- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #32.141
ay inşallah yaa valla çok sıkılcam hayırlısı
anacım ben 8:30da kalktım ama eşim 7 de kalkmış 1 saat yürüyüşeçıkmış falan o geldi banyodan çıktı ben anca kalktıımmm..
çalı fasulye hani ayşe kadının daha iri upuzuunn olanı cnm..zeytinyağlı yapmak için yanii..
evet birazdan hazırlanıcam 2 gibi çıkıcaz çünkü düşün mekanı bize bu istanbul trafiğinde en az3 saat.o yüzden vakitli çıkalım tarfiğiatlatalım da bi yerlerde takılırız..benim kociş trafikten stres oluyo daaaaa
öptüm canlarım hepiniziii
olur hayirlisiyla hancekim....alllpin arkadasimizda cok hamaratti simdik hamileee
anladim burdada ayni islerden varya o yüzden anladimmm hayirli olsun yeni isiinnbende yeni ictim bekliyom simdik
yok bikerecikten bisey olmaz baska zaman unutma ama
yok ne kusuru canim benimm...konusup dertlesiyoz isteeeiyiki bi türkle evlenmemisin türk kaynanaöarin coguyla bas edilmezzz dememkki ilk geline alman kaynanada olsa biseyler yapmissss
Aaaaayy bende çok severim kızlar kayınvalideciğimi annem olsa bu kadar severdim yani.Pamukk gibidir hiçbir kötülük hiçbir art niyet düşünmez,görümcelerimde öylelerdir canlarım benim yaaaa.Çokda özledim ayrıca İzmirde yaşıyor onlar 4 aydır göremedim onları
hahahaa atma kendini bir yerden!!! bazi kayinvalideler ogullarini paylasamazlar, kiskancliktan gözleri döner. ama arayi sen bulacaksin. bazen benim kayinvalidem de cok kiskaniyor, cok bariz fark ediyorum. ama hic belli etmiyorum, oglu ile vakit gecirmesi icin caba harciyorum. neyseki kiymatimi biliyor.....
eltim esiyle 18 yildir evli. zamaninda olmus biseyler, dogum günleri disinda hic görüsmezler. halbuki arka sokakta oturuyorlar. cocuklar da harclik almak disinda babanne - dede tanimazlar. kayinvalidem bazen cok üzülür aglar. bende ne dicemi bilemem, simdi diger gelini kötülesem olmaz, zavalli kayinvalidecim desem kadin iki kat aglicak.. sessiz kalmaya calisiyorum. :))
evet Allah razi olsun esimden cok memnunum, ben bir türkle evlenmeyecegimi biliyordum zaten. :)))
yaw miamorem neler yaptim ici kötüyse ne yapsam yaranamiyorumm...ben ona hep annne derdim bi kere bile tenezzül edipte adimi bile söylemez...telefon ederdi ben actigin zaman bi nasilsin kizim demezdi hemen oglumu ver derdi...evine ziyarete gidim haftda bir gelmeyi kabul etmedigi icin elini vermezdii konusmazdi gazeteyi eline alir arkasini döner oturudu..hadi hepsini gectim bari dedikodumu yapmasaa
bende almanyadayim acepki bendemi almanla evlenseydimm..yaw ailem vermezdiki simdikte ugrasiyom cadiylaaa
vallahi bendeeeee..daha bi ggün kayınvaldelik yapmadı..17 yıl olucak beni hep kızı bildi o yaşımda bile..ay heryerde beni över..arkadaş gibiyiz..tanımayanlar kızıyım zannediyoo..
ama kuzular herşey büyüklerde bitiyo..büyük iyiyse herşey güzel oluyo..bizler şanslıyız kesinlikle..şu cadı kaynanalara da Allah selamet versin akıl fikir versin de düzelsinler..kaynana mağduru arkadaşlarımız da huzur bulsun inşallahhh
hahahah cevabi önceden vermissin? peki sen Türkiye de mi yetistin?
doru scorpionsumda iyi anlasirrrrkizlar aslinda bugün yalniz kaldim miamorem diger kizlardada kaynanazede var bi sorsan neler anltirlar,... yok scorpionsum biz böyle gelmis böyle giderizzzz yapacak biseyim kalmadi bi de sogukluk girdi araya ama ne yalan söylüm kayinbabami özlüyom..:26::26::26::26::26:aam o cadi varken girmem o eveeee evidme uzak adamla bi yerdede karsilasamiyoruzzz ki konusalimm
Hayırlısı be canımm,10 aydır denemelerdeyiz.Psikolojim bozulacak artık.Her regl oluşumda ağlama krizlerim,hasta oluşlarım eşimide üzüyorum kıyamam oda bana moral vermekten helak oluyor..Ama artık fazla düşünmemeye çalışıyorum hayırlısı herşeyin
kuzum yzz sende kayınpederini ara sor ihmaletme.hatta senin yerinde olsam buluşurdum dışarda bi yerde.tabi o da kabulederse:26:
yok burda ama bi ara türkiyedeydimde cünkü ailem ilk önce avusturyadaydikaynanamlarda hep burda sülaleri burda bide eltileriyle bi oluyolar bolca benim dedikodumu yapiyolarrr
söylediklerimi lütfen kimse yanlis anlamasin. Sözüm meclisten disari. Benim ailem de tüm sülale 50 yilin üstünde avrupa dalar... Fakat benim babam ileri görüslüdür sagolsun, bizleri okul cagina geldigimizde Türkiye ye gönderdi. Türk kültürünün burada asimile olmasini yada asimile olmamak adina icine kapali sofu ve kültür eksiligi seklinde eridigini gördü. Bunu zamaninda biz cocuklar anlayamadik, amcalarimizin ve halalarimizin cocuklari almanya da büyüdü biz neden burada diye cok isyan ettik. Fakat her birimiz simdi cok iyi anliyoruz. Cok sükür Türkiye de büyümüsüz.
yukaridaki aciklamadan sonra sunu söylemek isterim Yasakhayalcim, Esin disinda hayatta hic bir seyi önemseme, Rabbim sana bebekler versin onlarin gelecegi ile mesgul ol... Kayinvaliden ile asla ortak bir yol bulamazsiniz, cünkü kültür yönünden ortak noktaniz yok!!! üzülmene bile degmez...
Kızlarrr,ben kaçarr.
Akşam misafirler gittikten sonra gelirim görüşmek üzere sizlerede kolay gelsinn
cok güzel anlattin miamoremmyanlis anlayacak bisey yok ortada.... bende öyle yapiyom zaten yoksa simdiye kadar ayrilmistik esimle cünkü esim saolsun iyidir beni his zorlamaz ...yaw bide ayni memeleketliyiz aam yine kültürümüz farkli....bi bana degil benden büyük bi gelini daaha var..onlada 7 yil düsman gibiydiler simdi torunlari 17 yasinda ne olunca onlar icin büyük geline bisey diyemiyo gücü bana yetiyo mesala benim 5 bebek kaybim var...son ikisi haric 3den haberi var bi kere arayipta gecmis olsun bile demediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?