- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #32.681
bende o dombili kedinin fotolarını çektim.yarınyuklerım artık .şmidi tlfndan denedim olmuyor
melekbursa senin yaptıgını ben anlayamadım canım ya.
şimdi hatırladım senı
sen daha öncede bizim topıge gelmiştin ve bunları yazmıştın
canlarım teşekkür ederim hoşbulduk.
Ben 24eylülde adet oldum daha sonra 12gün gecikme ile 5kasımda oldum adetimde herşey normaldi kanama,süresi,miktarı herşey normaldi. yalnız adetime 2gün kala sol kasığımda bir şişlik ve akıntımda artma vardı ağrı kesici ve sıcak su torbası ile geçti hemen 2gün sonra regl oldum ve herşey eskiye döndü benm kafama takıldı ve 24kasımda ve 27kasımda test yaptım idrarda negatif çıktı gebelik şüphesi kalmamıştır değil mi ?
daha sonra başka topıklere evlı baskalarında nısanlısın.
sen nasıl bıseysın ben cıkaramadı ve anlayamadım seni.dalgamı geçmek istiyor canın
seni şikayet edıyorum bızlerle dalga gectıgın için dahada kımse konusmasın lütfen...
Canıım zaten Haydar dümen e gelen sorular kadar basit soru bu..senın nezaketine ,iyi niyetine bak kuşum salla yaa
melekbursa senin yaptıgını ben anlayamadım canım ya.
şimdi hatırladım senı
Sen daha öncede bizim topıge gelmiştin ve bunları yazmıştın
canlarım teşekkür ederim hoşbulduk.
Ben 24eylülde adet oldum daha sonra 12gün gecikme ile 5kasımda oldum adetimde herşey normaldi kanama,süresi,miktarı herşey normaldi. Yalnız adetime 2gün kala sol kasığımda bir şişlik ve akıntımda artma vardı ağrı kesici ve sıcak su torbası ile geçti hemen 2gün sonra regl oldum ve herşey eskiye döndü benm kafama takıldı ve 24kasımda ve 27kasımda test yaptım idrarda negatif çıktı gebelik şüphesi kalmamıştır değil mi ?
Daha sonra başka topıklere evlı baskalarında nısanlısın.
Sen nasıl bıseysın ben cıkaramadı ve anlayamadım seni.dalgamı geçmek istiyor canın
böyle kisilerle ugrasmaya bile degmez canim , ama iyi hatirladin haaa kizi .. Sikayet et gitsin ..
eee resimleri nasıl ekleyip nasıl bakabiliyoruz benmi beceriksizim yaaaaaa:2:
neyse bişey demiyorum yoksam güzeller güzeli topıgımden ayrı düşmek istemiyorum
canım msj yazar gibi gir.orda kutucukların içinde zarf işareti var onun yanındakının yanındıkını tıkla sonra pc den resim yükle o kadar
sabah kalsın bırazdan cıkıcam.ama yazık gunah bebegını kaybedenler topiğine bile yazmış ya.yazıkkı ordakılerde dua edıp üzülmüşlerdir.
Ben bu topıge gelenlerı unutmam gecmıstede sordum cıkartıyorum dıye baktımki sorular yön değiştiriyo artık ama melekbursa her kımsen altında kalmam bılesın.elbet yonetıciler okuyacaklarıdr mesajları
sabah kalsın bırazdan cıkıcam.ama yazık gunah bebegını kaybedenler topiğine bile yazmış ya.yazıkkı ordakılerde dua edıp üzülmüşlerdir.
ben bu topıge gelenlerı unutmam gecmıstede sordum cıkartıyorum dıye baktımki sorular yön değiştiriyo artık ama melekbursa her kımsen altında kalmam bılesın.elbet yonetıciler okuyacaklarıdr mesajları
Aynen yaa ben bi kere yaptım o hatayı zaten sen biliyosun bol er
kızlar bende kaçar artık hepinize iyi geceler
katiliyorum sana canimm ...Tatlimmm benim ben kaciyorum .... Yorgunluk coktu bir anda banada.. Kendine ıyi bakkk .. Senııı sevıyorummm Hayirli geceler
anam yesınler bunu cok tatlişko bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?