- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #33.261
yok canım ya ben şaka yaptım onu canını saglıgı.getırmıs kadar oldun hatta yedım yuttum bıle
ama merakta kalma bak boyle karamelın içine çikolata koymuşlar top gıbı yuvarlak duruyo mınnacıkadını bılmıyorum ama t harfıyle başlıyodu galıba
hoşbuldum bitanemmm,, iyiyim allaha şükür ayaklarımı ısıtamamktan başka bi şikayetim yok şükür:)))
sicak su torbalari varya onu ayaginin altina koy iyi gelir
ıyiyim allaha sukur hancekcigim sen nasilsin?
toffie diyosun sennnn hmmmmm
hoşgeldin gurbet kızçemhayırlara çıksın diyim.bebek müjdeli sevindirici bi haber diye biliyorum
oh neguzel geçmiş geceniz güzelmiydi film
hosgeldin canim nasildi film?
ohh maşallah rüyan gerçek olsn inşallahh gurbetkızçemmmmmmmmmmmmmmmmmm
kocişle keyif yapmışsınız ne güzel olmuşş..yatınca dinlenirsinnn
hoşbuldum bitanemmm,, iyiyim allaha şükür ayaklarımı ısıtamamktan başka bi şikayetim yok şükür:)))
kızlar sağ kasığıma ara ara sancı giryo sanki seğirir gibi
toffifee mi? karamelin icinde findik var ama cikolata degil...
bana da öyle gibi geliyor. Loori sen nerdeydin?
evet he işte onasılda unutuyorum adını ya
Evet hayirlisi canim, evet yaa cok guzel gecti gunümüz, dolu dolu ....
Hosbulduk canim benim , Film güzeldi ama bol kufurluydu .. ama basindan sonuna kadar güldük .
Insallah rüyam gercek olur dedigin gibi canim ben kolay kolay rüyada görmem yani .. komsumuzla gittik yani eslerimizle iyioldu baska sehirdeydik ... aynen dinlerimm .. suan sogan suyumu yudumluyorum ..
hayiiir koymasinnnn... gebelik ihtimalinde hc bir yere sicak bisi koyma... kanama ihtimali varsa hizlandirirrr...
bencede onu diyo hayalotum ben Hamburgtayim ya sen?
tamamdir canim. not aldim. özelden facebook un varsa bildir. yada mail adresini yaz.. üsküdar da bulusup veririm, yada adresine gönderirim:)) yada beylerbeyin de yol agzindaki börekcide.. ayyyy o böreklerden bir kilo yicemm:)))
sevındıom bıtanem senın adına
şu sıcak su torbalarından varmı cnm sende..ben onun üzerine ayaklarımı koyuyom..yada otururken ayaklarının üzerine koy..süper oluyo..aman üzerine basma patlar falan allah korusunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?