- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
- #32.361
hayalotummmmmmmmmmmm nerdesinnn ozledim seni habibtemmm yaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbım şifa versin canım zormuş kayınpederinin rahatsızlıgısaol Hayalot. simdilik fena degil, insalllah simdiden sonra da böyle kalir:))) tatli kadin, kendine göre hobileri var. Kayinpederim alzheimer hastasi, epey zorlu zamanlar geciriyor...
yaw ben neka havalı olsamda onun havasını alamam ben benimki yakında uçucak balon gıbı havadanöyle deme. Kayinvaliden hayatinda olmazsa cok bir kaybin olmaz ki.... Esin seninle olsun yeter!!! bence cok fazla dert etme, zaten güzel bir söz vardir “ kacan kovalanir“ diye. Sen havali davran, görüsme, takma, düsünme, arama sorma... bak belki o zaman degisebilir....
anammmmm bize bu kızçe deli demiş yayasakhayal çook teşekkür ederim valla çook rahatladım... kendim gibilerini görmek çook güzel...
ben de tek ben böyleyimdir diyordum ama burdakiler hem dertli hem ümitli hem de acccık deli.. tıpkı benim gibbbiii:d
habibtelerimmmm darisi sizlere insallahhhh ben dedim benden sonra herkes arkamdan glsinnn yoksa kizarim haaaacikmaz zorunda kaldimm evim cok kirli sanki hicbir sey elllemedimmm..kim bana yardim eder yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
rabbım tekrarını yaşatmasın bıtanemevet canım 4 yıllık evliyim.. 1 eylülde 3 haftalık bebeğimi kaybettim.. şimdi yine istiyoruz ama olmuyooböyle bi forum arıyodum buldum sırf dertleşmek konuşmak için... çünkü bazen bunalımlara giriyorumm....
olcek canbonum rabbımın ıznıyle busefer kucagına alıvaksın inşallahcok gecmis olsun canim:26: benim tamda doru yere gelmissinbenimde 5 bebek kaybim var .daha 1 ay oldu 5ciyi kaybedeli..tek sorun simdilik kan pihtilasmasi ...ignesini oluyorum yine kaybediyorumm
![]()
anammmmm bize bu kızçe deli demiş ya![]()
ya ben sana nedımkızlarrr yaa şimdi yeni gideceğim dr aradım adet in 2. ya da 3.günü gel dedii..yaa çok korkuyorum yaaa alttan nasıl muayne olacam yaa adet kenn..Allah ımm ınş bu ay hamileyimdirr de gerek kalmazz![]()
yaw ben neka havalı olsamda onun havasını alamam ben benimki yakında uçucak balon gıbı havadan![]()
bende malatyanın geliniyimevet canım malatyanın kızı malatyanın geliniyimsağolasın güzeldir malatyamız .. e sen de toprağım sayılırsın o zaman
![]()
habıbtemm ya sen beni ısıraynurrrrrrrrrrrrrrrrrr hosgeldinnnn gel bende seninle isinayim hemennnn
yasakhayalimmmm kesin yazdigimi gormedi yoksa hemen begenir cevap verirdi isiririm seni bebegimmm![]()
yaw niye önce demedindur sen dokunma hisisey
simdik cikiyom yola kac günde gelirim bilmiyorum ama ben gelene kadar bekle
![]()
rabbım şifa versin canım zormuş kayınpederinin rahatsızlıgımelek kaygananda inşallah hep oyle kalır.ama emın ol allah korusun kayınpederıme bısey olsa kayganam gelınler dururken benmi bakıcam derdi.
![]()
inşallah kuzum hayırlara çıkar inşallah rüyankızlar bende bu gece rüyamda test yapıyordum ve çift çizgi çıkıyordu artık okadar kafama takmışım ki rüyalarıma giriyor:))
habıbtemm ya sen beni ısırkaçakcanbon soğan suyu içiyo midene dokunur şimdi o
![]()