Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Aynen bellim filan kopuyor . yenice oturdum tvnin basina kanal D de ben bilmem esim bilir ona bakacaz esimle bir yandanda leptop kucagimda, bulasiklarimida yikadim aksam yemeginide yedik olduk tazecik ekmekle ohhh.. bi dusum kaldiii onuda yatmadan once yaparim ...

oh neguzel canbonum:29::29:
bizde eşimle seyrederız bazen onu :53:hanı bı bolumde araba için erkekler eşlerini kucagına alıyor ya:27:eşim dediki biz katılmıs olsaydık ben senı 5 dakka taşıyamazdım:41::41:bi sinirlendım oan hem guldum hem gıcık olmustum:27::27::27:

miamorem öğlen nickini hep yanlış yazmısım kusuruma bakma hayalot aklı işte:17::17::17:
nasılsın:16:ilk bebeğinimi bekliyosun:emir_bebek:

olsun yanlis olsun...:) sorun yok! Evet ilk bebegimi bekliyorum, gelirse tabii:)) daha cok yeni evliyim, mayis ayinda nikah, ekim ayinda dügün oldu. iki yil bebek yapmam diyordum, ekimde esim bebek yapalim dedi, ok dedim bende:)) simdi de ilk defa adet günüm gecikti onu bekliyorum. bugün tam 13 gün oldu...

Az önce içerden kendime bağırdım öteki odadan çıkıp efendim diye cevap verdim. Yalnızlık insanı ne hale getiriyor.:52::52::52::52::52::52::52:

cik gellll allah askinaaaaaaaaa yetmedimi bu gururrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bitmedimi bu cezaa yuregim sizlarrrrrrrrrrrrr dururrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lorimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:14::14::14::14::14::14:

doru loorim nerde yav dün bi gözüktü ses yok bugün daha:27::27::27::27::27::27:

olsun yanlis olsun...:) sorun yok! Evet ilk bebegimi bekliyorum, gelirse tabii:)) daha cok yeni evliyim, mayis ayinda nikah, ekim ayinda dügün oldu. iki yil bebek yapmam diyordum, ekimde esim bebek yapalim dedi, ok dedim bende:)) simdi de ilk defa adet günüm gecikti onu bekliyorum. bugün tam 13 gün oldu...

neka güzel taze gelinler çoğaldı topiğimizde:nazar::nazar::nazar:rabbim bir ömür mutlu olmayı nasıp etsın eşinle:46::46::46:
13 günmü test falan yapmadınmı canbonum:53::53::53:

estagfirullah ders vermek benim haddim degil; ben sadece gercek olduguna inandiklarimi dile getirdim. Yas olarak da sanirim hepinizden büyügüm, birazcik gözlem gücü birazcik okuma ile olan görülerimi sizlerle paylastim...

kayin valide olayi sadece bir örnek; biz hepimiz bir bireyiz ve hepimiz bir annenin cocuguyuz. Yani su an hamile kalmak istiyorsunuz ve dünya ya getireceginiz varligin kiymetini neyle ölcebilirsiniz???? iste bizler o kiymet bicilemeyen bebeklerdik, yani bizler degerli varliklariz. Insanlar bize saygi duymali ve bizde saygi duymaliyiz.....

bizde senin bilgilerinden yararlanmak isteriz miamorem...:46::46::46:hergün yeni seyler ögreniyoruz...aklimiza gelmeyeni bi diger arkasimiz sayesinde ögrenebiliyoruz....:16::16::16::16:

neka güzel taze gelinler çoğaldı topiğimizde:nazar::nazar::nazar:rabbim bir ömür mutlu olmayı nasıp etsın eşinle:46::46::46:
13 günmü test falan yapmadınmı canbonum:53::53::53:

