- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #32.661
bende 21 yaşındayım öyle yakın hissettm kendmi sana birden :) evet canım olmadı bakireyim hala yaza düğünümz var işte. korkmam gerekmiyo dmi şimcik ?
olsun ben takıldım canım sorun değilsenınkı strestendır o şekildeçok ama çok zor bi ihtimal canım.korkmana gerek yok .yaw zaten düğüne az kalmıs alaala kıpraşmadan oturun bakem azcık
çok üzüntülü bir ay yaşadım bide canım ondanda olma olasılığı var dimi canım? hahah
Hayalotummmmm buldum ,, ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ bunu 100 kere okucakmisiz..
buyuk ıhtımal strestındır kızçe
Paposonerim sen nasılsın ??
yemeğemi götürdü yoksaaa...
Bende kutluyorum bitanemm fincanımı senin ve bebişin için kaldırıyorum...
Hayırlı uğurlu olsun allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımmm
yani her şekilde gebe değilim dimi canım
saoll canım benim inş darısı sizlere olsun.evet dışarı çıktık canım .değişik bir duygupztsi netleşck bakalım
Bak herseyde bir hayir var sen görmemistin ,, sana vesile oldum görmene ,, ve 6 kere yasin okunacagini biliyormuydun ..
dediğim gibi eğerki tam bi birleşme olmadan hamile kalman imkansız canım.
alaala niye konusmuyonuz şimdik uyukladınızmı
dediğim gibi eğerki tam bi birleşme olmadan hamile kalman imkansız canım.
haydar dümen soruları gibi
benim oğlan misafirlerden korkup kaçarken omzumu yırttıda serseri olmayan tırnaklarıyla eşim krem sürdü şimdi.
Konuşmuyorum hiç ilgilenmiyorum mır mır mır bacaklarıma dolanıyo serseriiii
yok canım bağış yapıldıktan sonra hıc gırmemıstı daha topıge
6 yasın 707 ya varıs 100 defada enbiya olmuş haberım yoktu kuzum saol valla .ben anca pazartesı başlarım okumaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?