Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

toffifee mi? karamelin icinde findik var ama cikolata degil...

hoşgeldin gurbet kızçemhayırlara çıksın diyim.bebek müjdeli sevindirici bi haber diye biliyorum
oh neguzel geçmiş geceniz güzelmiydi film

Evet hayirlisi canim, evet yaa cok guzel gecti gunümüz, dolu dolu ....

hosgeldin canim nasildi film?

Hosbulduk canim benim , Film güzeldi ama bol kufurluydu .. ama basindan sonuna kadar güldük .

ohh maşallah rüyan gerçek olsn inşallahh gurbetkızçemmmmmmmmmmmmmmmmmm
kocişle keyif yapmışsınız ne güzel olmuşş..yatınca dinlenirsinnn

Insallah rüyam gercek olur dedigin gibi canim ben kolay kolay rüyada görmem yani .. komsumuzla gittik yani eslerimizle iyioldu baska sehirdeydik ... aynen dinlerimm .. suan sogan suyumu yudumluyorum ..

hoşbuldum bitanemmm,, iyiyim allaha şükür ayaklarımı ısıtamamktan başka bi şikayetim yok şükür:)))

şu sıcak su torbalarından varmı cnm sende..ben onun üzerine ayaklarımı koyuyom..yada otururken ayaklarının üzerine koy..süper oluyo..aman üzerine basma patlar falan Allah korusunn

evet he işte o nasılda unutuyorum adını ya

tamamdir canim. not aldim. özelden facebook un varsa bildir. yada mail adresini yaz.. üsküdar da bulusup veririm, yada adresine gönderirim:)) yada beylerbeyin de yol agzindaki börekcide.. ayyyy o böreklerden bir kilo yicemm:)))

sevındıom bıtanem senın adına

tamamdir canim. not aldim. özelden facebook un varsa bildir. yada mail adresini yaz.. üsküdar da bulusup veririm, yada adresine gönderirim:)) yada beylerbeyin de yol agzindaki börekcide.. ayyyy o böreklerden bir kilo yicemm:)))

yaw keşke demz olaydım saka yaptım ben yabulusuruz ama o börekçidebörek ısmarlarım sana

Son düzenleme:
şu sıcak su torbalarından varmı cnm sende..ben onun üzerine ayaklarımı koyuyom..yada otururken ayaklarının üzerine koy..süper oluyo..aman üzerine basma patlar falan allah korusunn

var canıımm yatarken alıyorum onu şimdi sobayı açtık karşısına uzattım ayacıklarımı oooh ısınıyorarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…