Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tamaam simdik herseyi daah iyi anladim scorpionsummmmm

olur hayirlisiyla hancekim....alllpin arkadasimizda cok hamaratti simdik hamileee

Hayırlısı be canımm,10 aydır denemelerdeyiz.Psikolojim bozulacak artık.Her regl oluşumda ağlama krizlerim,hasta oluşlarım eşimide üzüyorum kıyamam oda bana moral vermekten helak oluyor..Ama artık fazla düşünmemeye çalışıyorum hayırlısı herşeyin

yok ne kusuru canim benimm...konusup dertlesiyoz isteeeiyiki bi türkle evlenmemisin türk kaynanaöarin coguyla bas edilmezzzdememkki ilk geline alman kaynanada olsa biseyler yapmissss

eltim esiyle 18 yildir evli. zamaninda olmus biseyler, dogum günleri disinda hic görüsmezler. halbuki arka sokakta oturuyorlar. cocuklar da harclik almak disinda babanne - dede tanimazlar. kayinvalidem bazen cok üzülür aglar. bende ne dicemi bilemem, simdi diger gelini kötülesem olmaz, zavalli kayinvalidecim desem kadin iki kat aglicak.. sessiz kalmaya calisiyorum. :))

evet Allah razi olsun esimden cok memnunum, ben bir türkle evlenmeyecegimi biliyordum zaten. :)))

vallahi bendeeeee..daha bi ggün kayınvaldelik yapmadı..17 yıl olucak beni hep kızı bildi o yaşımda bile..ay heryerde beni över..arkadaş gibiyiz..tanımayanlar kızıyım zannediyoo..

ama kuzular herşey büyüklerde bitiyo..büyük iyiyse herşey güzel oluyo..bizler şanslıyız kesinlikle..şu cadı kaynanalara da Allah selamet versin akıl fikir versin de düzelsinler..kaynana mağduru arkadaşlarımız da huzur bulsun inşallahhh

Son düzenleme:

yaw miamorem neler yaptim ici kötüyse ne yapsam yaranamiyorumm...ben ona hep annne derdim bi kere bile tenezzül edipte adimi bile söylemez...telefon ederdi ben actigin zaman bi nasilsin kizim demezdi hemen oglumu ver derdi...evine ziyarete gidim haftda bir gelmeyi kabul etmedigi icin elini vermezdii konusmazdi gazeteyi eline alir arkasini döner oturudu..hadi hepsini gectim bari dedikodumu yapmasaa

bende almanyadayim acepki bendemi almanla evlenseydimm..yaw ailem vermezdikisimdikte ugrasiyom cadiylaaa

iki sey soracagim, yurtdisinda mi yasiyorsun? ve kayinvaliden de mi yurt disinda yasiyor?

doru scorpionsumda iyi anlasirrrrkizlar aslinda bugün yalniz kaldim miamorem diger kizlardada kaynanazede var bi sorsan neler anltirlar,...yok scorpionsum biz böyle gelmis böyle giderizzzzyapacak biseyim kalmadi bi de sogukluk girdi araya ama ne yalan söylüm kayinbabami özlüyom..:26::26::26::26::26:aam o cadi varken girmem o eveeeeevidme uzak adamla bi yerdede karsilasamiyoruzzz ki konusalimm

hahahah cevabi önceden vermissin? peki sen Türkiye de mi yetistin?

yok burda ama bi ara türkiyedeydimde cünkü ailem ilk önce avusturyadaydi kaynanamlarda hep burda sülaleri burda bide eltileriyle bi oluyolar bolca benim dedikodumu yapiyolarrr

kuzum yzz sende kayınpederini ara sor ihmaletme.hatta senin yerinde olsam buluşurdum dışarda bi yerde.tabi o da kabulederse:26:

yeterki bi sorununuzz olmasin halekimmrabbim insallah daah fazla bekletmezzzz

kuzum yzz sende kayınpederini ara sor ihmaletme.hatta senin yerinde olsam buluşurdum dışarda bi yerde.tabi o da kabulederse:26:

oda eve gelmemi istiyo scorpionsumm öyle olsa bulusurdum....esime bize gelsin dedim..nede olsa karisi ya onun icin gelmiyoo..

yok burda ama bi ara türkiyedeydimde cünkü ailem ilk önce avusturyadaydi kaynanamlarda hep burda sülaleri burda bide eltileriyle bi oluyolar bolca benim dedikodumu yapiyolarrr

söylediklerimi lütfen kimse yanlis anlamasin. Sözüm meclisten disari. Benim ailem de tüm sülale 50 yilin üstünde avrupa dalar... Fakat benim babam ileri görüslüdür sagolsun, bizleri okul cagina geldigimizde Türkiye ye gönderdi. Türk kültürünün burada asimile olmasini yada asimile olmamak adina icine kapali sofu ve kültür eksiligi seklinde eridigini gördü. Bunu zamaninda biz cocuklar anlayamadik, amcalarimizin ve halalarimizin cocuklari almanya da büyüdü biz neden burada diye cok isyan ettik. Fakat her birimiz simdi cok iyi anliyoruz. Cok sükür Türkiye de büyümüsüz.

yukaridaki aciklamadan sonra sunu söylemek isterim Yasakhayalcim, Esin disinda hayatta hic bir seyi önemseme, Rabbim sana bebekler versin onlarin gelecegi ile mesgul ol... Kayinvaliden ile asla ortak bir yol bulamazsiniz, cünkü kültür yönünden ortak noktaniz yok!!! üzülmene bile degmez...

Kızlarrr,ben kaçarr.
Akşam misafirler gittikten sonra gelirim görüşmek üzere sizlerede kolay gelsinn

cok güzel anlattin miamoremmyanlis anlayacak bisey yok ortada.... bende öyle yapiyom zaten yoksa simdiye kadar ayrilmistik esimle cünkü esim saolsun iyidir beni his zorlamaz ...yaw bide ayni memeleketliyiz aam yine kültürümüz farkli....bi bana degil benden büyük bi gelini daaha var..onlada 7 yil düsman gibiydiler simdi torunlari 17 yasinda ne olunca onlar icin büyük geline bisey diyemiyo gücü bana yetiyomesala benim 5 bebek kaybim var...son ikisi haric 3den haberi var bi kere arayipta gecmis olsun bile demediii

Son düzenleme:

bir insan. bir kadin ve bir gelin olarak cok üzülmüssün. Keske yüreginde sevgi olsaydi. ama yoksa da yok! bu senin sucun degil, ayrica senin sorunun degil. bence ne seni aramasini, ne senin hakkinda dedikodu yapmasini, nede diger akrabalarin senin hakkinda ne düsündügünü önemseme. söylemesi kolay diyebilirsin ama gercek bu! Sen kendi icinde kendi agirliginda bir degersin Yasakhayal. Digerlerinin ne düsündügü yada söyledigi degil, senin yüregin ne diyor insanligin hakkinda bu önemli. Sen böyle gereksiz seyleri takarsan bebeklerini tutamazsin!!!! ilk önce affet, gülümse ve bebegini bekle..... Kayinvaliden hakkinda sakin kimseye bisey söyleme, kayinvaliden ile ayni sevide olursun. Sessiz kal, her zaman ise yarar... Sen, esin ve gelecek olan bebekler önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…