Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmm hosgeldinnn mesajini aldimmmm bir arkdasa ozelden mesaj atmistim 10 dakika gecmesini bekliyorummmm...

habibtemmmm kistler gitmemiss oylemii..cok mu buyuklerr yaaa gitsinler artik yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...vucudun mu uretiyorr doktorun ne dedi gecmis olsun bitanemmm

ben iyi degilim iki lokma yedim afedersin cikardimmm...cubukla idare ediyorumm ilac ictim o da gitti oyleee...ne yapacam bilmiyorumm

habibtemmmm kistler gitmemiss oylemii..cok mu buyuklerr yaaa gitsinler artik yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...vucudun mu uretiyorr doktorun ne dedi gecmis olsun bitanemmm

aksine habıbtem şuana kadar bulunanlar en küçüğü daha 22 mmdi sanırım.ufacık bişey:26:ama 4 aydır ne 1mm küçüldü nede büyüdü bu ayda progeston diye bi ilaç verdi artık kistle hamile kalmaya çalışıcaksın dedi.bu senden hiç gitmeyebilir ilaca hiç bir tepki vermiyor dedi.bakalım önümüzdeki ay hamile kalmassan adetın 12.gunu tekrar cagırdı.

bende 21 yaşındayım öyle yakın hissettm kendmi sana birden :) evet canım olmadı bakireyim hala yaza düğünümz var işte. korkmam gerekmiyo dmi şimcik ?

bu itin etek giymiş bir erkek olduğunu biliyor muydunuz ? Kız arkadaşına ulaşıp burada yazdıklarını paylaştım....

ben iyi degilim iki lokma yedim afedersin cikardimmm...cubukla idare ediyorumm ilac ictim o da gitti oyleee...ne yapacam bilmiyorumm

oy canbonum benim kıyamam sana ben.ilk aylarda olur öyle inşallah çabuk atlatırsın bu dönemi.çubuk kraker bastırır mideni sen bol bol vıtamın al ama bu arada kilo kaybın olur şimdi oldumu habıbtem

oy canbonum benim kıyamam sana ben.ilk aylarda olur öyle inşallah çabuk atlatırsın bu dönemi.çubuk kraker bastırır mideni sen bol bol vıtamın al ama bu arada kilo kaybın olur şimdi oldumu habıbtem

evet canim bir kac kilo verdim sanirimmm cunku sadece meyve sut cevizle besleniyorummmm...

hemde anne adayları topiğinde. pesss!

büyük ihtimalle çocukken kötü günler geçirmiş belki tecavüze uğradı belki ciddi cinsel sorunları var. Kız arkadaşına hepsini sordum...

Bana inanmıyorsa Betül dediğimde ne dediğimi anlayacaktır....

cidden çok şaşırdım, başka bir topık olsa anlayacagım
ama burası onun işine yaramaz ki, çocuk aşkıyla yanıp tutuşanların yerı burası..ayıp yaaa

hepımız bır anadan doğduk, böyleleri bir anadan doğmuş olamaz.
amacı neydi acaba?

Son düzenleme:

Amacı sadece bizim gibi meleklerini bekleyenlerle ve meleklerini kaybedenlerle sadece ve sadece dalga geçmek bence...
topiğimiz kurtuldu sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…