- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #33.121
çok şükür klnım sen nasılsın
başım çok ağrıyo bitanem dinleniyodum biraz
sen nasılsın canbonum
hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmm hosgeldinnn mesajini aldimmmm bir arkdasa ozelden mesaj atmistim 10 dakika gecmesini bekliyorummmm...
yoksa sendede mi migren var bilmem mi o baş ağrısını bana sor bideağrı kesici aldın mı canım
habibtemmmm kistler gitmemiss oylemii..cok mu buyuklerr yaaa gitsinler artik yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...vucudun mu uretiyorr doktorun ne dedi gecmis olsun bitanemmm
bende 21 yaşındayım öyle yakın hissettm kendmi sana birden :) evet canım olmadı bakireyim hala yaza düğünümz var işte. korkmam gerekmiyo dmi şimcik ?
evet canım bendede var malesef
mübarek olmayan bişey yok bende
görmemim nasıl rahatı iyimi asetonum
ben iyi degilim iki lokma yedim afedersin cikardimmm...cubukla idare ediyorumm ilac ictim o da gitti oyleee...ne yapacam bilmiyorumm
bu itin etek giymiş bir erkek olduğunu biliyor muydunuz ?
bu itin etek giymiş bir erkek olduğunu biliyor muydunuz ? Kız arkadaşına ulaşıp burada yazdıklarını paylaştım....
oy canbonum benim kıyamam sana ben.ilk aylarda olur öyle inşallah çabuk atlatırsın bu dönemi.çubuk kraker bastırır mideni sen bol bol vıtamın al ama bu arada kilo kaybın olur şimdi oldumu habıbtem
çok şükür iyi teyzesi bildiğim kadarıylafelaket hareketli
hemde anne adayları topiğinde. pesss!
evet canim bir kac kilo verdim sanirimmm cunku sadece meyve sut cevizle besleniyorummmm...
büyük ihtimalle çocukken kötü günler geçirmiş belki tecavüze uğradı belki ciddi cinsel sorunları var. Kız arkadaşına hepsini sordum...
Bana inanmıyorsa Betül dediğimde ne dediğimi anlayacaktır....
cidden çok şaşırdım, başka bir topık olsa anlayacagım
ama burası onun işine yaramaz ki, çocuk aşkıyla yanıp tutuşanların yerı burası..ayıp yaaa
hepımız bır anadan doğduk, böyleleri bir anadan doğmuş olamaz.
amacı neydi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?