Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

anladim gurbetimmgece vardiyasi iyi olur..gelir sabah yatarsin sonra aksam yemegini yersin gidersin ise..esimde cok sever gece vardiyasini aam simdi hep sabahciii

esim bu hafta gececiydi. sabah erken kalkmayim diye gec saate kadar film izledim ama, bir kere uyaninda geri yatamadim. haftaya ögleden sonraci 9 dan önce kalkmam artik:))

eh işte iiyiler gibi görümcemle küsüşmüştk düğünde barıştık yani kaynvaldemde bi öyle bi böyle gel git akıllı

aha böyle bi soru geliyosa miamore seviyo demekk..ahhhh bi anlatsam sayfalar yetmez bana yaptiklarinii

hahahaha. valla ben daha yeniyim. mayis ta bir yil olcak. kayinvalidem alt katimda oturuyor. simdilik bir sorun yok! ben tatile gidersem geldigimde evim tertemiz bulurum, kayinvalidem bir gün önce temizler vazolara cicek yerlestirir. camasir yikasam makinede unutsam yada disari ciksam, geldigimde kurutmaya atmis, cikarmis, ütülemis bulurum:))) daha ne diyim anlatmakla bitmez hahahahahha

anladim gurbetimmgece vardiyasi iyi olur..gelir sabah yatarsin sonra aksam yemegini yersin gidersin ise..esimde cok sever gece vardiyasini aam simdi hep sabahciii

Haa iyi anladiysan canim bende anlatma sorunlugu var .. Bende oyle dusunuyorum ama bakalim, hayirlisi ... Haa bu arada sogan suyumu ictim kahvalti yapacam 10-15 dk gecmesini bekliyorum , canim dun uyumus kalmisim ama sogan suyunu ilk defa unuttum br kerelkden birsey olur mu? veya unutmadim dedigim gibi uyudum kaldim?

vallahamiimiamoremmm kiz sen cennetten gelen bi melek galiba kaynananbenimki cadi valla tambir..4 ay birlikte yasadik beyaz mutfak dolabi gri olmustu artik iyice beyazlatici ile temizlerdim bembeyaz olmustu....sonra herkese cikar öglene kadar yatiyo hic is yapmiyo dermis...evim ayrildi oglunu kiskanirdi cik o evden ne bekliyon oglumun basini derdi bunun gibi bi anlatsam böylebakarsiniz simdikse küsüm...gittigi kadinlat gününde hep benim lafimi edermis kör olmayasicaa

anladim burdada ayni islerden varya o yüzden anladimmm hayirli olsun yeni isiinnbende yeni ictim bekliyom simdik

yok bikerecikten bisey olmaz baska zaman unutma ama

Aaaaayy bende çok severim kızlar kayınvalideciğimi annem olsa bu kadar severdim yani.Pamukk gibidir hiçbir kötülük hiçbir art niyet düşünmez,görümcelerimde öylelerdir canlarım benim yaaaa.Çokda özledim ayrıca İzmirde yaşıyor onlar 4 aydır göremedim onları

ayyy üzüldüm simdi... kusura bakma Yasakhayal. valla bilmiyordum. ama dedim ya ben daha yeni evliyim. ayrica benim cok büyük bir avantajim var, esim Alman. dolayisiyla kayinvalidem de alman. görümcem yok! ama bir kayinim ve bir eltim var. Kayinvalidem ve eltim pek görüsmüyorlar, demek ki kayinvalidelik yapmis ona zamaninda:))))

gercektenmiii

simdik gidip balkondan asagi kendimi atacammmbende öyle kaynana istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmya aslinda görümcen iyiydir kayinbabamda öyle aam iste bu cadi yüzünden onlarlada mesafeliyizzzzz

yok ne kusuru canim benimm...konusup dertlesiyoz isteeeiyiki bi türkle evlenmemisin türk kaynanaöarin coguyla bas edilmezzzdememkki ilk geline alman kaynanada olsa biseyler yapmissss

anacım ben 8:30da kalktım ama eşim 7 de kalkmış 1 saat yürüyüşeçıkmış falan o geldi banyodan çıktı ben anca kalktıımmm..
çalı fasulye hani ayşe kadının daha iri upuzuunn olanı cnm..zeytinyağlı yapmak için yanii..
evet birazdan hazırlanıcam 2 gibi çıkıcaz çünkü düşün mekanı bize bu istanbul trafiğinde en az3 saat.o yüzden vakitli çıkalım tarfiğiatlatalım da bi yerlerde takılırız..benim kociş trafikten stres oluyo daaaaa
öptüm canlarım hepiniziii

gercektenmiii

simdik gidip balkondan asagi kendimi atacammmbende öyle kaynana istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmya aslinda görümcen iyiydir kayinbabamda öyle aam iste bu cadi yüzünden onlarlada mesafeliyizzzzz

hahahaa atma kendini bir yerden!!! bazi kayinvalideler ogullarini paylasamazlar, kiskancliktan gözleri döner. ama arayi sen bulacaksin. bazen benim kayinvalidem de cok kiskaniyor, cok bariz fark ediyorum. ama hic belli etmiyorum, oglu ile vakit gecirmesi icin caba harciyorum. neyseki kiymatimi biliyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…