Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Selam kizlarrrrr ............. Ben ölüyorum yorgunluktan , 7-8 makine camasir yikadim yorgan yastik carsaf ne varsaa, camasirhanede yikadim allahtan iki makine varda ati ati verdim ve evin icini temizledim ohh ev bir anda yenilendi sanki allahtan esimde yardim etti yoksa simdiye zor bitirirdim .. Hamur yugurdum ve hamur beni bekliyor 1½ bucuk saatir . ufffff bugun bana iyi bir uyku var galiba .... kizlarrr bir sey soracam yenice ovu testi yaptim benim cift cizgi cikti ve benim 17 ci gun bugun gec yumurtlama olur mu ki?

gurbet kızçem benim yorulmuşmu:29::29::29:otur şimdi temiz temiz bıtanem benım :16:misler gibi olmustur evın:46::46::46:

rabbım şifa versin canım zormuş kayınpederinin rahatsızlıgı :50:melek kaygananda inşallah hep oyle kalır.ama emın ol allah korusun kayınpederıme bısey olsa kayganam gelınler dururken benmi bakıcam derdi.:31:

hahahah, yok cok sukur kayinvalidem daha dinc. Ben teklif ediyorum yardim edeyim diye ama kendisi yapiyor. Cok sosyal bir kadin partileri cok sever, gec gelecekse ben iniyorum kayinpederin yanina, yada yukari aliyorum yemege. Ilaclaini veriyorum. Kayinpeder bazen kücük cocuk gibi oluyor zaten, sesi solugu cikmadan etrafi izler. Cok sukur Rabbim bana hepsinin iyisinden vermis..Insalllah hepinizinde gönlüne uygun olanlari verir...

yandin yandirdinnnnnn beniii ne dedimde darildinnnn bir kulaa satttin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:27::27::27::27::27::27:

hayalotum miamoremden cok ders aldim cadinin havasini kendi havamla gececemmm:27::27::27::27::27::27::27::27:

estagfirullah ders vermek benim haddim degil; ben sadece gercek olduguna inandiklarimi dile getirdim. Yas olarak da sanirim hepinizden büyügüm, birazcik gözlem gücü birazcik okuma ile olan görülerimi sizlerle paylastim...

kayin valide olayi sadece bir örnek; biz hepimiz bir bireyiz ve hepimiz bir annenin cocuguyuz. Yani su an hamile kalmak istiyorsunuz ve dünya ya getireceginiz varligin kiymetini neyle ölcebilirsiniz???? iste bizler o kiymet bicilemeyen bebeklerdik, yani bizler degerli varliklariz. Insanlar bize saygi duymali ve bizde saygi duymaliyiz.....

cik gellll allah askinaaaaaaaaa yetmedimi bu gururrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bitmedimi bu cezaa yuregim sizlarrrrrrrrrrrrr dururrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lorimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:14::14::14::14::14::14:

hahahah, yok cok sukur kayinvalidem daha dinc. Ben teklif ediyorum yardim edeyim diye ama kendisi yapiyor. Cok sosyal bir kadin partileri cok sever, gec gelecekse ben iniyorum kayinpederin yanina, yada yukari aliyorum yemege. Ilaclaini veriyorum. Kayinpeder bazen kücük cocuk gibi oluyor zaten, sesi solugu cikmadan etrafi izler. Cok sukur Rabbim bana hepsinin iyisinden vermis..Insalllah hepinizinde gönlüne uygun olanlari verir...

nekaguzel rabbım bozmasın aranızı:16::16::16:

gurbet kızçem benim yorulmuşmu:29::29::29:otur şimdi temiz temiz bıtanem benım :16:misler gibi olmustur evın:46::46::46:

Aynen bellim filan kopuyor . yenice oturdum tvnin basina kanal D de ben bilmem esim bilir ona bakacaz esimle bir yandanda leptop kucagimda, bulasiklarimida yikadim aksam yemeginide yedik olduk tazecik ekmekle ohhh.. bi dusum kaldiii onuda yatmadan once yaparim ...

[/B]kacakhayalllllllllllllllllllll bir parcaa yemistim zatenennnnn devami sendeeeeee:39::39::39::39::39::39:[/B]

estagfirullah ders vermek benim haddim degil; ben sadece gercek olduguna inandiklarimi dile getirdim. Yas olarak da sanirim hepinizden büyügüm, birazcik gözlem gücü birazcik okuma ile olan görülerimi sizlerle paylastim...

kayin valide olayi sadece bir örnek; biz hepimiz bir bireyiz ve hepimiz bir annenin cocuguyuz. Yani su an hamile kalmak istiyorsunuz ve dünya ya getireceginiz varligin kiymetini neyle ölcebilirsiniz???? iste bizler o kiymet bicilemeyen bebeklerdik, yani bizler degerli varliklariz. Insanlar bize saygi duymali ve bizde saygi duymaliyiz.....

miamorem öğlen nickini hep yanlış yazmısım kusuruma bakma hayalot aklı işte:17::17::17:
nasılsın:16:ilk bebeğinimi bekliyosun:emir_bebek:

Back
X