Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

saol teşekkür ederim loorim nassın

herşeyin hayırlısı hayalotum bu ay bende regl olmazsam eğer bende başlayacağım hayıt otuna bide eşime keçiboynuzu suyuna daha hiçbirimize test yapılmadı ama ben şimdiden başlayayım istiyorum.yavaşsa koşsunlar hızlılarsa uçsunlar artık yettii baaa:))))

Al benden de o kadar benim ayaklarim surekli buzzzz modunda kulotlu corap+normal corap+terlik giyiniyorum ama hala buzzz

Anneminde bekarken oyleymis bana cocuk dogurunca gecer diyo

kızlar gittim 601.30 değerim tahmını 4 ya da 5 haftalık değerim nasıll yazın ben sonra okurumm

CANIIMMMMM ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA HAYIRLISIYLA ALLAHIM KUZAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH

ALLAHIM BİZEDE YAŞATSIN BU MUTLULUĞU HAYIRLISIYLA İNŞALLAH BİZİM İÇİNDE DUA ET PAPOSONERİM HAMİŞLERİN DUASI KABUL OLURMUŞ

slm arkadaşlar ben pek giremediğim için tanışamıyoruz nasılsınızz

teşekkürler zeynebnur iyiyim allaha şükür,ben yeniyim henüz 1 haftadır falan buradayım ama buradaki sıcaklığı arkadaş ortamını ve herkesin birbirine hiçbir menfaat gözetmeksizin yardım etmesi çok hoşuma gitti o yüzden bende artık buradayım aranızdayım:))))

tatlimmm, Allah acil sifalar versin..Insaallah hayirlisiyla kurtulursun.. internetten bakmani öneririm. civanpercemi ve aslanpencesi. fakat hamile kalmak istiyorsan sakin icme!!! önce kisti btirmek istiyorsan icebilirsin, cünkü bu tür bitkiler belki kistleri parcaliyor ve yok ediyor fakat bebegide düsürüyor..umarim sifa seni cok cabuk bulur..

tanışalımm ben ankaradan aranıza katılıyorum 27 yaşındayım ve altı aydır bebek istiyoruz ama gelmiyo bizi bekletiyo siz

ben 22 yasindayim ve Almanyadayim bizde 1 senedir ugrasiyoruz hic bir problem yok bu ayda olmazsa diger ay dr catlatma ignesi vericek bakalim kismett

tanistigima memnun oldummm

slm kızlar bende bugün keyifsizim biraz belim ağrıyo hergün bi ağrıyla kalkıyorum hayrlısı haftaya salı batım inşallah bu kez bebişim benimledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…