- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #33.161
hayırlısı olsun bıtaneminşallah gelecek ay bebeğin gelir göbişinesakın randevunu iptal etme zaten adetliyken gözükmen lazım neden oldugunu anlarsın
canbonum babacının yeni yaşı kutlu lsun.beraber nice mutlu seneler geçirin inşallah
çok şükür klnım sen nasılsın
bizim yaptıgımız surat ifadelerine smill deniliyor canım
mesajlarıda o anki ruh halını yansıtıyor
canım süre ne olursa olsun beklene şey aynı sonuçta.1 gün oynasa bile yeterliayyy kusura bakma, benim 20 gün gecikti... ama seni anlayabiliyorum diyemem, ben 20 günde kirdim gecirdim ortaligi. seni düsünemiyorum. Rabbim en acilinden sifa versin sana ve senin ibi sifa bekleyen herkese insaalllah....
cok sukur geldi...adet olmak bir turlu olmamak bir turluuu...ama doktora git yumurtaliklara baktir ne durumdalar..insallah hicbirsey yoktur...
habibtemmmmm babanin dogum gunu kutlu olsun nice mutlu senelere...allahim uzun omurler versin dede olmayi nasip etsin habibtem...masallah masalahh babayaen kisa zamandaaa sirinmi sirin tatlimi tatli teyzesinin kuzusu olacak bir bir bebegin olur...
sağol canım benim..inşallah daha uzun yıllarımız vardır
ben iyi degilim iki lokma yedim afedersin cikardimmm...cubukla idare ediyorumm ilac ictim o da gitti oyleee...ne yapacam bilmiyorumm
hmmm, anladim. ama ben onlari pek sevmiyorummm:)) ben yazarak anlatayim yüz ifademi:) simdi kahkaha atiyorum mesela; ahahahahaha
oyy kuşumm kıyamam yaaaa..sabret cnm geçecek bu günlerdeee..çubuk yiye yiye çubuk gibi hatun olcan heeeeeeeeeeeee
sevmiyonmu
bak şimdi çok üzüldüler
tamam canım nasıl istersen genelde gelen arkadaşlarımız sorarlar sanada anlatım dedım sorun yok ozaman
amanin kocam ilk is gezisine gittiiiiii, telefonla aradi, hatta bir iki kelime türkce konustu. hadi görüsürüz dedi:)))
cok tatlisin sagol canim. ama ben hic sevemedim o ikonlari. hem canim yasimdan dolayi agir takilayim biraz ama dimi:)))
Kafeini Kesin Araştırmalar kafeinin gebe kalma ihtimalini yarı yarıya düşürdüğünü gösteriyor. Yarım fincandan fazla o da kafeinsiz olmak koşuluyla kahve tüketmeyin.
hadi hayırlısı olsun canbonumtürkçe bilmiyormu alamanmı eşin
hmmm, anladim. ama ben onlari pek sevmiyorummm:)) ben yazarak anlatayim yüz ifademi:) simdi kahkaha atiyorum mesela; ahahahahaha
amanin kocam ilk is gezisine gittiiiiii, telefonla aradi, hatta bir iki kelime türkce konustu. hadi görüsürüz dedi:)))
yaaa evet kafeinsiz ve sütle içilmeliymiş ve sadece bir fincannn..offf başıma gelenlerrrrr..azalttım kahveyi ama kafeinsize gemem lazımm tabi süte deeee.amaaaannn olsun bebiş için değerrr..çok şükür sigaram yok alkol yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?