Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmm girerirmmmmm aradaaaa esim yanimdayken misafirler varken giremem sadeceeeeee ama girerim haberdar ederim herseyden sizleriiiii gerekirse vinnnnnnnnnn vinnnnnnnnnnn vinnnnnnnnnnn alirimmmmm..bende sizleri cok ozlerimmmm simdiden diyorum esimee ben kk girmeden yapamam habibteleirmi ozlerim diyeee...:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

yaw benimkide öyle sunu yaparmiydin diyorum yok nasi yapim diyo.....suna dayanirmiydin diyorum zor diyo..bende git allani seversen diyorummm:9::9::9::9::9::9::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:biz hic puan almadan eve döneriz artik..bide kavgada ederiz rezil oluruzzzz:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

aynen canbonum benimkide öle :1::1::1::1:
oraya cıkıpta kendımı rezıl edemem dıyor hep sanki onu alacaklar orayada :27::27::27::27:
gerçi eşim çıksa reytıng rekorları kırarız orda :52::52::52::52:

habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmm girerirmmmmm aradaaaa esim yanimdayken misafirler varken giremem sadeceeeeee ama girerim haberdar ederim herseyden sizleriiiii gerekirse vinnnnnnnnnn vinnnnnnnnnnn vinnnnnnnnnnn alirimmmmm..bende sizleri cok ozlerimmmm simdiden diyorum esimee ben kk girmeden yapamam habibteleirmi ozlerim diyeee...:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

habbitem bak bizi unutmayacan ses verecen herseyi anlatacan .....:46::46::46::46::46:

hayırlısı olsun canım hakkında inşallah:16::16:rabbim büyüktür:29::29:
sanıyorum aseton arkadasımız var onunda kanda ve ıdrarda bellı olmamıstı ultrosonda anlamıstı hamıle oldugunu:nazar::46:şimdi görkem teyzoşumuzun doğmasını bekliyoruz :16::16::16:

öyle tabii, nasipse olur. Yalniz benim sikintim bu adet ne olacak? ne zaman gelecek? nasil gelecek? bir daha yeni tarih mi oluscak??????? ilk defa gününde gelmedi. alisik degilim, simdi bir garip hissediyorum. ayaklarim öyle cok üsüyor ve agriyor ki, devamli otuma seklimi degisitiryorum. bide bikini bölgemde acaip batmalar var, sanki tuvaletim gelmisde cok bekletmisim tuvalte gitmememisim gibi. enteresan yani:)

habıbtem ağlama ya sana yasak ağlamak sen aglıcan zaman bana süle ben hemen ağlarım yerıne oldumu:29::29::29::29:
girersin bılıyorum ama cokta durma pc basında radysayon falan alırsın allah korusun:27::27::nazar:

İkram ettiğim çikolatayı almayan arkadaşlarım, sizleri gerçekten çok seviyorum :)

öyle tabii, nasipse olur. Yalniz benim sikintim bu adet ne olacak? ne zaman gelecek? nasil gelecek? bir daha yeni tarih mi oluscak??????? ilk defa gününde gelmedi. alisik degilim, simdi bir garip hissediyorum. ayaklarim öyle cok üsüyor ve agriyor ki, devamli otuma seklimi degisitiryorum. bide bikini bölgemde acaip batmalar var, sanki tuvaletim gelmisde cok bekletmisim tuvalte gitmememisim gibi. enteresan yani:)

valla canbonum üşütmüş olabilirsin de ileri gitmiş olabilir.hep düzenli diyosun reglim hamılelık payında var :26:egerkı hamıs degılsende doktor test falan yapar sana adet sokturucu verır.neden gecıktıgını neyden kaynaklamdığını anlamaya çalışır.inşallah bebişin seninledirde bunların hıcbırıne gerek kalmaz:2::2:burda gerçekten hapşurdum grıbımde:1::1:

balık olmak ne güzel ya. akvaryumdaki diğer balıklarla devamlı tanışıp unutuyosun. sürekli yeni arkadaşlar.:1::1::1::1::1::1::52::52::52::52::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

gamzedeyimmmmmmmmmmm devaaa bulmamm kadehimdir tek cektigim dinlenirim reva bulmaaaaaaaaaaaaaammmmmmm offffffffffff salgam suyu kafami bir milyon etttii sanirimmmm:52::52::52::52::52::52::52:

ben ckiyorum kizlar brazdan isim biterse gelirim benimkisi canimi skti birazz gorusurz\z habibtelerimmm:5::5::5::5::5::5:

Back
X