Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Kızlaaaar ben geldimmmm:))))

nasılsınız ???

Güzel haberler okudum bugünnn darısı hepimizin başına inşallah...

Hosgeldinn canim .... Sukur iyiyiz .. Sen nasilsin?

gurbet kızçem ok saol yemıs kadar oldum
hancek hoşgeldın bıtanem nasılsın
kaçakcanbonum cık hadı sen sogan suyunu ıc ondan sonra uyu tatlı ruyalarrrr
lorrımmm ıyı geceler bıtanem.

Canimmm bana yardim edermisin dua yeri var yaa Enbiya suresi de okunacak mis 100 kere, bura yazarmisin hangisi o ?

Hosgeldinn canim .... Sukur iyiyiz .. Sen nasilsin?

Canimmm bana yardim edermisin dua yeri var yaa Enbiya suresi de okunacak mis 100 kere, bura yazarmisin hangisi o ?

benım gırdıgım topıktemı okuyolar bıtanemyazarım sana tamamda han gı topık o başka bı topıkmı:44:

neka cabuk cıktı bu kızçem ya
melekbursa gel sen yanıma kızçe bakem anlat sımdık kafam karıstı benım:44::44:

teşekkür ederim ablacım eksik olma :) ben nişanlıym ama çat patta olsa bişeyler yaşıyoruz nişanlımla ama birleşme kesinlikle olmadı 13ocakta oldum şimdide göğüslerimde ağrı sivilce çıkması ve bel ağrım var gebelik belirtisi mi diye korkuyorum tam anlamıyla birleşme olmasada sonuçta hareketli bişey spermler

benım gırdıgım topıktemı okuyolar bıtanemyazarım sana tamamda han gı topık o başka bı topıkmı:44:

Canimmm bizim girdigimiz topikte sen gormemisin bi bak bana yazz.. Enbiya suresini bana?

İYİYİM GURBETİMM TATLI YORGUNLUK VAR AZICIK:)))

SİZLER NASILSINIZ BIRAKTIĞIMDAN BERİ VARMI TOPİKTE ACTİON:))

GÜZEL HABERLER VARMI BAKAMADIM GERİYE:)))

Ne Guzel ,, yeni birsey var diyemeiyecem bende girip cikip duruyorum yani yeni haberler varsa bende bilmiyorum

herkes uyumaya gittimi simdi daha erkendi nereye yahuuu

Katiliyorum ALPPINIm sana daha erken yauv...

hayalotummmm sogan suyuna devammiiiii ediyorsunnn insallah su kistlerden kurtulursunnn habibtemmm....

anam ablamıbendaha 24 yaşındaydım amma
bak tam birleşme olmadıysa sorun yok oşekilde hamıle kalamassın zaten.ama olmadı dıyosun yanı hala bakıremısın:44:
senınkısı strestendır kesın korkmana gerek yok canım.erken adet te olabılırsın yada erken belırtılerınde gelebılır.

canım bende yenı gırdım baktım degısmıs dualarbende bılmıyorum netten baktımda aklımkarıstı benımde canım.ama topıge yazdım onlar oraya acıkca yazar okunusunu bızde ordan okuruz oldumu gurbetkızçem

hayalotummmm sogan suyuna devammiiiii ediyorsunnn insallah su kistlerden kurtulursunnn habibtemmm....

habıbtem bu ay bıttı kırmızılarıma kavustum gunume 1 gun kala sogan suyu sayesınde
pazartesı kaçakhayalım scorpıonsumla kurcalatmaya gıdıcez bakalım gıttılermı kıstler

Hayalotummmmm buldum ,, ENBİYA SURESİ89.AYETİ ’’VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN’’ bunu 100 kere okucakmisiz..

bende 21 yaşındayım öyle yakın hissettm kendmi sana birden :) evet canım olmadı bakireyim hala yaza düğünümz var işte. korkmam gerekmiyo dmi şimcik ?

ben de geçmişi okuyorum:2::2:baya da ilerlemiş sayfalar.kocamla güzel haberi kutladık yemekte.o uyudu bende yattım ama uykum yok

yemeğemi götürdü yoksaaa...

Bende kutluyorum bitanemm fincanımı senin ve bebişin için kaldırıyorum...

Hayırlı uğurlu olsun allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…