Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende 21 yaşındayım öyle yakın hissettm kendmi sana birden :) evet canım olmadı bakireyim hala yaza düğünümz var işte. korkmam gerekmiyo dmi şimcik ?

olsun ben takıldım canım sorun değilsenınkı strestendır o şekildeçok ama çok zor bi ihtimal canım.korkmana gerek yok .yaw zaten düğüne az kalmıs alaala kıpraşmadan oturun bakem azcık

olsun ben takıldım canım sorun değilsenınkı strestendır o şekildeçok ama çok zor bi ihtimal canım.korkmana gerek yok .yaw zaten düğüne az kalmıs alaala kıpraşmadan oturun bakem azcık

çok üzüntülü bir ay yaşadım bide canım ondanda olma olasılığı var dimi canım? hahah

Paposonerim sen nasılsın ??

yemeğemi götürdü yoksaaa...

Bende kutluyorum bitanemm fincanımı senin ve bebişin için kaldırıyorum...

Hayırlı uğurlu olsun allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımmm

Saoll canım benim inş darısı sizlere olsun.evet dışarı çıktık canım .değişik bir duyguPztsi netleşck bakalım

Bak herseyde bir hayir var sen görmemistin ,, sana vesile oldum görmene ,, ve 6 kere yasin okunacagini biliyormuydun ..

yok canım bağış yapıldıktan sonra hıc gırmemıstı daha topıge
6 yasın 707 ya varıs 100 defada enbiya olmuş haberım yoktu kuzum saol valla .ben anca pazartesı başlarım okumaya

alaala niye konusmuyonuz şimdik uyukladınızmı

benim oğlan misafirlerden korkup kaçarken omzumu yırttıda serseri olmayan tırnaklarıyla eşim krem sürdü şimdi.

Konuşmuyorum hiç ilgilenmiyorum mır mır mır bacaklarıma dolanıyo serseriiii

benim oğlan misafirlerden korkup kaçarken omzumu yırttıda serseri olmayan tırnaklarıyla eşim krem sürdü şimdi.

Konuşmuyorum hiç ilgilenmiyorum mır mır mır bacaklarıma dolanıyo serseriiii

Bende o dombili kedinin fotolarını çektim.yarınyuklerım artık .şmidi tlfndan denedim olmuyor

melekbursa senin yaptıgını ben anlayamadım canım ya.
şimdi hatırladım senı
sen daha öncede bizim topıge gelmiştin ve bunları yazmıştın

canlarım teşekkür ederim hoşbulduk.

Ben 24eylülde adet oldum daha sonra 12gün gecikme ile 5kasımda oldum adetimde herşey normaldi kanama,süresi,miktarı herşey normaldi. yalnız adetime 2gün kala sol kasığımda bir şişlik ve akıntımda artma vardı ağrı kesici ve sıcak su torbası ile geçti hemen 2gün sonra regl oldum ve herşey eskiye döndü benm kafama takıldı ve 24kasımda ve 27kasımda test yaptım idrarda negatif çıktı gebelik şüphesi kalmamıştır değil mi ?

daha sonra başka topıklere evlı baskalarında nısanlısın.
sen nasıl bıseysın ben cıkaramadı ve anlayamadım seni.dalgamı geçmek istiyor canın

yok canım bağış yapıldıktan sonra hıc gırmemıstı daha topıge
6 yasın 707 ya varıs 100 defada enbiya olmuş haberım yoktu kuzum saol valla .ben anca pazartesı başlarım okumaya

Evet canim ama cok kisiye birden okuyoruz , iyi oldu bence.. Hayirlisi bakalim bende yarin basliyacam.... bugun hic durmadim .... Yarin insallah 2 kere okurum bugunkunun yerinide kapatirim .. Allah razi olsun senden canim benim, benim icin cok iiy oldu bu dua bolumu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…