aminn hepimiz insalllahh... yaptiridim yaptirmaz olur muyum.. ayin 13 ünde olmam gerekiyordu 18 inde doktorda kan testi yaptirdim. negatif cikti. 31 ocak icin randevu verdi. bekliyorum öyle. bir daha idrar testi de yapmadim. fakat bugün kasik agrim ekstra artti. üc gündür de midem kötü durumda soda ile idare ediyorum. ama tüm bunlarin beni yaniltacaginida biliyorum:)))

bizde eşimle seyrederız bazen onu :53:hanı bı bolumde araba için erkekler eşlerini kucagına alıyor ya:27:eşim dediki biz katılmıs olsaydık ben senı 5 dakka taşıyamazdım:41::41:bi sinirlendım oan hem guldum hem gıcık olmustum:27::27::27:

:16::16::16::16: Suan esim kendi leptobunu kapatti bu demek oluyor ki bende kapatacam.. hehe biliyorum canim esimde bana der ben senin koca götünü tasiyamam ki bende sinir oluyorum sinir oldum muda "askim ben seni hep tasirim" diyor hemen 360 derece donuyor. canim ben cikiyorum gorusruz sonra.. kendinize iyi bakun:16::16::16:

ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere bebek isteyen
ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere düşük tehlikesi olana
ALLAHÜMME YA RAKİB 312 kere doğumda zahmet çekmez
ALLAHÜMME YA MÜCİB 60 kere bütün duaları kabul olur
ALLAHÜMME YA MUĞNİ düştüğü hastalıktan kurtulur,ilişki esnasında okursa sevgi ve muhabbeti çok olur

yaw benimkide öyle sunu yaparmiydin diyorum yok nasi yapim diyo.....suna dayanirmiydin diyorum zor diyo..bende git allani seversen diyorummm:9::9::9::9::9::9::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:biz hic puan almadan eve döneriz artik..bide kavgada ederiz rezil oluruzzzz:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere bebek isteyen
ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere düşük tehlikesi olana
ALLAHÜMME YA RAKİB 312 kere doğumda zahmet çekmez
ALLAHÜMME YA MÜCİB 60 kere bütün duaları kabul olur
ALLAHÜMME YA MUĞNİ düştüğü hastalıktan kurtulur,ilişki esnasında okursa sevgi ve muhabbeti çok olur

saol hayalotummmm:46::46::46::46::46::46::46:

aminn hepimiz insalllahh... yaptiridim yaptirmaz olur muyum.. ayin 13 ünde olmam gerekiyordu 18 inde doktorda kan testi yaptirdim. negatif cikti. 31 ocak icin randevu verdi. bekliyorum öyle. bir daha idrar testi de yapmadim. fakat bugün kasik agrim ekstra artti. üc gündür de midem kötü durumda soda ile idare ediyorum. ama tüm bunlarin beni yaniltacaginida biliyorum:)))

hayırlısı olsun canım hakkında inşallah:16::16:rabbim büyüktür:29::29:
sanıyorum aseton arkadasımız var onunda kanda ve ıdrarda bellı olmamıstı ultrosonda anlamıstı hamıle oldugunu:nazar::46:şimdi görkem teyzoşumuzun doğmasını bekliyoruz :16::16::16:

bizde senin bilgilerinden yararlanmak isteriz miamorem...:46::46::46:hergün yeni seyler ögreniyoruz...aklimiza gelmeyeni bi diger arkasimiz sayesinde ögrenebiliyoruz....:16::16::16::16:

öyle elbette. kimse ben oldum dememeli, hayatin son dakkasina kadar ögrenmek ile geciyor ömür... önemli olan ögrendiklerimizi algilayabilelim. iste o zaan yararli olur. Mesela düsündüm az önce, benim kayananam gercekten melek gibi mi diye... degil elbette, ama ben tolore etmeye calisiyorum. Alisverise gittigimizde onunla gittigime her seferinde pisman oluyorum, ama her seferin de giderken gelmek istermsiin diye soruyorum:))))

Back
X