- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #33.021
paposoner senin adina cook sevindim bu ay baya hamis haberi aldik rabbim bizlerinde yuzunu guldursun insallah bizlerede dua etmeyi unutma tatlim
hayalotummm gecmis olsun tatlim ama fazla kafana takma bunlarda gecicek ve bizde hamis olucaz gununde adet olmanda bi asama kaydettigini gosteriyo Allah daha beterlerinden korusun hayatimm
canımın içi çok saol teşekkür ederim canımyok canım ne sıkıntım varsa çok şükür doktorun odasından cıkarken bırakıp geldim.alıştım artık bide son 4 aydır hiç değişmedi mm farkı bu şekil seninle kalabilir.bundan sonrası için kistinle hamile kalmanı deniycez belki doğumda gider dedi.şimdi yazdıkça aklıma geliyor sonunda en azından artık çalışmaya başlıcaz bu ay olmasada bunları duymak bile biyandan benim için okadar güzel bi haberki anlatamam hayıt suyu da aklımda canım deniycem biara
canım 1 ay regl olmadan geçti diyorsun hayırlısı diyorum..kan testinde çıkmaması şaşırttı beni ama bi yanlışlık yapılabilmesi kuvvetle muhtemel..inşallah haytırlısıyla hamilesindir canımm perşembeyi iple çekicez o zaman::)))
özellikle ayaklarını sıcak tutmaya çalış çorap üstü çetik ve ev botu ben öyle dolaşıyorum evin içinde bu hafta bende hiç ısıtamıyorum ayaklarımı dikkat et bitanemm üşütme
canbonlarım yeni geldim doktordan.
ama kistim olduğu gibi duruyor yineüzülmedim değil hani.uzunca konustuk yine.artık korunmak istemiyorum dedim.2 yıl oldu.olmıcaksada dogal yolla aşılamaya geçebelirim dedim.
doktorda progestan verdi anlattı bişeyler ama hayırlısı dedim sadece ..
1 ay bunu kullan önümüzdeki ay hamile kalmassan adetınden sonraki 12.günü gel yumurtalarıma bakıcak ve kist duruyosa yine doppler ve ç harfiyele başlayan bişey dedi onu yapcakmış..tamam dedim.işte benden böyle.soğan suyu kisti gidermedi ama en azından tam günümde oldumve yeni tedavime zamanında başlıyabilicem kaçakcanbonum senin baskıların olmasaydı başlayamazdım çok saol canbonum
canımm geçmiş olsun bunlarda geçer inşallah hayırlısı arkadaşlarında dediği gibi bu kistlerle sağlıklı bi şekilde hamile kalan ve sağlıklı bebekleri olan tanıdıklarım benım de var en iyisini Allah bilir canım bizede verir inşallah tatlı bi bebişş
kızlar gittim 601.30 değerim tahmını 4 ya da 5 haftalık değerim nasıll yazın ben sonra okurumm
burdayım loorim
slm arkadaşlar ben pek giremediğim için tanışamıyoruz nasılsınızz
slm arkadaşlar ben pek giremediğim için tanışamıyoruz nasılsınızz
saol zeynebnurum hoşgeldın bıtanemcanbonlarım yeni geldim doktordan.
ama kistim olduğu gibi duruyor yineüzülmedim değil hani.uzunca konustuk yine.artık korunmak istemiyorum dedim.2 yıl oldu.olmıcaksada dogal yolla aşılamaya geçebelirim dedim.
1 ay bunu kullan önümüzdeki ay hamile kalmassan adetınden sonraki 12.günü gel yumurtalarıma bakıcak ve kist duruyosa yine doppler ve ç harfiyele başlayan bişey dedi onu yapcakmış..tamam dedim.işte benden böyle.soğan suyu kisti gidermedi ama en azından tam günümde oldumve yeni tedavime zamanında başlıyabilicem kaçakcanbonum senin baskıların olmasaydı başlayamazdım çok saol canbonum
canımm geçmiş olsun bunlarda geçer inşallah hayırlısı arkadaşlarında dediği gibi bu kistlerle sağlıklı bi şekilde hamile kalan ve sağlıklı bebekleri olan tanıdıklarım benım de var en iyisini Allah bilir canım bizede verir inşallah tatlı bi bebişş
iyileştinmi canım en son grıbtın:26:
evet canbonum hayırlısıherşeyin hayırlısı hayalotum bu ay bende regl olmazsam eğer bende başlayacağım hayıt otuna bide eşime keçiboynuzu suyuna daha hiçbirimize test yapılmadı ama ben şimdiden başlayayım istiyorum.yavaşsa koşsunlar hızlılarsa uçsunlar artık yettii baaa:))))yetti gayre
alaala pozitif düşünmeyin çocukcağızı olmaz sonramhayalotum bu kadar pozitif dusunmene sevindim
bende iyiyim tatlim nasil oliyim evi fln temizledim simdi oturdumm ve sizleyimmrabbım hayırlısını versın kızçem oo mis gıbı olmustur evın gule gule kırlet şimdi
selam zeynepnur tanisalim o zamannn
canbonlarım yeni geldim doktordan.
saol zeynebnurum hoşgeldın bıtanemiyileştinmi canım en son grıbtın:26:
evet canım iyileştim ama tam değil yaa biz bebekyapmaya kara verdikten sonra nedense çok sık hastalanmaya başladım bunla ilgisi varmıdır
tanışalımm ben ankaradan aranıza katılıyorum 27 yaşındayım ve altı aydır bebek istiyoruz ama gelmiyo bizi bekletiyo siz
ben 22 yasindayim ve Almanyadayim bizde 1 senedir ugrasiyoruz hic bir problem yok bu ayda olmazsa diger ay dr catlatma ignesi vericek bakalim kismett
tanistigima memnun oldummm
Kahveler geldiiiii bol köpüklüüüü:126::126::126::126:
saol zeynebnurum hoşgeldın bıtanemiyileştinmi canım en son grıbtın:26:
evet canım iyileştim ama tam değil yaa biz bebekyapmaya kara verdikten sonra nedense çok sık hastalanmaya başladım bunla ilgisi varmıdır
sanmıyorum canım beni yani böyle bişey yaşamadım aslında vede duymadım.bende sana bişey diyimmi bebek istemeye başladığımdan beri sadece suda eritilen vıtamın ilacı kullanıyorum hamilelerin kullandıklarındandaha çabuk atlatıyorum 2 gün sürmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?