorum
hg canım okuma yorma kendini canımmkuzum son durum ne balım ne olcak şimdi:44::44:
tşkr ederim canımm bende sizin tecrübelerinize dayanarak soruyorum
Kızlar merhaba ben geldim nasılsınız?
napyırsunuz kızlar ne var ne yok?
kızlar bişey sorcam.kafam çok karışık .regli oldum ama bu ay çok farklı oldu.normalde 7 gün adet olurum.bu ay 2 gün hemde az oldum.ne yapacağımı şaşırdım.:26::26::26:
kızlar bişey sorcam.kafam çok karışık .regli oldum ama bu ay çok farklı oldu.normalde 7 gün adet olurum.bu ay 2 gün hemde az oldum.ne yapacağımı şaşırdım.:26::26::26:
habbitelerim yeni kalktigim icin günaydin diyecemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gülmeyinnnnn bu saatte günaydin olurmu diyeeeeeeeeeeeetembelim bugün hamaratliigm yokkk isteeee
Canim sen bizden tecrubelisin , bak iki tane cocugun var
hayırlısı olsun canım inş korktugun yere ugramzsınakşam tekrar bhcg yaptırıcam cnm o zaman doktoruma mesaj atıcam bakalım ne olucakkk:26::26:
hg canımmm ben iş yapmaya çalışıyorum bi yandanKızlar merhaba ben geldim nasılsınız?
canım günaydın......
sana yazıyorum bak kan sonucumu:
TEST ADI MUTASYON ADI GENOTİP(sonuç)
FAKTOR V LEIDEN PCR 1961G>A N/N
PROTROMBIN(FAKTOR ||)GEN MUTASYONU 20210G>A N/N
MTHFR 677 mutasyon analizi 677C>T Mt/N
N/N=Homozigot normal(Mutasyonu taşımıyor)
Mt/N=Heterozigot(Mutasyonu tek alelde taşıyor)
Mt/Mt=Homozigot mutant(mutasyonu her iki alelde taşıyor)
canım benim sonuçlar bunlar
hg canımmhabbitelerim yeni kalktigim icin günaydin diyecemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gülmeyinnnnn bu saatte günaydin olurmu diyeeeeeeeeeeeetembelim bugün hamaratliigm yokkk isteeee
Oh oh Gunaydinnn saan hemen sogan suyunu yap ic...ben gulmuyorummm:44::44::44: tembelik arada gerekiyor..
evet canım ama insan bildiginide unutuyoo 9 sene olmuş ozamanlar bişi bilmiyodum
hayırlısı olsun canım inş korktugun yere ugramzsın
hg canımmm ben iş yapmaya çalışıyorum bi yandan
sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?